הלילה לפני 11 שנה...

miri362

New member
הלילה לפני 11 שנה...

הלילה לפני 11 שנה קיבלתי לי מתנה תינוקת יפיפיה ושמנמנה ארוכה ומקסימה לאחר 12 שעות של צירים עברנו לחדר הניתוחים ואז ראיתי אותה שחרחורת יפיפיה ומדהימה פנים עגלגלות לחיים אדומות החזקתי אותה קרוב אליי חיבקתי בשתי ידיי הירחתי נשמתי והחלטתי ששמה יהיה שני את הגשם איתה הביאה והמון שמחה ואושר בתוכה החביאה אז כל שנותר לי הוא לברך שניקי שאלוהים ישמרך שתמשיכי ליהיות כמו שאת דביבונית מתוקה ועוד קצת עם לחיים אדומות מסומק ועניים ענקיות עם המון עומק אוהבת אותך עד בלי דיי תמיד אחבוק אותך בשתי ידיי אוהבת אותך לעולמי עולמים אמא!!!!!!!!!

miri362

New member
תודה גם בלי רשותי אפשר

לאחל מזל טוב זה תמיד כייף ונחמד במיוחד לילדה מדהימה כזו ואני ממש אבל ממש לא אוביקטיבית כרגע

jane34

New member
מזל טוב לאמא ולבת

מצטערת שאין לי אייקונים.... דמייני מלא בלונים נשיקות וחיבוקים

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לך שני שסביבך יהיה תמיד פורח. חשוב שתזכרי: עכשיו שנתך החדשה עומדת בפתח, אך אל חשש, אין צורך להיות במתח. כי החיים הם מתנה, הנה, התבגרת בעוד שנה. לפניך שנה מלאה הפתעות הכי מתוקות הכי מרגשות. שדרכך תהיה כולה דבש וברכה כי על אף המכשולים תמיד יש תקווה. לסיום, ורק בשבילך שני, מזל טוב מכל ה-
ים של שמחה והצלחות גשם של ברכות ושפע רב של אהבות.

miri362

New member
התעוררתי הבוקר-אחלה בוקר לכולם!!!!

והכנתי לילדה(נערה) אין לי שמץ מושג אייך ליקרא לגיל שלה הפתעה שמתי את כל צרור הברכות שלכם מול עניה והקראתי לה אותם הגברת מאושרת עם חיוך עד הגג עשיתם לה את היום אז רוב תודות והרבה נשיקות העוגה בתנור בשביל החברה בכתה אז שיהיה אחלה יום לכולם עם הרבה שמחה

למעלה