הלילה אחרי ארץ נהדרת-תוכנית החסינות

drnaji

New member
הלילה אחרי ארץ נהדרת-תוכנית החסינות../images/Emo70.gif

בחלק מהפורמט החדש,בכל יום שלישי יהיה לנו תוכנית של חסינות אישית שבא אונה ודויד יבחרו 2 רקדנים שיתנו להם חסינות. אותי זה די מכעיס שכן אחרי שאונה העמידה את תום להדחה למרות שהוא עמד במשימה שלו אני כבר לא סומך על השיקולים שלה או של דויד [לא סלחתי לדויד על הבושות שהוא עשה בעונה שעברה כדי שנתן יזכה]. מה שבטוח שלפחות בת אחת תזכה לחסינות אצל אונה כחלק מה"פמניסטיות" שלה. מוזמנים להמר פה מי יזכה בחסינות. הימור שלי: אונה - ההוא שרק ראשון וההיא שרקדה אחרונה [עם התלתלים] דויד - אוויצה והרקדנית שאיתו. סורי,אני גרוע בשמות ויקח לי זמן לזכור את השמות של כל אחד חחח נא לשרשר לפה את כל מה שבא לכם לכתוב על הפרק הלילה. צפיה מהנה :)

drnaji

New member
עכשיו אמרו שזה יהיה רק רקדן אחד מכל הנבחרת!

אני מאד מקווה שעל הדרך יראנו את מי שהודח ביום ראשון.במקרה הזה תום אבל שיעשו את זה כל שבוע!

הימור שלי ../images/Emo13.gif

דוד- ללא ספק, איוויצה, וזאת שרקדה איתו. חח.
אונה- המתולתלת, ועוד בת כלשהי. על איזה משימה אתה מדבר? נראה לי שפספסתי קטע.

חחחח.. על תום!

"אותי זה די מכעיס שכן אחרי שאונה העמידה את תום להדחה למרות שהוא עמד במשימה שלו אני כבר לא סומך.." או שזה צורת התבטאות.

drnaji

New member
אהה סורי אני קצת חולה היום.הסבר:

המשימה שלו = הריקוד שלו. כל דואט\טריפל הוא משימה מבחנתי. ובאמת שלא הבנתי למה היא העמידה אותו להדחה אחרי שהוא הביא לה נצחון..

Lital1989

New member
רציתי לראות...../images/Emo39.gif

בסוף הייתי עייפה מדי אז הלכתי לישון
אז מי קיבל חסינות בסוף?

מה קרה לסולואים של לימור ומישמיש כנסו!!!

איזה סולו מדהים לימור ומישמיש עשו ולא זכו בכלל להתייחסות השופטים פשוט בושה!! דווקא נופר שלא היה לה ביצוע מבריק ביחס לשאר קיבלה את החסינות אפרת היתה טובה אבל לא נפלתי ממנה לדעתי השופטים עשו יד אחת!

spoop

New member
החסינות הזאת זה סתם דבר מפגר!!

אם אונה ודוד הם אלה שבוחרים את המועמדים להדחה, למה הם אלו שבוחרים את המועמדים לחסינות?! "וואי הצלתי את נופר מההדחה של עצמי" ??

taioo1

New member
כמה ריאליטי אפשר לראות

דיי מספיק.. צביקה הדר שיגעת אותנו כבר :)

drnaji

New member
מבין כל הריאלטיז זו הריאלטי הכי טובה וחינוכית

שיש בארצ! ולא הבנתי את הכתובות אינטרט ששמת :-\

kroason

New member
כן אבל הבעיה שהכל מוכתב מראש

בטוח ששמת לב שבתוכנית החסינות כל שלושת הרקדנים האחרים רקדו הרבה יותר טוב ויפה מהנופר הזאת ובסוף היא לקחה את החסינות. הכל ידוע ומוכתב מראש.

למעלה