הלחץ הורג אותי

הלחץ הורג אותי

אני 14 יום אחרי כוריגון, 12 יום אחרי הזרעה, השידיים עוד מעט יברחו מהחזיה אולי זה בגלל כל מני הורמונים קיבלתי גונל וכוריגון, קצת כאבי גב תחתון, קצת כאבי מחזור, שהתחילו יומיים אחרי הזרעה ועד היום. לא יודעת מה הסימנים האלו האם חשל הטיפול או שיש עוד סיכוי? ובנוסף שמתי לב שיש לי קצת הפרשות ממש קצת בקושי מרגישים האם זה אומר שהמחזור קרב ובא? בנות אתן מנוסות הרבה יותר ממני ויש פה גם כאלו שיצליחו להכנס להרהיון תעזרו לי, בדרך כלל במחזור טבעי החזה היה מפסיק לכאוב 5 ימים לפני מחזור, ועכשיו לא, וגם בנושא ההפרשה האם זה מחזור? חייבת לדעת כי המתח הרס לי את החיים

פּוֹנְג

New member
אני חושבת שזה זמן טוב לעשות בדיקה..

אמנם עדיף בדיקת דם, אבל בשביל לא למות ולחכות עד יום ראשון - תעשי ביתית וזהו... לא יודעת בנוגע לסימנים. בהצלחה.

גם אני חושבת שזה הזמן להיבדק.

מקווה שתחזרי לכאן עם בשורות טובות

הפרשה לא חייבת...

להיות מחזור, שאני ההיתי בהריון לפני ההפלה דיממתי קצת ראיתי שזה לא מחזור אבל היה לי דימום. מחזיקה לך אצבעות.

רוית ב

New member
התאריכים שלך כמעט כמו שלי

הלחץ הורס באמת את החיים - גם את שלי זוהי ההזרעה השלישית שלי ואני אדע רק ביום א' אם יש הריון או אין כל טיפול זה משהו אחר וכל גוף מגיב אחרת אפילו אותו גוף יגיב אחרת כל פעם - בכל טיפול יש תגובות של הגוף שהן מהזריקות וההורמונים - כמו החזה שגודל וגודל (בחיים לא היה לי ציצי כזה) כאבים הפעם היו לי מיד מאחרי ההזרעה ועד עכשיו - אי אפשר לדעת כלום רק בבדיקת דם. תפנקי את עצמך - עוד 24 שעות יהיה טוב את תראי.

ro1ro1

New member
כן, כבר סיכמנו ששלושתינו במירוץ ../images/Emo3.gif

ואני חווה בדיוק את אותו לחץ כמוכן,כשאני משתדלת מאד לחשוב גם על דברים אחרים .. אני יודעת שאני לא עושה בדיקה בשלב זה... לפחות לא עד יום שלישי....ומאד מקווה לא להיות מופתעת קודם. ממשיכה להחזיק לכן חזק!!!

תשובה מבולבלת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חבל לדחות את הקץ ולהיות במתח עצום שכזה... מבחינת המהימנות: לצערי (!), הבדיקות הביתיות מדוייקות להחריד, זמינות וזולות יחסית (כ- 27 ש"ח ליחידה) במחשבה שנייה, יש לך רק עוד לילה להעביר...אולי בעצם כדאי לך לחכות?! בלבלתי אותך יותר?... לדעתי עזבי את העצות של כולנו ולכי עם האינטואיציות שלך...הכי כדאי!

למעלה