הלילה שלפני...(ט)
מלא במחשבות... מלא בתהיות..
קצת נפרדת מהגוף, קצת מתחברת אל הנשמה. יודעת שאני הולכת להקריב פה משהו חומרי שהשגתי (הרזון) כדי לקבל בתמורה את הדבר הכי רוחני שקיים - החיים.
כל דבר שהכנסתי היום לפה נדמה לי כמו ״הסעודה האחרונה״...
״מלפפון אחרון לפני אשפוז...״
״נסקפה אחרון לפני אשפוז...״
כאילו האשפוז הזה ישנה לי לגמרי את החיים. כאילו אני אצא אדם אחר לגמרי...
בעצם, אולי זה יהיה ככה?
אני מאחלת לעצמי שאצא משם אדם אחר חזק יותר. מחושב יותר. שאצא משם בתור בחורה שיודעת מה היא שווה .והיא שווה יותר ממספר על לוח. שווה יותר מכח המשיכה של כדור הארץ. שווה יותר מהיקפי מתניים וירכיים.
אני אצא עם כלים להתמודד, אני אצא עם ערך לחיים.
ארזתי במזוודה כלכך הרבה דברים... החל מספרי קריאה וכלה בכללל הלאקים הכי צבעוניים שלי. ואני אביא גם גיטרה בע״ה.
לא כלכך יודעת למה לצפות... אז לא מצפה לכלום. אני אבוא. מה שיקרה יקרה. אני אתן את הטוב ביותר על מנת להחלים.
מקווה לשרוד...
אוהבת אתכם 3>
לילה טוב... מצפה לי עוד לילה ארוךךך.... ._.
מלא במחשבות... מלא בתהיות..
קצת נפרדת מהגוף, קצת מתחברת אל הנשמה. יודעת שאני הולכת להקריב פה משהו חומרי שהשגתי (הרזון) כדי לקבל בתמורה את הדבר הכי רוחני שקיים - החיים.
כל דבר שהכנסתי היום לפה נדמה לי כמו ״הסעודה האחרונה״...
״מלפפון אחרון לפני אשפוז...״
״נסקפה אחרון לפני אשפוז...״
כאילו האשפוז הזה ישנה לי לגמרי את החיים. כאילו אני אצא אדם אחר לגמרי...
בעצם, אולי זה יהיה ככה?
אני מאחלת לעצמי שאצא משם אדם אחר חזק יותר. מחושב יותר. שאצא משם בתור בחורה שיודעת מה היא שווה .והיא שווה יותר ממספר על לוח. שווה יותר מכח המשיכה של כדור הארץ. שווה יותר מהיקפי מתניים וירכיים.
אני אצא עם כלים להתמודד, אני אצא עם ערך לחיים.
ארזתי במזוודה כלכך הרבה דברים... החל מספרי קריאה וכלה בכללל הלאקים הכי צבעוניים שלי. ואני אביא גם גיטרה בע״ה.
לא כלכך יודעת למה לצפות... אז לא מצפה לכלום. אני אבוא. מה שיקרה יקרה. אני אתן את הטוב ביותר על מנת להחלים.
מקווה לשרוד...
אוהבת אתכם 3>
לילה טוב... מצפה לי עוד לילה ארוךךך.... ._.