הלילה: אפל או קסום?

hadar315

New member
הלילה: אפל או קסום?

לילה. כמעט אחת וחצי. אני חושב על הדמויות שמסתובבות כעת בחוץ. האם הלילה מעורר את (היצרים) האפלים או דווקא את האנשים חפצי השקט והשלווה, הרוגע והקסם הלילי? מי משתי האוכלוסיות הללו "שולט" ברחובות עירנו בלילה? אשמח לשמוע.

דנטל

New member
נדמה לי שיש גם מאלה וגם מאלה

הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי הולכת ברחוב בשעות-לא-שעות ותוהה לגבי האחרים. הרי אני יודעת בדיוק מי אני ולמה אני ברחוב כרגע, אבל למה הם? אין לי תשובה.

hadar315

New member
ובכל זאת...

היי דנטל, איזה יופי שאת פה. בטח גם הם מנידים ראשם בפליאה לנוכח העלמה, ותוהים: מי היא זו? וכמו לך, גם להם, אין תשובה. אבל אני חושב שהאנשים שמסתובבים ברחוב בשעות הלילה הקטנות, הם בהחלט מסקרנים. נכון שיש מאלה וגם מאלה, ובכל זאת: מי נמשך יותר אל הלילה? אשאל גם אחרת: הלילה שמושך אליו אנשים, זה הקסם הלילי או האופל הלילי. לדידי זו לא שאלת סרק, וחשוב לי לדעת.

דנטל

New member
אני בטוח לא יכולה לתת תשובות

זה משהו שצריך לחקור אותו ולא אתפלא אם כבר חקרו. יכולה לענות רק בשמי ובשם עוד אנשים אחדים. לא אעשה הכללות. אני נמשכת לקסם. אתה יודע מה? אענה לך על האנשים שראיתי אתמול בלילה. מה משך בו בלילה? אני מנחשת שהחושך, הזמן הפנוי, הבדידות, החרמנות הגואה, השלדים בארון. אני מתכוונת לחוף הדוסים בתל אביב שהופך לחוף ההומואים בלילה. הלכתי לשם עם גבר. היה שם עוד זוג של גבר ואשה. כל השאר היו גברים בודדים ולאט לאט הם הפכו לזוגות. שם זה קל לדעת את התשובות, אבל בהרבה מקרים אחרים צריך ממש לשאול. אני לא הטיפוס ששואל.

hadar315

New member
איזה צירוף מקרים...

אלוהים ישמור. הייתי בחוף הזה רק בשבוע שעבר, עד ארבע וחצי בבוקר. ומישהו שם שאל אם התחת שלי פנוי. יותר אני לא חוזר לשם. חבל שלא נפגשנו

דנטל

New member
../images/Emo6.gif גדול

אין צורך לפסול את החוף הזה בגלל זה. פשוט אל תבוא לבד בפעם הבאה.

FreaKy DicKy

New member
נראה לי שהלילה הוא יותר אפל מקסום..

אני בא מעיר נידחת באמצע שום מקום, מוקפת ישובים ערביים... חדרה שמה.. אז תבינו שהמקום הזה שומם פשוט אין נפש חיה בכל האיזור אחרי 10 בלילה... יצא לי ללכת בעיר בשעה 9 ככה ורק אני הייתי ברחוב... אפילו מכוניות לא עברו וזה די מפחיד ללכת ברחוב לבד לגמרי כשעטלפים מסתובבים לך מעל לראש וכל הנרקומנים והפושעים למיניהם שיוצאים בלילה...

דנטל

New member
אוי, תאור מחריד כמו של סרט

זה בעצם אומר שהלילה נראה שונה בכל מקום. אני גרה בתל אביב. יש פה כמה פינות שאני יכולה להגיד שהתאור שלך מתאים להם. בפינה שלי זה לא כך - הלילה הוא לא מפחיד, אך שקט. עוברים בו תמיד אנשים ורכבים, אך לא הרבה. יש קצת עטלפים וזה אכן נותן תחושה אפלה, אבל זה אפל מגניב. פושעים ונרקומנים אני לא רואה פה. יש פינות אחרות, יותר במרכז העיר, שהן תמיד הומות אדם. אתה שם מרגיש שזו באמת "עיר ללא הפסקה". זוגות מתחבקים, קבוצות מצחקקות, בודדים אוספים בקבוקים. יש שם כל הזמן תזוזה ושם במיוחד אני תוהה מה האנשים האחרים עושים ברחוב בשעות האלה. במיוחד לגבי הבודדים שלא אוספים בקבוקים, כמובן... ואני אחת מהם הרבה פעמים. ולמה אני בדרך כלל שם מסתובבת לבד? כי הייתי בבילוי ולא יצאתי מהמסיבה באותו זמן שהחברים שלי מאותו כיוון יוצאים או שהייתי אצל חברים, ואין לי רשיון נהיגה ואין לי כסף למונית או שמתקמצנת על כסף למונית, ואני הולכת ברגל הביתה לכיוון צפון.

FreaKy DicKy

New member
יכול להיות שזה נשמע לקוח מאיזה סרט

אבל כמו שאמרת הלילה נראה שונה בכל מקום וכל אחד רואה את הלילה בצורה שונה.... למשל אני רואה את הלילה כאפל ומפחיד מצד אחד אבל מצד שני אני מסכים איתך זה אפל מגניב. אבל כל זה לא משנה את העובדה שמסוכן פה להסתובב ברחוב אחרי שעות מסויימות...

newKiticat

New member
מה שבטוח

זה אנשים שנקיים. הם עצמם באופן טהור. כי הלילה חושף את המהות שלנו. אני בעצמי לא יכולה להגיד, כי אני נוטה לשתי הכיוונים כל פעם בצורה שונה.

למעלה