הלחם הוכן

הלחם הוכן

ויצא די אכיל ואפילו אפשר להגיד טעים, אבל המרקם שלו קצת מוזר - הוא לא מזכיר בכלל מרקם של לחם רגיל אלא יותר של סופגניה דביקה במיוחד (הכוונה למרקם הפנימי) - ככה זה צריך להיות? ולגבי הערך התזונתי - זה דומה לשל לחם רגיל? כי אם כן, כדאי להפחית את הצריכה של זה...

Lihi05

New member
הי

אז אני רואה שהכנת את הלחם! מה שתיארת לגבי המרקם הפנימי זה בדיוק מה שיוצא לי. אני לא יודעת למה בדיוק, אני חושבת שאולי זה תלוי בסוג השמרים. העלתי את השאלה הזאת בפורום לפני כמה זמן וליאורט, סביוני ועוד כמה חברים אמרו שכנראה יש יותר מידי נוזלים, למרות מה שכתוב במתכון והם יעצו לי לפתוח את האופה בזמן פעולת ההכנה ולערבב בעצמי אם משהו לא נראה בסדר. טרם ניסיתי... יכול להיות שאם מערבבים קמחים שונים ולא משתמשים רק במרמולייט הלחם יצא אחרת. גם את זה טרם ניסיתי...אני די עצלנית בקשר ללחם
נ.ב. אין לי מושג לגבי כמות הקלוריות

סביוני

New member
הטיפים שלי בנושא הזה:

לא להוסיף מלח בכלל להגדיל ממש בטיפונת את כמות הסוכר. להשתמש בשימרית (פתיתוני שמרים מקוררים) לצמצם טיפה את כמות הנוזלים להוסיף רק ביצה אחת לבצק ולא שתיים להקפיד שהשמן המוסף לא יעלה על כף אחת לתחוב פעמיים במהלך לישת הבצק את הדפנות הקמחיות אל הקמח - פעם אחת - כי התערם על דפנות התבנית, ופעם שניה כדי לוודא שהכל התערבב כהלכה.

למעלה