הלילה : לוטרי 2008

SHNIK

New member
הלילה : לוטרי 2008

הלילה (אני מנחש שהשידור יכנס לספורסנטר של ESPN, אבל זה לא מצויין) יקוו 14 קבוצות שאלילת המזל תחייך אליהן והן יזכו באחת משלוש הבחירות הגבוהות בדראפט ב26 לחודש הבא, לעומת הלוטרי הקודם בו היה ברור שהקבוצה הזוכה תבחר את אודן בלוטרי הנוכחי הקבוצה הזוכה תתלבט בין צרכיה השונים כאשר שלוש האופציות הבחירות נראות כמו דריק רוז הרכז המוכשר מממפיס, מייקל ביזלי הפורוורד הבלתי נלאה מקנזס סטייט או טרייד על אחד מהם ותוספות מפתות שינחית אצל הקבוצה סופרסטאר (השמועות בREALGM מדברות על כך שהנטס מייחלים לנס הלילה שאולי ינחית אצלהם את כרמלו בערב הדראפט) להלן הסיכויים (אחוז הכדורים מתוך ה-1000) : 1. מיאמי 25% 2. סיאטל 19.9% 3. מינסוטה 13.8% 4. ממפיס 13.7% 5. ניקס 7.6% 6. קליפרס 7.5% 7. מילווקי 4.3% 8. שארלוט 2.8% 9. שיקגו 1.7% 10. ניו ג'רזי 1.1% 11. אינדיאנה 0.8% 12. סקרמנטו 0.7% 13. פורטלנד 0.6% 14. גולדן סטייט 0.5% שיהיה בהצלחה (-: שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שווה נעיצה ../images/Emo13.gif

הקבוצה שלכם בלוטורי?

Or Amit

New member
הזוי להגיד את זה

אבל סוף סוף כן! אחרי שנים שמכרו את בחירות הדראפט שלהם (אגב, למה מכירה ומחיר לא נגזרים מאותו שורש לעזאזל?) הניקס סוף סוף בדראפט. באופן כללי, אגב, עושה רושם שהניקס הולכים לשנות את פניהם טוטאלית. לפי מקורות ד'אנתוני מנסה להעביר דווקא את שני יקירי הגארדן - דיוויד לי ונייט רובינסון - ומנסה, על הדרך, לשלוח את מארבורי (!) לפיניקס (!!) עבור דיאו ובארבוסה (!!!). אני מבין שהוא מכיר את השחקנים ומאד אהב את השיטה שם, אבל זה מתחיל להראות מגוחך מדי, מוקדם מדי. אפילו בסטנדרטים של הניקס.

SSPB

New member
את סטארבורי תרצה רק קבוצה בבניה

שתיתן לו מיד בייאאוט והבטחה שלא יתקרב לאיזור שלה יותר! להוריד עשרים מליון במכה זה לא דבר פשוט.

Or Amit

New member
או קבוצה

עם זמן שאול מאד (נניח, שנה) ושצריכה רכז מחליף ושחקן שיכול לשנות את קצב המשחק.

SSPB

New member
ותיהיה מוכנה לתת עשרים מליון!

בשביל זה? יש הרבה רכזים שיותר טובים מסטארבורי בכושרו הנוכחי והרבה יותר זולים

לא, אבל אני עדיין זוכר את הלילה המזעזע ההוא

של שנה שעברה...ברגע שראיתי שמילווקי בוחרים #6 הבנתי...
The 5th pick in the 2007 NBA Draft goes to....the Boston Celtics. (אפילו הוצאתי קצת את העצבים בפורום בייסבול, לפני שנפתח הפורום הזה כמובן...)

SHNIK

New member
יצאת תותח (-:

לפני יום העלת את התהיה הזו על הקבוצה של כל אחד ואחד מכאן באם תזכה באחת ממקומות הלוטרי, יום אחרי זו הקבוצה שלך שלקחה את הבחירה הראשונה כשאמתחתה היו רק 17 כדורים מתוך 1000... לי הלילה היה מבאס, נרדמתי ופספסתי את ההכרזה ובאשר לבחירות, כפי שזה נראה כרגע : 1. שיקגו בולס - דריק רוז, הוא גדל וחונך בשיקגו והוא נראה כמו מנהיג עתידי, מה שהיינריך כשל להפוך, אני חוזה אחרי הבחירה הזו רישייפ מטורף בבולס שיכלול טריידים על היינריך, יוז, נוצ'יוני, גודן ותומאס. 2. מיאמי היט - מייקל ביזלי, המהלך עשוי לקדם את מריון לצאת מחוזהו ולשלוח את ההיט לבניה חדשה סביב וויד וביזלי, שילוב שעשוי להיות מעניין מאוד, אני לא אתפלא אם הם ינסו לצוד הקיץ את אמקה אוקאפור עם הכסף שיתפנה מתחת לתקרה וגם טרייד של האסלם בתמורה לאיזשהו רכז. 3. מינסוטה טימברוולבס - ברוק לופז, לקבוצה פקק בקו האחורי והתחושה היא שהם ילכו על התאום המוכשר יותר לבית לופז לצורך נסיון ליצור קו קדמי צעיר ומפחיד של ג'פרסון ולופז, אופציה נוספת תהיה לבחור את מאיו או באילס, לארוז יפה בטרייד עם עוד כמה תוספות אפשרות כמו גומז וסמית' ולשלוח בתמורה לביג מן רציני לצד ג'פרסון, אבל האופציה הראשונה נראית סבירה בהרבה. שניק.

SSPB

New member
אני מבין שזה הכנה

לאיזה מוק דראפט רציני שאתה מכין לנו לקראת הדראפט. מחכים לזה.

SHNIK

New member
אוי ויי...

מקווה להשתדל אך הפעם לא מבטיח, הדראפט השנה נופל עמוק באמצע תקופת הבחינות, יהיה קשה מאוד...., תודה על העניין בכל אופן. שניק.

אז כדאי שתתחיל עכשיו../images/Emo8.gif

ואז זה לא יתנגש לך עם הבחינות
מה זאת אומרת אין? הדבר היחיד שנשאר לי לצפות לו בעונה הזו זה המוק דראפט שלך.
אני אנסה למלא את החלל בהבאה של המוקים השונים מהאתרים.
בהצלחה בבחינות

WorldCenter

New member
מיאמי בדרך הבטוחה,הניקס אולי יפתיעו והלוואי ש

פורטלנד יקחו, ככה שלברנדון רוי ולמרקוס אלדרידג יצטרפו עונה הבאה 2 בחירות טופ 1 :) אם הניקס יקחו ישר ידברו על זה שהכדורים היו מסומנים והיו הוראות מלמעלה להוציא את הכדור של הניקס שהוא איכשהו היה מסומן.. כרגיל..\

תזכורת היסטורית

הקבוצה הניצבת במקום האחרון (במקרה הזה מיאמי) בד"כ לא לוקח את הראשון בדראפט. חוץ מזה, היו לא מעט ראשונים שהתבררו כלוזרים רציניים (ג'ו בארי קארול, קוואמי בראון וכו'). למיאמי מגיע ליפול על הפנים בדראפט על הלוזריות של החודשיים האחרונים. עם כל אהבתי למטריקס (ויש) אני רק לאחל לו לעוף מהמקום הזה.

מסכים לחלוטין

אסור למיאמי להרוויח מהביזוי של הליגה בחודשיים הראשונים - הלוואי ייפלו לרביעי (גם שלישי יספק את הסחורה)

tristan79

New member
מה שמוצא חן בעיני פה

זה שכמעט ולא משנה מה יקרה הערב ומה יהיה סדר הבחירה - השאלה של מי יהיה בחירה מס' 1 בדראפט כנראה תשאר פתוחה עד הערב עצמו. בסיטואציה שנוצרה השנה, בה יש שני שחקנים, בשתי עמדות כל כך שונות, אבל עם הייפ יחסית דומה סביבם ומרוחקים מכל השאר, היה אפשר לחשוב שברגע שתקבע הקבוצה שתבחר ראשונה כפועל יוצא יהיה די ברור מי השחקן שהם יקחו להשלמת הסגל. אבל זה לא המקרה: מיאמי - (?) יכולים להעזר ברוז בקו האחורי ביחד עם וויד, אך גם בביזלי כאיש שלהם בצבע לעתיד. סיאטל - (?) יש להם את כוכבי העתיד בסווינגמנים (דורנאט וגרין) וחסר להם רכז ונוכחות בצבע. מיניסוטה - (?) מה הם צריכים יותר? עוד בחור גדול ליד ג'פרסון בפנים או עוד גארד ליד פוי בחוץ? ממפיס - אצלם זה יחסית ברור, אם הם יזכו בבחירה הראשונה אז סביר להניח שזה יהיה ביזלי. ניקס - כנראה רוז, אם מסתכלים על צרכים מידיים אז "רכז" כנראה מדורג יותר גבוה ברשימה שלהם קליפרס - אם הם מתכננים להשאר עם הציוות של בראנד וקיימן אז עמדת הרכז בהחלט יכולה להעזר ב...כל אחד למעשה, אבל רוז יהיה אחלה התחלה. מילווקי - (?) ביזלי כמשלים לבוגוט (ולכפר על הבחירה הקצת לא ברורה של השנה שעברה) או רוז כתחליף למו ווילאמס? שארלוט - (?) איזה חיזוק עדיף? ביזלי ליד אוקפור או רוז ליד (או אולי במקום) פלטון? שיקגו - (?) תלוי מאוד בתוכניות העתידיות של הקבוצה לגבי גודן, יוז וגורדון... ניו ג'רזי - אם ישמרו על הבחירה אז זה כנראה יהיה ביזלי אינדיאנה - (?) תלוי איפה הם רוצים להתחיל את הבנייה מחדש שצריכה להגיע - בעמדה שלי טינסלי או בזו של ג'רמיין אוניל. סקרמנטו - (?) עוד קבוצה שצריכה להתחיל לחשוב על בנייה מחדש, והעמדה היחידה שיחסית סגורה לעתיד היא ה SG של מרטין פורטלנד - רוז, ככה זה כשיש את הבחירה מס' 1 של השנה שעברה בסנטר + את הבחירה מס' 2 ב PF\C. גולדן סטייט - ביזלי אם הולכים על מה שהם צריכים מבחינה הגיונית. אם הם יזכו בבחירה מס' 1 (5 כדורים מתוך אלף... יותר טוב מהלוטו) ויקחו את רוז זה אומר שימיו של בארון דיוויס באוקלנד נגמרו... או ששנה הבאה הקואץ' רוצה לשחק חו-שרמוטה-סמול-בול... מה שדי בטוח זה שלא משנה מה יהיה הסדר, בבחירה מס' 2 כל קבוצה תקח את the other guy (נראה לי שלקח דארקו נלמד)

Malcolm X

New member
ד"ר מנחם לס עם כתבה משלו בנושא

אתם מוזמנים להתרשם http://www.hoops.co.il/index.asp?page=ViewArticale&id=1291

האתר של מנחם לס

איפה כל הכותבים האחרים? ולמה הוא כל כך עצבני? הוא טוען שהשיטה מחורבנת, שקבוצות לא יפסידו בכוונה, אבל איפה הוא בדיוק היה בשנתיים האחרונות, כשמיאמי, בוסטון, וממפיס עשו הכל בשביל להסריח את הפרקט?

למעלה