הלילה בקורו! SPIT | BEST| MADCHOICE

ButtholeSurfer

New member
היה אגדי

ממש שמחתי לראות את כל הילדים החדשים שהתחילו להגיע להופעות ולתת בראש, מחזיר אותי לימים שלא כולם היו ציניים מגניבים עומדים בצד ומהנהנים בראש.

מאד צ'ויס - ההופעה הכי טובה שלהם שיצא לי לראות, סאונד מעולה ומלודיה כיפית, הרבה השתתפות מצד הקהל וביצוע מושלם. מאוד נהניתי מהתיפוף של בן.

בסט - אנרגיות משוגעות, נתן בראש אחושרמוטה, מהיר ופסיכי כמו שהארדקור צריך להיות, לא פחות ולא יותר.

ספיט - ה-3 שירים שהעליתם עושים לכם עוול, ההופעה ממש נתנה להם חיים והשאירה טעם של עוד. קשה לתאר את האנרגיות שהלכו שם, כולם עפו על כולם בלאגן כל רגע נתון שני אנשים באוויר, נדב כל ההופעה בקהל כמו שצריך, בהחלט שיא הערב, אמן שכל הופעה בקורו תרגיש ככה. עשה לי את היום הולדת.

קוסקוס רקורדס - יש לאיתי שם דברים איכותיים רצח, פראייר מי שלא קונה.

באמת היה כיף

לא הספקתי למד צ'ויס כי אכלתי בוריטו (דונקי, בחשמונאים. מומלץ בחום!). בסט וספיט היה טוב וכיף.
קוסקוס רקורדז - קניתי דיר לנדלורד אז אני מרוצה.
באטהול סרפר - מזל טוב!

Authorities

New member

על הבוריטו.

itaikuskus

New member
!!

איזה כיף לשמוע מלים טובות ולדעת שיש אנשים שעוד צמאים למוזיקה דרך פלסטיקים עגולים וגדולים.

ההופעות היו מצוינות.

מאד צ'ויס - כל הופעה שאני רואה אני אוהב את הלהקה הזאת יותר, הלהקה יושבת טייט-יונייט והשירים מהירים וכיפיים.

בסט - איזה תענוג של להקה, הארדקור אולדסקול בלי כל החרא שמסביב, ישר ולעניין. לא ראיתי הרבה זמן והיה כיף לראות שוב.

ספיט - אדיר צודק, ההופעה פי אלף יותר טובה מההקלטות, אבל זה היה צפוי. מקווה לראות את הלהקה הזאת עוד הרבה..

קוסקוס רקורדס -
הנה רשימה של מה שנשאר לי (אל-פיז בד"כ 65, 7'' תמיד 20) .
http://www.discogs.com/seller/itaikuskus

תודה לכל הילדים שנהנו.

ותודה לבן טברסקי שתופף עם האצבעות על המרפקים בהופעה של ספיט, ונתן לנו לעשות את ההופעה הראשונה שלנו בקורו!

מד צ'ויס ניגנו פאנק-רוק מלודי מגוון ומעניין, אחלה סט ואחלה שירים חדשים שאני לא מכיר. תופיעו עוד!

בסט זו פשוט להקה רוצחת, שירים מהירים ונגנים רותחים.

למעלה