../images/Emo10.gifהצילו עוד 20 דקות נישאר לי
עד שהמונית באה ואני מבזבת אותם בפורום עוד לפני האירוסים וואלה לא היתי מאמינה אבל כנראה שמתה על הטוסיק של תפוז
מה אעשה בלעדיכם אחרי החתונה אצלו בבית לא הולך להיות מחשב
עכשיו רק מעכלת שיהיה קשה
אופי די למה אני בלחץ אמור להיות היום הכי מאושר בחיי נותנת לאמא את המתנת יום ההולדת הכי טובה שקט ממני הצילו מה אעשה שם אפילו לדבר קוקזית לא יודעת רק רוסית
מה שווה שהם מתלהבים המיופי שלי שאומנם יש לי הפנים של קוקזית אך לא שעירה לא אף גדול לא אוזניים ענקיות זה מה שהם אהבו בי שאין לי כל הפאקיםםםםםם של הקוקזים אך דבר אחד הסתרתי העבר שלי
חושבים הילדה הכי יפה ועדינה למרות שהוא יודע הכל הכל הכל גם על הזנות בבלוג אך איך אשב עם כל הצוות שלו ויש לו משפחה ענקית אני בחורה כנה אומרת הכל בפנים והוא לא מסכים לספר אומר לא אכפת לי מה עשית העיקר עם כל מה שעשית שמרת על עצמך זו הגאווה שלך לעולםם בתולה בשבילי נשארת זה מה שחשוב די לחיות בסרטים ככה בדיוק אמר
אמאלה לא רואה עצמי מתארסת ובטח שלא מתחתנת זה הכל רץ לי מהר
לפחות מקווה ליד לשתות הוא ייתן לי חחח סתם מנסה להצחיק עצמי..אנשים בי פוסעת לי עוד דקה בול במדרגות האישה הכי יפה בחיי היום רק הבנתי עד כמה מושלמת אך לא שווה כלום הנפש לא רגועה לי מקווה שהכל יסתדר אוף כמה חסרה לי מישפחה כרגע אחים אחיות אם היה לי את זה היתי בוכה להם ולא לכם אבל אין לי חוץ מאמא כלום שהערב אגשים לך חלום ..לפחות מהצד שלו יש מספיק בשביל כל עם ישראל אך עדיין לא אותו דבר המונית מצפצפת ואני ניראת נסיכה אמיתית זולגת דימעה אבל מרוב אושר בי אנשים עפתי לי..אוהבת
שמרו על עצמכם ותהנו בחג
ממני דנה