הליכה משותפת

הליכה משותפת

כתבתי בתפוז על כוונתי הכנה להכיר בחורה עד גיל 28 להליכה רגלית משותפת בפ"ת בפארקים. במקום לקבל תגובות לעניין, קיבלתי תגובות חולניות המביעות חשדנות וחוסר אמון בכוונותיי (סקס). הפעם רציתי לדעת באיזה אתרים יש אנשים בריאים שאוכל למצוא פרטנרית להליכה בפ"ת.

אני אומר לך מה הבעיה בהצעה הזו.

אם היית רוצה רק "לשם ההליכה" אז לא היית מגביל ל: 1. בחורה 2. עד גיל 28 היית יכול לקבל כל שותף להליכה. גם גבר בן 60, לא? לכן כולם הסיקו שיש לך כוונות "מעבר" להליכה משותפת ותמימה.

לא אלך עם גבר כדי שיגידו עלי שאני הומו

לפני כמה שנים הייתי חונך לילדה בת 10, הייתי הולך איתה לפארקים ולגנים, מתנדנד איתה, יושב איתה על ספסל בגנים והיינו מדברים ונהנים. אז ?! קרה משהו ?! פשוט היה כיף ואושר גדול. כיום אי אפשר למצוא דבר כזה בדיוק בגלל "מה שכולם חושבים" שאז לא יתנו לגבר לחנוך ילדה בת 10. למה עד גיל 28 ? כי בתכלס, לא כיף לי לשבת עם אנשים מבוגרים, ובטח שלא כשכולם מצפים ממני להתחתן ויראו אותי יושב עם גבר (ואז יגידו "אה הבנו למה הוא מתחתן זה בגלל שהוא הומו).

לא מבינה. זה דווקא מקובל שבפעילויות ספורטיביות גברים יתאמנו יחד עם החברים שלהם, שהם גם גברים. מה, ריצה בפארק, ג'וגינג. זה דווקא מאוד מקובל. בסופו של דבר, זה שאתה "יושב" עם גבר (אני הבנתי שאתה רק רוצה לרוץ), לא אומר שום דבר על הנטייה המינית שלך. במיוחד אם מדובר בפעילות ספורטיבית בלבד. והגיל ה"ספציפי" הזה... "28"... מה רע ב- 32? אז ברוך הבא, חבר חדש לקהילה
אני מבינה שלא סיפרת למשפחה שאתה א-מיני...

סיפרת, אבל לא נראה לי שממש מבינים

ניסו לסדר לי בחורה בת 20, היא היתה עדינה והרגשתי תוך שניה שאני יכול להיקשר אליה רגשית. עם בחורה שאני נקשר רגשית אני לא מסוגל להיות אפילו רומנטי. כשאני אוהב, אני לא יכול להיות רומנטי או מיני. אבל כשאין לי קשר/תקשורת עם מישהי, אז אני מסוגל לחשוב עליה באופן רומנטי (מיזמוזים, נשיקות וחיבוקים). לך תסביר דבר כזה ומישהו יבין אותך?! אף אחד לא מבין.

סתם שאלה, מסקרנות

איך הגישה שלך לעניין של "סקס"? מה אתה מרגיש בנוגע לנושא הזה?

אין לי רגש לסקס

כן יש לי רגש לרומנטיקה, אבל אני לא מייחס לה חשיבות וצורך בה כמו שאני מייחס לדברים תמימים בהם אני רוצה פרטנריות. אני מעדיף פרטנריות כי הן יותר מספקות את הצורך שלי בלתת אמפטיה ויכולות בקלות ליצור תקשורת של רגשות בשיחה, וגורמות שתוכן המילים של הדיבור יהיה חסר משמעות לטובת הרגשות שעוברים (רגשות של כנות, אכפתיות, הבנה ואמפטיה).

Berethor

New member
באמת קשה להבין

כי קשר רציני זה הרבה יותר רומנטי מקשר מזדמן עם אדם לא מוכר..

ברוך הבא!

ברשותך אתחיל מהסוף... ציינת בהודעה להמבורגר שאתה א-מיני, אז אם אתה רוצה למצוא מישהי, זה המקום. לגבי החשדנות - היא טבעית בדיוק מהסיבות שהמבורגר ציינה. אני בטוחה שקבלת תגובות מגעילות ושזה לא נעים כשמגיעים ממקום תמים. אבל בעולם המיני שבו אנחנו חיים, זה לצערי המצב... אם מה שכתוב בכרטיס שלך נכון, גם בחורת עד גיל 35 ואפילו עד 40, יכולות למצוא שיחה משותפת נעימה איתך. אני כבר לא מדברת על זה, שכמו שלך היה נעים ומעניין עם ילדה בת 10, ככה זה יכול להיות גם עם מבוגרים. זה קשר אחר והנאה אחרת, אבל מעשיר לא פחות. זה תלוי יותר באדם מאשר בגיל. לגבי ההומופוביה שנשמעת מבין הודעותיך - חבל. שא/נשים יחשבו ויגידו מה שהם רוצים, כמו שלנו אתה מספר שאתה רק מחפש שותף להליכות בפארק, אתה יכול לומר את זה לכל מי שישאל. זה לא כזה נדיר ולא הגיוני. אני רואה המון זוגות של נשים וגברים (שתי נשים / שני גברים) שעושים ביחד הליכה כספורט או אפילו כבילוי. לא נתקלתי באף אחד שמסיק מזה שהם לסביות/הומוסקסואלים. קיצר, חבל שאתה מגביל את עצמך כאילו אתה בדייט. ואם אתה מחפש דייט, אז תציד את זה כמו שזה.

לא מרגיש כמו בדייט

תודה, מראש אני אומר שכנראה יהיה קשה להבין אותי כי ללא ספק אני לא נורמלי. בנפש שלי אני עדיין ילד תמים, זה לא קשור לזה שאני א-מיני, אלא קשור לזה שאני מעדיף את התמימות, אבל יודע שזה בלתי אפשרי להיות בכיתה ג'. האהבה שלי היא בדיוק אותה אהבה שאהבתי כשהייתי בכיתה א', בדיוק אותם תחומי עניין משותפים (לשחק), ואם אשים פס על אנשים ועל מה שהם חושבים אז כשישמעו אותי מדבר עם קרובות משפחתי (בנות 9) כאילו אני בן כיתתן, ללא ספק יחשבו שאני עם פיגור שכלי כי זה לא מה שמצופה ממני. לצערי מצופה ממני התנהגות בוגרת והעולם מושפע מאוד ממה ששומעים בחדשות, שזה אומר סטיגמות של מיניות ששורצות על גברים ועל אנשים מבוגרים בכלל, קרי בדיוק להיפך מא-מיניות. כלומר, אי אפשר להפגין את התמימות שלי באופן מלא בפני אנשים כי אז רואים שאני ילד שנקשר בקשר רגשי עם ילדים בני גילו. זה נשמע מטורף, אני יודע. אולי אפילו לא מובן. הקשר הרגשי אצלי הוא אוטומטי קשור לגיל, כי כשרצו לסדר לי בחורה בת 20, מיד חשתי שני רגשות מקבילים; אבהות והעובדה שהיא ילדה והרגש האחרון (העובדה שהיא ילדה) גרם לי למבוכה פנימית ותחושת אשמה שמיד התגלגלה לדחייתה של הבחורה. אמרתי להם שאני לא מסוגל כי היא קטנה מידי. ככל שהגיל עולה מגיל 20 למעלה, כך מידת הקשר הרגשי שלי אליה יופחת ואז גם כנראה אצליח להגיע לאהבה רומנטית. אבל, בתוכי, אני יודע שצריך אהבה רומנטית, אבל זה לא דחוף לי כל כך כמו להיות במחיצתה של צעירה ולהרגיש כלפיה תחושת אימהות ודאגה כנה, שאז אני חוזר הביתה עם אושר אם במהלך הפעילות שלנו (פארק או על האש בפארק או הליכה) מערכת היחסים ביננו היתה פתוחה, כנה ואמינה עם אמינות הדדית מאוד גבוהה. זה יספק את הרגש שלי הרבה יותר מאשר אהבה רומנטית.

לי זה נשמע כמו סוג של דייט...

אתה מחפש איזה סיפוק של רגש, ולא "סתם" פרטנרית להליכה ספורטיבית.

רגש של כנות, פתיחות ואמינות

עם הרבה מאוד רגשות חיוביים הדדיים של אכפתיות, התחשבות, שיתוף, קבלה ואמפטיה. אלה לא רגשות של דייט. אלה רגשות של כישורי שיחה בדיוק כמו שבין פסיכולוג למטופלת אין דייט, אבל הפסיכולוג חוזר הביתה כשהוא מרגיש שאהבו אותו בזכות זה שהוא ידע להיות איש שיחה מקשיב טוב שמפגין הקשבה, אכפתיות ואמפטיה. זה לא דייט, אבל כן סיפוק הדדי של רגש, וזה מה שהופך את זה להליכה שהיא לא סתם פרטנרית אלא פרטנרית לתקשורת הרגשית הזאת שמשלבת הליכה לפארק והתהנגות ילדותית.

טוב. לא יודעת מה לאמר לך

אתה יכול להשיג את זה גם מפרטנר ממין זכר. אבל אתה מפחד "מה יגידו" למרות שכשמדובר בספורט, אף אחד אפילו לא ירים גבה. אני חושבת שאתה סתם חוסם את עצמך שלא לצורך.

האמת, לא הצלחתי להבין מה אתה מחפש

ואני בספק אם מישהו יבין את זה, רק מלקרוא הודעות שלך. זה נשמע מורכב מידי בשביל שמישהי תקרא הודעה ברשת ותבוא. אתה צריך לחשוב על דרך אחרת להציג את זה או דרך אחרת לחפש.

למעלה