הליגה הספרדית - המשתלמת ביותר?

Thierry Henry

New member
הליגה הספרדית - המשתלמת ביותר?

בניגוד לאנגליה שם הקבוצות ממקום 1-8 זוכות לתקציבים של 70 מיליון בפתיחת העונה, בספרד המקרה הוא הפוך. יש את ריאל ובארסה הגדולות שזוכות לתקציבים טובים, יש את סביליה שלהפתעתי זוכה לראות תקציב של 70 מיליון וכל השאר בין ה3-5 מיליון ל10 במקסימום. אלא שלספרדיות יש סוד כלכלי נדיר. הדגמתי לכם אותו עם סארגוסה בעדכון האחרון והפעם אעשה זאת עם מאיורקה. תקציב של 3 מיליון בלבד אבל כשרונות ושחקנים בשווי חסר פרופורציה לתרומה שלהם. קחו למשל את דידיה דריגארד מPSG. אפשר להביא אותו בקלות ב5 מיליון והוא בלי הרבה השקעה הופך להיות אחד הבלמים הטובים במשחק הזה. גם סאמבו של ראן (נראה לי), בהשקעה של 6.5 מיליון יתן לכם תרומה נהדרת בכל קבוצה שתביאו אותו. אבל במיורקה יש כל מיני שחקנים מוזרים, חסריי יכולת שווים הרבה ולא רק שם, בכל הליגה הספרדית. מכרתי את כל ההגנה שלי והבאתי 4 שחקנים שהם עולם אחר לגמריי. (פדרו מויאדוליד , סאמבו, קופרה , מתיהו (צרפת)) מכרתי את מויה השוער הצעיר והמבטיח והבאתי במקום את הוגו לוריס. בקישור היו לי שני DM צעירים שבמכסף מהם הצלחתי להביא את קהלנהברג הדני המוכשר ומאקון , הקשר האחורי אולי הטוב במשחק. ובהתקפה, וובו החלש הזה, נמכר ב12 מיליון... מכירה של גוטיירז (16 מיליון ) והבאתי את ג'פרסון פרפאן וג'וליו ארקה(מידלסבורו) לקישור. ונשאר לי עוד קצת עודף כדי להביא את ולנטה ולאגו הילדים המוכשרים של בארסה C. שורה תחתונה - הקבוצות הספרדיות מפוצצות משחקנים בעליי שם עולמי שלמען האמת, תורמים חצי ממה שהאלמוניים שבליגה הצרפתית והולנד נותנים. אז מה הפלא שאני בדרך לליגת האלופות עם מאיורקה ועם חיזוק קטן למרכז המגרש והחלפתו של גואיזה באחד שלא נכנס ל200 נבדלים כל משחק, אני יכול לקחת אליפות?

למעלה