הלו.

just almog

New member
הלו.

אני צריכה את המילים של "דיו" ושל "עדר של שוורים". תודה מראש.
אגב,התמכרתי לדיסק שיר טיול

just almog

New member
אוי,חיפשתי בשירונט ולא היה שם

ולא חשבתי על זה.. תודה :]

אגב,

בהנחה שיש לך את האלבום המקורי אני מקווה...(אם לא אני ממליצה בחום לא לגלות לנו...
) אז על גבי האלבום יש כתובת אינטרטנט שבתוכה יש את כל המילים לכל השירים ממנו... סתם ידע הכללי...

עדיף לא להכנס לכתובת הזו

המילים שם שונות לגמרי מהמילים באתר החדש שלו... נתתי פה למטה כמה דוגמאות רציניות

just almog

New member
בטח שמקורי הלו.

אם כבר העלת את זה אז תרשי לי לשתף אותך במשו שחשבתי עליו ]; שמתי לב שאפילו לא מעריץ [או איך שתקראו לזה] אחד של אביתר לא קנה דיסק צרוב שלו. ואני חושבת שזה בגלל שאין ערסים [או שפשוט לא שמעתי עליהם] שמתחברים לאביתר,ושהאנשים שמתחברים אליו כ"כ מעריכים אותו שהם ממש לא רוצים לפגוע לו בפרנסה,ואפילו מוכנים לשלם 50 ש"ח יותר בשביל דיסק מקורי שלא יפגע בו. מסכימים איתי?];

../images/Emo45.gif

האמת אני מאוד מקווה שזה לא רק בעניין של אביתר אלא לגבי כל האלבומים של האמנים שאתם מעריכים... ככה זה אצלי לפחות, אני לא צורבת, זה חוק מספר 1 שלי... ואני חושבת שצריך לטפל בזה גם יותר בחומרה...
לגבי האנשים שכאן, אני מניחה שאת צודקת, יש כאן עניין של בגרות והבנה עד כמה דבר כזה יכול לפגוע בפרנסה (וגם עושה את זה שלא יהיו ספקות...). עוד כמה אנשים כמונו ואולי תעשיית המוסיקה האיכותית תשוב לשגשג (אמן ואמן...
)

just almog

New member
אני לא צורבת מסיבות אחרות.

1.כשהדיסק שקניתי צרוב,אני פשוט לא שומעת בו [העטיפה נראת זולה ואין לי חשק לפתוח אותו בכלל] אז לא שווה לי. 2.נורא חשוב לי לדעת את המילים של השיר,ובצרוב אני יכולה רק לנחש.. אם היו דיסקים צרובים במחירים זולים+מילים אני חושבת שהייתי קונה רק של אומנים מחו"ל או כאלה שאני אוהבת רק שיר אחד בדיסק.. כשאני מעריכה אומן ומכבדת אותו נורא נורא חשוב לי הפרנסה שלו ושאני לא אפגע בה. ואת ההערכה שלי לאביתר אני לא יכולה לתאר במילים. :]

אני צורב ואז קונה

כי אם אין כסף אז אני נאלץ לחכות וכשאני מחכה אני חייב לשמוע את השירים :) אז צורב ואז יודע מה לקנות בעתיד... בעיקרון, אם זה מישהו כמו בוב מארלי, שמת, אז אני קונה לפחות דיסק אחד, סתם בשביל ההרגשה, הכסף הולך לחברת תקליטים שמנצלת את השם שלו בעיקרון אז אני מעדיף לצרוב ולקנות אחד כדי להרגיש את הדיסק הקנוי.. זו חתיכת הרגשה.

למעלה