הלילה בערוץ 22>"בשקט כזה"

dabnir15

New member
הלילה בערוץ 22>"בשקט כזה"

במסגרת שידורי התרבות של קשת- הערב בשעה 1:50-2:35: "בשקט כזה"- חלק א'- ישראל גוריון וחברים מופיעים במועדון הזאפה לרגל צאת האלבום "בשקט כזה". אורחים: קרן פלס, דניאל סלומון, אסף אמדורסקי, לימור שפירא. ש.ח ואל תשאלו איך מצאתי את זה
אז לכל מי שכאן- נראה לי שמומלץ להעיף מבט.

מחר בשעה 1:45 בלילה שידור חוזר../images/Emo9.gif

שכחתי לרשום את זה היום.. בכל מקרה מחר כלומר בין שבת לראשון בשעה 1:45 יש שידור של התוכנית הזאת שבה אנחנו מגלים בעצם שקרן היא קרובת משפחה של אסף אמדורסקי... ותודה להילה שהביאה לידעתנו את קרבת המשפחה ואת התוכנית...

../images/Emo24.gifוהיום ב-18:45 בערוץ 24 - קרן

יש כתבה בMY MUSIC MAGAZIN על היומולדת של רימון.. ורוב הכתבה עוסקת בקרן.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמקווה שאני אזכור../images/Emo15.gif

לראות

LaviDavi

New member
זה שידור חוזר?

כי נראה לי שראיתי את זה ביום חמישי

עצה קטנה

שאת עושה טפטים.. תפתחי שרשור חדש... או תוסיפי לשרשור קיים של תמונות.. כי ככה בנצל"ש למשהו אחר.. אף אחד לא שם לב בכלל.. הבנת? אז חבל...

אני מבינה שY10 תמיד מראים את קרן..

יוצא לי לראות אולי אחת לשבוע את התוכנית וכל פעם שאני פותחת איכשהו תמיד יש את קרן.. אז היום ראיתי את הכתבה על רימון, על היומולדת.. בקיצור שאלו את קרן מה השתנה בארבע שנים שהיא לא היתה פה... קרן: "רזיתי"....

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

היא פשוט נורא נורא..עסוקה בזה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמי רואה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

לא אני לא רואה כי כיייף לי לשמוע את השירים ההזויים של ישראל גוריון
ולא שבאמת נשארתי עד עכשיו רק כדי לראות (אם טליהיא לא הייתה מזכירה לי לא הייתי רואה
) אני פשוט מנסה לסיים פה עבודה בהיסטוריה אז זה ברקע לימור שפירא מזה יפה
וגם שרה חמוד דניאל סולומון מדבר עכשיו וואאייי הוא חופר
שתווווווווווווווווק
קרן עוד לא הייתה מאוד מעניין אותי מה בדיוק היא תעשה שם

חחח.. רק עכשיו קלטתי שזה היה חלק ב'

אני מתה על לימור שפירא, היא זמרת מדהימה לדעתי, אבל אני בשוק שראיתי את כל התוכנית ההזויה הזאת סתם.. יותר נכון זפזפתי לא ממש ראיתי... הילה.. אני כנראה אהרוג אותך בימים הקרובים!!!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת בשוק../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

אני עדיין לא מעכלת שראיתי אבל כמו שאמרתי זה רק היה ברקע פשוט...אוייי...*נזק בלתי הפיך למוח
*

למעלה