הלילה האחרון

יאני1

New member
הלילה האחרון

מחר משפחתי ואני עוברים דירה. זה בית שגרנו בו 11 שנה...אני ממש דומעת כשאני כותבת את זה.. ומחר נעזוב והוא לעולם לא יהיה אותו הדבר (המשפחה החדשה תשפץ פה) כל הזכרונות שלי ארוזים בתוך קרטונים. ציורים, תמונות, ברכות יומהולדת, הכומתה שלי מחיל חינוך.. זו תהיה מציאות לגמרי אחרת בבית החדש, ואני מתרגשת ומתה מפחד. סתם, רציתי לשתף אתכם
אהבה אני

lizush

New member
בובה...../images/Emo24.gif

כל סוף הוא התחלה חדשה, בדרך כלל של משהו טוב יותר... וחוץ מהקלישאה הזו (אבל כל כך נכונה), בתור אחת שעברה ה-מ-ו-ן דירות בחייה, אני רוצה להגיד לך שלכל בית יש לו את הריח שלו, הטעם שלו והזיכרונות שלו וברגע שעוברים לדירה חדשה, מפנים מקום לעוד המון התרחשויות חדשות וכמובן חידוש אנרגיות והתחושה כמו בתחילת שנה...
מאחלת לך שנחגוג את המעבר הבא שלך בדירה שלך בלבד (בלי כל המישפוחה) תתרגשי, זה בריא שלך, ליזוש

יאני1

New member
מיאו

אני מנסה כל הזמן להיות קלילה עם זה, לזרום, ולא להיתפס יותר מידי על דברים. וזה בא והולך, רגע אחד אני אומרת "סבבה, בית זה איפה שהלב נמצא" ורגע אחר אני אומרת "פאאאאאק!!! לא רוצה לא רוצה לא רוצה"
להתרגש זה באמת בריא, אני אקח את זה! אהבה אני

אני יקרה שלי.

אני כ"כ מבינה את מה שיושב לך על הלב. לפני 8 שנים היתה לי את אותה הרגשה. עברתי מבית שגרתי בו 16 שנים- מאז שנולדתי. יצרתי לי שם חברויות, עברתי ילדות נפלאה שם, היו לי זכרונות בכל מקום בבית ומחוצה לו. אני זוכרת את הלילה האחרון שם, בכיתי כמו ילדה קטנה. היה לי עצוב מאוד. והיום, כשאני עוברת ליד, אני כ"כ רוצה לעלות ולראות מה נשתנה, אבל עוצרת את עצמי. את צריכה רק לומר לעצמך שלכל סוף יש התחלה חדשה. את תעברי למקום חדש ותמצאי חברים חדשים, יהיה לכם בית יותר גדול ונוח ואת תמיד תשארי כמו שלך. את הזכרונות תשמרי בראש כדבר טוב שהיה לך שם ותמיד תזכרי שאנחנו כאן בשבילך!

מעינוש

לפעמים ואולי אפילו טוב שכך, המצב לא בשליטתינו. המעבר דירה היחיד בחיים שלי היה כשעברתי למעונות, ותוך חצי שנה חזרתי לבית הוריי כי לא יכולתי להיות שם יותר. את עוברת עם משפחתך, ואני יודעת שהבית מזכיר לך מלא דברים, אך אנו בונים לעצמינו את הזיכרונות, ואני מאמינה שהזכרון יותר כולל את האנשים שהשתתפו בו ופחות את המקום. אתם עוד תיצרו זכרונות חדשים בבית החדש, וכמובן שהכל לא יהיה אותו דבר. יהיה שונה, ואולי אף יותר כיף. סוף הוא תמיד התחלה, וגם, משנה מקום משנה מזל.. מי יודע.. מחבקת אותך ומאחלת בשעה טובה לך ולבני משפחתך, ~לין~

היי מעיין... תהני מהבית החדש

לפני שאת יוצאת מהדלת בפעם האחרונה... תשאפי כמה שיותר עמוק.. תני לכל הזכרונות להכנס פנימה.... זה מה שהכי חשוב... :)

את כזו מקסימה

קחי איתך את הזכרונות והחוויות. הם לא יעלמו,הם בראשך,וימשיכו ללכת איתך בתיבת הנוסטלגיה של שנות התבגרותך. תהני לך בבית החדש. מאמינה שתצליחי למלאו בחוויות מעניינות ומרגשות לא פחות..
לימור

למעלה