הלו

יוקה3

New member
הלו

אני חדש ישן פה,בן18 וחצי ואוטוטו מתגייס. חובב מושבע מילדות(גיל4!) של המשפחה הצהובה. הנה כמה "התקלות" קלות- א.מהו שם משפחתו(המלא) של אפו? ב.באילו פרקים מגי דיברה ומה אמרה? ג.על פני כמה(ולא ללכת לבדוק) נפשות ברט חולף עם הסקייטבוד בסצינת פתיחה? ד.(קלה)למי יש את אוסף המליבו סטייסי הגדול ביותר בספרינגפילד? ה.מה שם המדען המהולל בסדרה ומה גרם לו לומר "אשתי תהרוג אותי"? ו.מה מיוחד באימו של הומר? יום טוב לכל.

יוקה3

New member
ו1 נוספת

איך נהרגה\נרצחה אשתו של פלנדרס,מוד? תמיד פספסתי את הפרק\ים שיורו מדוע..

פלאשוגע

New member
מוד...

מוד נהרגה שהומר "ביקש" שירו עליו מלא חולצות כאלו בהופעה והוא התכופף בגלל משהו... החולצות פגעו במוד במוד, היא נפלה-ומתה

sideshow

New member
שלום. קודם כל

ברוך השב לפורום. תמיד טוב כאן חובבי סיממפסון ותיקים. עכשיו בתשובה לשאלותיך: א. אפו נהספימפטילן NAHASAPEEMAPETILON ב. מגי דיברה ב"המילה הראשונה של ליסה" אמרה DADDY (בקולה של אליזבת טיילור). וגם ב"פליימינג מו" -אמרה "מו". וגם בפרק ליל כל הקדושים 5- בקטע "הזמן ועונשו" יש לה משפט שלם: THIS IS INDEED A DISTURBING UNIVERSE. ג. לא ספרתי אבל אזרוק הימור: 6דמויות? בגרסה הישנה של הפתיחה(עונה 1) יש אנשים הממתינים בתחנת האוטובוס ובארט לוקח את התמרור. ד. ויילון סמיתרס (העוזר האישי של מר ברנז) ה. פרופסור ג'ון פרינק (ראה מילון מונחים) אמר "אשתי תהרוג אותי" כאשר העיף בטעות את הבן שלו על גבי מטוס קטן דרך החלון. והשאלה האחרונה: מוד נפלה מותה מהיציע של איצטדיון הפוטבול. זאת כאשר הומר גרם לכמה בחורות לירות מטחים של חולצות לכיוונו. אבל הומר התכופף והמטח פגע במוד והעיף אותה מהיציע. אגב, מתי היית כאן לפני-כן?

יוקה3

New member
יפה

לא רע כלל. תיקונים-הערות-אמו של הומר הייתה היפית.נוסף על כך ישנן 8 נפשות.7 אנשים וכלב אם אינני טועה. הנה שאלה שמעניינת אותי בתור חובב הביטלס-מתי ואיך מוזכרים הביטלס בסדרה? מה שאני זוכר-יודע זה הפרקים "A BART DAY'S NIGHT"-שהוא אחד הפרקים האהובים עליי,שבו גם מופיע השיר "לא יכול לקנות אהבה",ובסוף הפרק מופיעים מארג' ליסה,ברט והומר על גבי התקליט כביכול. בנוסף הפרק "הלטר שלטר"(סקטר...). אי אפשר לשכוח את אהבת הנעורים של מארג' לרינגו(ומה ששלחה לו...). הפגישה של אפו עם פול ולינדה (אולי תוכלו לפרט קצת ומאיזה פרק...). זהו כרגע.יש עוד?

starman

New member
תיקונים קטנים

אם אני לא טועה מגי "דיברה" בעוד פרקים - בפרק שבארט חושב שכולם כועסים עליו בגלל שהוא הרס את חג ההודיה (אני חושב) מגי מאשימה אותו שבגללו היא לא מדברת ובפרק שהילדים כמעט מוטבלים היא מוציאה איזה משפט כמו של נד . הפגישה של אפו וליסה עם פול ולינדה מקרטני זה בפרק "ליסה הצמחונית" כשליסה הופכת לצמחונית ומגלה שיש עוד צמחוניים בספרינגפילד. הביטלס גם מוזכרים כאשר מדברים על הלהקה של הומר,אפו,בארני וסקינר -"הבי שארפ" ובעצם רוב הפרק הוא מעין מחווה\פרודיה לביטלס.

sideshow

New member
זה ההיסטוריון סטיבן ג'יי גולד

מתוך הפרק LISA THE SKEPTIC עונה 9

למעלה