הלו ...?

ולכן נוסף עוד למה.

נמחק נמחק שירשור ה-
?

../images/Emo79.gif והד לי ענה ../images/Emo79.gif

בוקר עלה בהרים הכחולים טיפסתי נושם בשבילים עתיקים נולד בי שיר זמר נושן: "הו, מה כחול!" והד לי ענה מהרי הבשן: "הו, מה כחול, כחול, כחול, כחול!"
( יעקב שבתאי )

../images/Emo79.gif למה ../images/Emo79.gif

ילדה קטנה, יחידה ותמה עמדה ושאלה - למה? וכל הרי הגעש וכל הסערות עמדו מזעפם ולא מצאו תשובה עמדו מזעפם ולא מצאו תשובה.
( רותי ספרוני )

../images/Emo79.gif מותר לך הכל ../images/Emo79.gif

מותר לך הכל , ורק לי אסור לשאול, מדוע בכלל? מותר לך הכל.
( דידי מנוסי )

../images/Emo62.gif אין מנוס מן המסקנה ../images/Emo62.gif

שהניהול כאן, מתבצע בצורה כוחנית, תוך העדפת מקורבים ואפליית מתנגדים, באטימות-לב ובחוסר רגישות כלפי הגולשים, אבל עם רגישות גבוהה לעצמו וחוסר יכולת לקבל ביקורת המופנית כלפיו, ותוך שימוש בהעלמת ביקורת ובסתימת פיות. זאת, מעבר לשיקול דעת מוטעה בכלי של שירשור הודעות, הנעשה בצורה המעוותת את כל תוכנן, שיקול דעת מוטעה בשימוש בכלים של מחיקה וחסימה, ואי-מעורבות בהפיכת הודעות רציניות ללעג ע"י צ'אט ארוך ומתמשך. והודעה זאת היא ביקורת לגיטימית, ואם היא תימחק - תימצא דרך אחרת להשמיע אותה.

אני משער...

ש- Lonely In Blue היה מוסיף, שדינה מחזיקה את הניק שלו חסום כבר כשנה ושלושה חודשים, בלי שיהיה בכך הגיון ניהולי כלשהו, אלא רק מתוך קטנוניות נטרנית ונקמנית. וזאת, על אף שהוא התחיל לכתוב בפורום הזה, כחודש וחצי לפניה.

ועוד אני משער...

ש- Chivalrous היה מוסיף, שהוא מוחזק חסום כבר כארבעה חודשים, ללא כל הצדקה, בעקבות הודעה שנכתבה בפורום ונמחקה, אשר שאלה אם מותר לחשוף מסר שאין בו אאוטינג, כמו מסר שכולו מורכב מאיומים או מקללות. וכדי להדגיש, המסר לא הובא, אלא רק נשאלה השאלה.

ההקפצה הזאת...

נעשתה עוד בבוקר. אז... היא נעשתה בגלל שהקישור ש"אא ניר" הביא, הוא חשוב.

אם ההודעה היתה יותר ממחישה

למה הכוונה..חושבת שהיו תגובות אחרות להודעה הזו. חבל שפותח ההודעה.."מתמצת"...

אין הרבה מה להגיב לאותה הודעה

רק לקרוא את הכתבה, לרשום את הקישור, ולהגיד ל- "אא ניר" תודה על כך שהוא הביא את הקישור.

למעלה