הלו....

beagle

New member
אופס.....

אוקיי, סליחה. איזו פאדיחה. לא ראיתי את כל ההודעות החדשות, פשוט קיבלתי מסך מלפני יומיים... היה דוקא המון בינתיים. קבלו את זה כפיצוי...

אריק!

New member
תודה קיבלנו. לייזער ערב טוב

של מי הכתב העתיק ההוא שסרקת שכמעט לא ניתן היה להבינו?

לייזער

New member
שבוע טוב

אריק: כיוון שמדובר בגדול בישראל אני לא מרגיש בנוח לומר מיהו, לאור העובדה שנאמרו השערות שונות לגביו שחלקן שליליות. מה שכן מדובר בתלמיד חכם, למדן, ואם אני לא טועה הוא עבר סבל רב ובנים שלו מתו צעירים. הוא היה גם מקורב ל´חצרו´ של הגר"א (הגאון מוילנא). מצטער שאינני מגלה

אריק!

New member
טוב, שישאר כך. אגב, עשו לנו פעם

איזה אילן יוחסין ( כך אומרים זאת ? ) ומסתבר שאני צאצא רחוק של הגאון מוילנא. מה אתה אומר על כך?

עטרה ב ט

New member
אני אומרת על כך

שאני מכירה כמה וכמה קרובי משפחה שלך........

לייזער

New member
את מה שאני אומר בודאי תרגיש

בסגנון ההודעות שלי אליך מכאן ולהבא. מר אריק!!! הנכבד היקר והנעלה: מה דעתך על כתב נוסף מאותה שנה והפעם של אדם מן הישוב (ברצינות)?

אריק!

New member
טוב זה כמעט מביך. אתה יודע שעד

היום, שאומרים לי מר... או אדון... אני מסתכל לצדדים לוודא שמתכוונים אלי. בענין כתב נוסף, אין לי בעיה שתסרוק כתב נוסף, אבל כדי שיהיה טעם צריך שנוכל לשמוע עליו מאוחר יותר. לידיעתך יש לי אוסף גדול של כתבי יד של כל הישוב, ורבים אחרים, מאז ועד היום ובכל תחומי החיים. ייתכן גם שהכתב שסרקת מצוי גם אצלי אבל אני לא מוצא פנאי לחפש. כך שאם יש כמה שהיית סקרן לראות את כתב ידם תציע זאת ואולי תופתע. אריק.

אריק!

New member
עטרה, ראית איזה צירוף מקרים, שלחנו

בו זמנית, ופעמים, שתי הודעות יחד. אולי יש איזה נומרולוג אן שריקולוג שיכול להסביר זאת ?

אריק!

New member
אני חייב לזוז ( לישון ) מצפה לי

שבוע קשה. לילה טוב לכולם. אריק.

astral tal

New member
כן גם לי

הבורסה הולכת להיות סוערת השבוע - אני מצפה כבר בכיליון עיניים

עטרה ב ט

New member
מלחמת הכוכבים כמובן ../images/Emo13.gif ובקשר

לתזמונים, זה פשוט מדע בדיוני
.

shonshon5

New member
../images/Emo54.gif One Schwartz Cat ../images/Emo54.gif

שמקום מכובד לו במיסטיקה היהודית, והתקלות מקרים איתו מחייבת את הנתקל לחוג ב-360 מעלות ואף לרקוק ג´ פעמים. ואיך אפשר להתעלם מחתול צ´שייר הזכור כשובב לא קטן ומזיקן דומיננטי ביותר. ולפיכך אני חוזר ואומר - חתולים רק במצב צבירה דומם! אבי, נסחף לגמרי למחוזות הזויים. ככה זה, כשהבטן מקרקרת ומיצי הקיבה משתוללים.

למעלה