הליכה מאוחרת

אור 345

New member
הליכה מאוחרת

יש פה הורים לילדים שהחלו ללכת מאוחר? (אחרי שנה וחצי?) באיזה גיל החלו ללכת ללא תמיכה? האם פניתים לאיבחון ואיפה? האם קיבלתם טיפולים כלשהם (פיזותרפיה למשל). אשמח לשמוע ולהעזר.

mamy78

New member
מנסה לעזור../images/Emo140.gif

את הילדה שלי אבחנו עם גמישות יתר, מה שהפנה אותנו לפיזוטרפיה ואת הכל היא עשתה באיחור ללכת היא התחילה בידיוק בשנה וחצי אני ממליצה ללכת לפיזוטרפיה לה זה מאוד עזר בהצלחה

שני הבנים של חברה

הבכור בגיל שנה ו-8 חודשים והצעיר בגיל שנה ו-4 חודשים. שניהם ללא טיפולים ואבחונים , פשוט חיכו בסבלנות. אני חושבת שאם את מרגישה צורך בטיפול אז לכי על זה , בלי קשר לכל שאר העולם. וקחי בחשבון שהממוצע הוא שנה ו-3 חודשים לתחילת הליכה אז יש מקדימים ויד מאחרים וזה נורמאלי לחלוטין. כל ילד בשל בזמן שלו...

הבן שלי

מגיל כמה חודשים אובחן כהיפוטוני ועם גמישות יתר. היה בפיזיוטרפיה במעקבים והדרכות, התחיל ללכת עצמאית , באופן חופשי בגיל 1.9. אשמח לעזור אם צריך.

אור 345

New member
גם שלי היפוטונית עם גמישות יתר

קיבלה טיפולי פיזיוטרפיה לעיתים רחוקות ובצורה מאד לא רצינית. האם כל מי שכתבה לי פה על טיפולי פיזיוטרפיה- זה היה דרך קופת חולים או פרטי? נהוג ללכת גם לאורטופד לשלול בעייה אורטופדית? המון תודה לכולם.

שלי עדיין לא הולכת

בת שנתיים אתמול, ועדיין אוחזת בחפצים ליפעמים עושה כמה צעדים לבד. נימצאים במעקב, פיזיוטרפיה (שלא עוזר לא ביכלל) הרבה ריצות איתה מקווה ליראות אותה כבר הולכת...

למעלה