הליגה האנושית!

ToraToraTora

New member
הליגה האנושית!

עזרה בזיהוי שיר... יש שריקה כזאתי באמצע , ואחרי בית או שניים (אני חושבת) , הם שרים משהו עם open your heart על השריקה הזו (זו השורה האחרונה בפזמון ניראה לי)

turrican

New member
היי TORA

מה המצב חמודה? השיר הזה אולי הוא Tell me when? יש בו מלודיה יפה הוא נחשב שיר "חדש" יחסית ללהקה. אם אתה רוצה אז אני ארשום לך את המילים לשיר וכך תדעי. דרך אגב הוא מופיע באלבום אוסף שלהם.

ToraToraTora

New member
אלכסיס היי!

תודה על התשובה, אבל לא אני מכירה את TELL ME WHEN זה לא זה.. כנראה שזה מה שהבחור הזה ענה (אלי?) --> אז..תודה לך אלי! יש לך אולי מילים של זה ?? אלכסיס, מה המצב חומד? איך היה ?:)

dj80s

New member
Open your heart

And when it hurts you know They love to tell you How they warned you They say ´don´t be surprised at someone´s lies´ They think they taunt you But if you can stand the test You know your worst is better Than their best. And so you stand here With the years ahead Potentially calling With open heart Or with a spirit dead You walk on Lies the reason Faith or treason Playing a part End concealing try revealing Open your heart Being an island shying from trying Seems the easy way But there´s no future Without tears

turrican

New member
היה סבבה!! ../images/Emo9.gif

היה ממש מצויין. זה היה משב רוח מרענן אחרי שחודשים לא יצאתי לצפון. אני בכלל לא פריק של טיולים אבל הבטחתי כל כך הרבה זמן לאשתי והנה מצאנו זמן לזה. הרגשתי שאני ממש חייב את זה. מה שלומך? איך היה הפורום בלעדיי?? יצאת בסופ"ש??

turrican

New member
נכון! והוא מופיע בדיסק DARE

הייתי צריך לדעת את זה. אחד השירים הטובים שלהם. מופיע כטראק 2 בדיסק DARE שיצא ב-1981 בכל מקרה העיקר שעזרו לך למצא את השיר הזה. (טוב שיש חברים!!)

למעלה