מיאמי הכי טובה ולא רק לפי דעתי אלא גם לפי המון צופים מאמריקה... מיאמי זכתה לאינסוף פרסים וזה... וחוץ מזה כל הצבע והשמש שבה והשחקנים..והפסטוראליות... וכל מה שמסביב עושה את הסדרה נורא חביבה ומעניינת. אני לא יתווכח איתכם אם היא טובה או לא. אני סתם מביע את דעתי... אבל אתם עד כדי כך שונאים אותה? אני לא מבין....
חשבתם על זה שאולי בכוונה עשו ככה? שמיאמי יעני תיהיה אקשנית יותר?! ואת לא צריכה להגיד היה לנו ויכוח... אוןיי אויי אויי מה שישמע כאילו השתוללנו.. כולה דנו בזה... זה לא ניקרא ויכוח... אנחנו מדברים על הסדרה וכל אחד נותן את דיעותיו.. אני אישית לא מתקיף כאן או מתווכח עם אף אחד... כי לכל אחד הזכות לומר מה שהוא רוצה ולתת את חוות דעתו בצורה שהוא יבחר. אני לא בא ואומר/כופה על כולם לראות מיאמי. אני כולה אמרתי שאני נורא אוהב אותה יותר מכל csi שיש זהו. צפייה נעימה. בכולן...
מיאמי אחלה סדרה... והורשיו עם המשפטים שלו קורע אותי מצחוק... האמת עד עכשיו הסדרה הפחות האהובה היתה ניו יורק אבל נראה לי שהבנתי למה.. בערוץ 1 מאוד קשה לראות תוכניות הם אומרים שעה ומשדרים קצת לפני וקצת אחרי.. עכשיו שאני רואה אותה בהוט היא אחלה... אבל סהכ כולם אחלה כל סדרה עם הדמיות מאפיינים שלה..