הליכה לזונות!

מתלבט 66

New member
הליכה לזונות!

אני גם מתנגד לתעשיית הזנות וסחר בנשים בפרט. גם לי עצוב לשמוע שבחורה הדרדרה לזנות, אולם יש הרבה נשים שעושות זאת מבחירה ואני בכל אופן הייתי עם זונה שעושה זאת מבחירה. בכל אופן אני הכרתי עכשיו מישהי דרך חבר אולם בגלל הפסיכומטרי לא יוצא לנו הרבה לדבר ובטח שלא להיפגש.אני מאוד רוצה לבדוק עד כמה אני מיני/א-מיני. השאלה שלי היא האם אני אמור להיכנס לקשר וזה יגיע עם הזמן ותו"כ הקשר, או שזה אמור להגיע תוך שניים עד שלושה מפגשים? אני מאוד לחוץ מזה.

Nimrodster

New member
איך שאתה מרגיש בנוח.

תוביל את הקשר איך שאתה רוצה, ה"אמור" לא משנה כאן. לא רק זה, אם תהיה לחוץ יש סיכוי סביר שתתנהג באופן לא טבעי ולא נינוח, וזה לא ממש מושך, כך שזה יפחית את הסבירות שתגיע לאותו מפגש שני... בכל מקרה, הרי אם במפגש השלישי העניינים יזרמו לכיוון סקס, אתה כבר תגלה לבד אם אתה רוצה או לא, והבעיה נפתרה. אם לא, אז אין בעיה. מעבר לזה, אני משוכנע שאין בחורה בעולם שאם תגיד לה משהו בסגנון של: "תשמעי, יש לך גוף מדהים, אבל אני מאלה שצריכים להתאהב בבן אדם, לא להדלק על הגוף שלו, בשביל לבטא את האהבה הזאת בסקס. בנתיים, את בדרך הנכונה", לא תעריך את זה הרבה יותר מאשר אם תמלא את המוסכמה החברתית של סקס בדייט השלישי. זה יעשה אותך מיוחד, זה יראה לה שאתה בוגר ומעוניין בקשר רציני וזה יגרום לה להרגיש מיוחדת. מה רע?

Nimrodster

New member
וואו, אני צריך להתחיל להעביר קורסים ../images/Emo3.gif

בהצלחה

Berethor

New member
לא חושב שיש צורך

אם הוא יגיד לה את זה היא יכולה לחשוב שהוא לא מעוניין בא. בכל מקרה היא יכולה לחשוב ובצדק שהוא אמור גם לאהוב אותה וגם למשך לגוף שלה, זה לא סותר. כל מה שהוא צריך לעשות זה פשוט לא לדחוף לכוון הסקס, ובגלל שהיא אישה, יש סיכוי גבוה שהרצון ממנה יבוא בשלב הרבה יותר מאוחר ממפגש שלישי. בכל אופן מתיי זה יבוא לא אמור לבוא ממוסכמה חברתית, זה לא עניינה של החברה.

Berethor

New member
אף אחד לא עומד לכם עם סטופר

ככה שמתיי שזה יגיע תלוי לחלוטין בשני הצדדים השותפים לעניין. ברור שאם היא מינית תקח בחשבון שלא תוכל למשוך את זה לנצח, אחרת היא במלא תעזוב אותך, עדיף שפשוט תזרוק תכדור עליה. בשביל לדעת אם אתה מיני או א-מיני בכלל לא צריך לכנס לקשר, זה משהו שיודעים ברוב המקרים מראש. בדיוק כשם שאתה יודע אם אתה מעוניין או לא מעוניין באקט מיני מראש. רק עבור דימיסקסואל זה יותר בעייתי לדעת.

לגבי זנות - טוב, דעתי כמובן חלוקה עליך

אבל אני לא אכנס לזה שוב... (הנושא נידון בפורום יותר מפעם) לגבי מה אמור מבחינת סקס - כמו שכתבו לך, אין כאן כללים!!! זה משהו מאוד אישי וכל אחד לוקח את זה בקצב שלו. הבעיה היא בדיוק זה שהחברה משדרת לנו שיש כללים ואם תוך שניים שלושה מפגשים לא עשינו את זה - אנחנו בבעיה רצינית
כל עוד אתה לחוץ - כלום לא יקרה. אפילו אם תהיה סופר מיני והכי תרצה את זה בעולם, הלחץ יפריע לך ולא תגיע לשום מקום. חשוב שתרגע ותקח את הדברים בפרופורציות. אני מאמינה ששיחה כנה עם הצד השני יכולה להוריד הרבה מהלחץ. תסביר לה שאתה בתול ושזה מלחיץ אותך ואתה צריך זמן. ומה שנמרוד הציע מצויין בעיני. אני גם חושבת שזו גישה שרוב הבנות ישמחו לקראתה. אם שיחה כזו תגמור את הקשר, אז הקשר הזה בכל מקרה לא מתאים לך. קיצר, תנשום אוויר, וה-ר-ב-ה. פשוט תרגע! ותעשה מה שאתה מרגיש לנכון בכל רגע תוך שיתוף הצד השני בתחושות שלך. בהצלחה!

למעלה