הליכוד מציג:

שי ק

New member
הליכוד מציג:

מעולם לא עשו רבים כל-כך מעט כל-כך. תצביע ליכוד ותקבל את : אריק שרון ומדינה פלשתינאצית דוד לוי הזונה הפוליטית רוני מילוא האופרטוניסט השמאלני בגרוש דן מרידור יפה הנפש, מעריצו של ברק, ושודד המנדטים עומרי שרון השמאלן הנהנתן פנינה רוזנבלום הבלונד המזוייף שקופץ על העגלה נתניהו ובלון הדיבורים הנפוח ועוד ועוד... חבורה שמסוכנת למדינה בעמדות הכוח לצערי הסיכוי שלפחות 5 מרשימה זו יכנסו לכנסת מטעם הליכוד הוא גדול ולכל "חבריי" מהשמאל, העובדה שנציגי הליכוד הם אוסף חדלי אישים עלובים שלא עושים כלום, לא הופכת את מחנה החלום לטוב יותר, כדברי היפוקרטס: ראשית, אל תגרום נזק.

"תזכור דבר אחד"... אוסלו

אוסלו, ועוד פעם אוסלו. תברר מה כל אחד ממנהיגי השמאל עשה או דחף או אמר בזמן הסכמי אוסלו. תשאל אותם איך לא רעדה להם היד כשחלקו למחבלים רובים. היום באים שוב אותם אנשים שלא למדו דבר, לחלק למחבלים שטחים, אתה יודע, שיהיה להם מקום להתארגן ולצאת לפיגועים, כפי שעשו עם כל מטר אדמה שיצאנו ממנו. הגרוע במנהיגי הימין טוב פי עשר מכל מנהיג שמאל. נ.ב. אוסלו..

BIH 93

New member
לא סתם קראו לזה הסכם אוסלו!!!

כי מקומו באסלה!!! הסכם אסלה !

koby83

New member
באמת?

אם אני אני כי אני לא אתה ואתה אתה כי אתה לא אני אז אני לא אני ואתה לא אתה. אבל אם אני אני כי אני אני ואתה אתה הכי אתה אתה אז אני אני ואתה אתה. או בקיצור- אל תתחמק מכישלון שלך ע"י האשמת כישלון של אחרים.

למעלה