הלו?!

הלו?!

אנחנו מתכוונים להמשיך עם העונה החמישית או לא? בינתיים הציגו רק שלושה מנהיגים/גוגלים. לפי מה שהבנתי צריך עוד 2 כדי שנוכל לבחור ולהציג את הדמויות האחרות (תקנו אותי אם אני טועה). אז תשרשרו לכאן את המנהיגים שלכם כדי שנוכל להמשיך.

תודה!

האמת שהחלטתי לרדת מזה כי ראיתי שאין היענות. אבל אין לי בעיה להמשיך אם יגיעו עוד גוגל-בויז.

WoLfN

New member
זרוק?

זה דייגו. היי דוק.
המ... התחלתי לעבוד על כמה דמויות. למען האמת, על שמונה דמויות
וכבר יש לי דף שלם של רשימות [זה כאילו אדוונצ' 3, שקודי הוא הגוגל בויXD יצא מוזר. זה אמור להפוך לפיק מתישהו...], ויש לי גם איזה שבעה דיג'ימונים מומצאים משלב תינוק עד שלב מגה [בלי תיאורים, רק שמות...] המ... אני מצרף, תבינו לבד...

WoLfN

New member
וד"א...

לאנשםי יש גם שמות אמריקאים
בהתחלה חשבתי שנעשה את זה אמריקאי, אבל אז אמרתי "רגע, זה התחיל ביפן לא? אז נגיד שהאמריקאים שינו את השמות...
אז... המ... שמות: איורי-קודי טאקאשו- אלן מרינה- מרינה קנריה-קונור מוקיה- מיקו [כאן ממש לא היה לי מה לשים, אז תקעתי מוקיה
] ניסנו- ננסי [זה אמור להיות ניסנו, פשוט כתבתי נינסו בוורד...] לירו- לורה [AKA ריקה-רוקי] מיקאטו- ? [לא עוד אין שם אמריקאי. הוא לא היה בתכנון...] נ.ב. לירה ומיקאטו הם שני ילדים אבודים/סובלים ממשהו שהפך אותם לאפלים. עוד לא הגעתי להחלטה
וד"א, תיכננתי גם דיג'יגדילה חדשה- אלמנטלית... ויש לי המוווווווווווון תיכנונים לפיק הזה...

למעלה