הלילה עבר לי טוב!

דנטל

New member
שמחה בשבילך ../images/Emo24.gif

אצלי היה נורא. היקיצות לא היו כמו תמיד שזה אומר מליון יקיצות, אבל לחזור לישון תוך כמה דקות, אלא היו 3 יקיצות גדולות (הקטנות לא רלבנטיות בעיני לנוראיות של הלילה) שלקח לי מלא זמן לחזור לישון אחריהן. נכנסתי למיטה אחרי 4 והיקיצה הראשונה היתה ב- 5:10. אחרי זה בשמונה ומשהו ואחרי זה בתשע ומשהו, ובהתחשב בעובדה שכאמור לקח הרבה זמן לחזור לישון, זה אומר שהיקיצה השלישית באה אחרי בערך 20 דקות שינה אחרי היקיצה השניה. הענין הוא שהכי נוראית היתה היקיצה הראשון שכבר כמעט האמנתי שאני לא מצליחה להרדם יותר בחזרה. נראה לי שהסתובבתי במיטה יותר משעה עד שנרדמתי שוב. השעות שאני ישנה בהן הכי טוב הן בבוקר. לילה זה פשוט לא בשביל לישון.

Wake Up Trix

New member
סליחה על הבורות...

אבל מה זה יקיצות? אני מזה מבין אותך שהלילה לא בשביל לישון. היו צריכים לעשות את זה אחר,לעשות איזה 7 שעות שבהן הזמן עוצר וכולם ישנים,ואחר כך כולם מתעוררים אחרי 7 שעות.

דנטל

New member
להקיץ זה להתעורר משינה

זו הפרעת השינה העיקרית שלי. אני מתעוררת המון פעמים בלילה. נדודי שינה מתאפיינים בשלוש הפרעות עיקריות: קשיי הרדמות
יקיצות רבות במהלך השינה
יקיצה מוקדמת ללא יכולת לחזור לישון
מבחינתי, היו צריכים לעשות שרק בערך ב- 12 מתעוררים לעבודה וב- 4-5 בבוקר הולכים לישון. הבעיה עם השיטה הזו היא שזה עשוי היה לשבש לנו עוד יותר את הפרשת המלאטונין.

Wake Up Trix

New member
אצלי זה קשיי הרדמה.

איני יכול לעזור לך,אבל אני מניח שחיבוק יעזור

דנטל

New member
*קשיי הרדמות ../images/Emo24.gif גם לך

אני לא יודעת מה יותר גרוע - קשיי הרדמות או יקיצות. יודעת איך שניהם מרגישים ואם היו נותנים לי לבחור, לא יודעת את מה הייתי מעדיפה.

Wake Up Trix

New member
גיליתי למה נרדמתי טוב.

כי מקודם היה לי כאב ראש,אז לקחתי כדור אקמול. זה הרדים אותי מהר כנראה...
ואני עוד חשבתי שנגמרו לי הנדודי שינה.

דנטל

New member
אני לוקחת אופטלגין

אקמול לא עוזר לי, אבל גם אני די משוכנעת שלפחות פעם אחת בחיים שלי נרדמתי טוב בגלל זה.

למעלה