הלו

הלו

יש המלצות חמות לג'נסיס? אני בטוח שיש...יאללה שפכו את הלב (:): המלצות לשירים ואולי איזה אלבום טוב...אהבתי את firth of fifth,mama,land of confusion זרקו לי המלצות בסגנון. תודה חברים

bily n

New member
אלבומים

foxtrot אלבום מעולה וכמובן aelling england by the pound זה אחד האלבומים הכי טובים שיצאו אי פעם לדעתי תהנה [=

Barmelai

New member
גם אני בהתלבטויות

לאחרונה נחתו בחנויות ההוצאות החדשות של ג'נסיס - הדור השני. האלבומים קיבלו את ה COMPLETE MAKEOVER שכולל בנוסף לרימסטר גם את הפורמטים SACD ו DVD (כשהכוונה לסאונד הקפי) ועוד מיני קליפים לצפיה. בקיצור גאדג'טיה אחת גדולה באריזה נוצצת. ההתלבטות שלי היא אם בכלל, ואם כן, מה לקנות. ג'נסיס היא אחת הלהקות האהובות עלי ביותר, בעיקר בזכות תקופת פיטר גבריאל. הסדרה הנוכחית סוקרת בעצם את הדגנרציה החיננית שעברה הלהקה מרגע עזיבתו של גבריאל ותפיסת השלטון ע"י פיל קולינס (האם וינוגרד כבר פנוי להובלה?) אלה האלבומים שנופטקו עד כה: TRICK OF THE TAIL - אלבום ה AFTERMATH שאחרי פרוייקט הכבש השאפתני. המוסיקה היא ג'נסיס לייט ונשמעת כמו אוסף של שירים שג'נסיס דור א' היתה משבצת בין האפוסים הגדולים שלה. WIND AND WUTHERING - נסיון לחזור אל תהילת הקומפוזיציות המורכבות שעובד בהצלחה חלקית. לחזור על ההיסטוריה אף פעם לא יהיה כל כך מרגש כמו לעשות אותה. זה האלבום שבו סטיב האקט דומיננטי ביותר, וגם אלבום הפרידה שלו. AND THEN THEY WERE THREE - נותרו שלושת הכשלים שימשיכו לככב בג'נסיס דור ג'. האלבום הוא אחד הכשלונות הכי יפים שאני מכיר בעולם הפופ-רוק. איך אלבום כזה כושל מכיל כל כך הרבה שירים יפהפיים? הבעיה כנראה אצלי. דיכוטומיה. לא יודע. DUKE - האימפריה שוקעת במי אפסיים. ABACAB - אם הייתי חייב לבחור אחת מהשתיים - שהאלבום הזה (וכל אלה שאחריו) לא יצא לעולם או שאולמרט ימשיך בכהונתו, אני לא בטוח מה הייתי אומר. 3 האלבומים הראשונים שלמעלה הם הרבה פחות טובים, נכון, אבל זה רק בהשואה לג'נסיס של פיטר גבריאל. כשלעצמם הם אלבומים טובים מאוד, הרבה הרבה יותר מרוב ממה שהיה בשטח באותן שנים בכל אופן. ונשאלת השאלה האם כבר קם האיש ה אמיץ ובר הלבב שרכש עותק או שניים מסידרת הניפ-טק של ג'נסיס דור ב' ויכול להביא חויות מיד ראשונה?

Barmelai

New member
מה? אף אחד? אתם בכלל יודעים מה טוב לכם? ../images/Emo13.gif

pasteran

New member
יש לך כבר את כל הרימאסטרים של המודי בלוז?

דווקא חשבתי לבדוק את הצד הזה של ג'נסיס. I've been talking to jesus all my life זה שיר ענק

strangebrew

New member
ברור שיודעים!

מה שטוב זה לישון. מה שאומר ראולי ג`נסיס זה טוב אחרי הכל /tapuzforum/images/emo13.gif

melancholy man

New member
מורנא, אולי בכל זאת?

בסופו של דבר, ועם כמה שג'נסיס בעייני הם סם השינה הטוב ביותר בצד הזה של התמזה, יש גם כאן רוב לחובבי הפרוג ואני בטוח שכולם ישמחו לשמוע על הרימאסטרים.

מורנא007

New member
...

מצטער, אין לי את הרימאסטרים החדשים (לא של ג'נסיס ולא של המודי בלוז). מצד שני, האלבום הראשון של YONIN BAYASHI, בדרך אלי מיפן הרחוקה. לפי מה שהמוכר כתב, האלבום אמור להיות דומה לפינק פלויד.

Barmelai

New member
לא ממש

אבל אלום מעולה שמשלב פרוטופרוג עם פסיכדליה. אתה תאהב אותו

מורנא007

New member
במילים אחרות

יש הרבה (מאוד) מוסיקה טובה אחרת (אפילו אם אני מתמקד רק ברוק מתקדם) שלא שמעתי, כך שאני לא בטוח שכדאי לרכוש רימאסטר של מוסיקה טובה שאני מכיר.

Dartanyan

New member
לא הייתי ממליץ לקפוץ

תבדוק טוב מה יש בחבילה הנוצצת מהסיבה הפשוטה שכרגע הפיצו רק את האופציה עם ה-DVD בשביל להכניס את כל הפורמט הזה לשוק. לא בהכרח יש בו משהו מדהים. אולי תגלה ששווה לחכות ולקבל רימסטר רגיל.

מורנא007

New member
הקיצר

קיים פורום רוק מתקדם כאן בתפוז. בניגוד לצפוי (בעקבות העבר ובעקבות הפורום שהיה בנענע) כבר במעט ואין שם דיוני "זה לא פרוג/זה כן פרוג". הפורום צובר תאוצה, מי שמתעניין בתחום מוזמן.

Barmelai

New member
לא יודע...

כל הגולשים שם אוהבים פרוג. זה קצת מטריד

Barmelai

New member
ןמצאתי שם אפילו

איזה PROGGER WANNA BE אחד. אופס יש לי משהו בגרון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (לזה ייקרא אאוטינג)

melancholy man

New member
../images/Emo13.gif איזה מזל שיש לי חברים באינטרנט

אחרת מי היה מביך אותי ככה?
כשאתה אומר שמישהו מתחזה לפרוגר, אתה מכוון לרוג'ר ווטארס נכון?

למעלה