וואי היא מדהימה! פעם ראשונה שאני מתלהב ככה מקארי! צלילוש,אני רוצה את ההופעעעההה!!%$#@#@$
M MeetLofe New member 17/4/07 #33 ../images/Emo109.gif וואי היא מדהימה! ../images/Emo99.gif פעם ראשונה שאני מתלהב ככה מקארי! צלילוש,אני רוצה את ההופעעעההה!!%$#@#@$
../images/Emo109.gif וואי היא מדהימה! ../images/Emo99.gif פעם ראשונה שאני מתלהב ככה מקארי! צלילוש,אני רוצה את ההופעעעההה!!%$#@#@$
A And It Feels Like New member 17/4/07 #27 אתם צוחקים נכון? היא נראתה זוועה! מה עבר לה על השיער מזה הבגדים האלה והנעלים איומות!
LeAnnDylan Well-known member 17/4/07 #30 ../images/Emo45.gif האמת שגם אני לא אהבתי אני לא אסחף ואומר שהיא נראתה זוועה אבל לא אהבתי את השיער והנעלים מוזרות לי, המכנסים נוצצות מידי והחולצה בסדר. אהבתי את מה שהיא לבשה על הרד קרפט [well kinda...]
../images/Emo45.gif האמת שגם אני לא אהבתי אני לא אסחף ואומר שהיא נראתה זוועה אבל לא אהבתי את השיער והנעלים מוזרות לי, המכנסים נוצצות מידי והחולצה בסדר. אהבתי את מה שהיא לבשה על הרד קרפט [well kinda...]
F Fairywitch New member 18/4/07 #37 ../images/Emo45.gifלא אהבתי. היילי פרחה, קארי לא../images/Emo10.gif
M MeetLofe New member 17/4/07 #15 ../images/Emo109.gif נראית נורא! היא נראית לפחות 25+ והסטייליסטים שלה לקחו את המוזה ממערכת השמש,בעצם רק מהשמש!
../images/Emo109.gif נראית נורא! היא נראית לפחות 25+ והסטייליסטים שלה לקחו את המוזה ממערכת השמש,בעצם רק מהשמש!
S SHTRUDIDI New member 17/4/07 #17 ברח סימן ה../images/Emo45.gif מההודעה הקודמת באמת נראית מבוגרת מאוד.
LeAnnDylan Well-known member 17/4/07 #23 האמת שמקרוב זה נראה יותר טוב../images/Emo26.gif טוב בעצם לא :X
LeAnnDylan Well-known member 17/4/07 #25 אגב כתבתי תגובה אבל זה נמחק../images/Emo46.gif לא חשוב, קיצר מרטינה שרה Anyway ובון ג'ובי שר שיר מהאלבום החדש שלו אני לא סגורה על השם של השיר, אבל זה היה שיר שקט וממש יפה
אגב כתבתי תגובה אבל זה נמחק../images/Emo46.gif לא חשוב, קיצר מרטינה שרה Anyway ובון ג'ובי שר שיר מהאלבום החדש שלו אני לא סגורה על השם של השיר, אבל זה היה שיר שקט וממש יפה
LeAnnDylan Well-known member 18/4/07 #39 לא טענתי שאתם מחקתם משהו בתפוז דפוק ארר, הוספתי תגובה לתמונה הראשונה של קרי, אבל זה שלח רק את התמונה