שלום אנשים... או חיות... לא משנה... אז... מה נשמע?.. הכל טוב?.. לא?.. טוב.. מה לעשות.. אני לא אוהבת פורומים... מלחיץ... שמי וונסדיי... לכל הדיסלקטים למיניהם אתם יכולים לקרוא לי 'יום רביעי'.. טוב... אני מסיימת... בה בה...
שלום וונסדיי. ברוכה הבאה לפורום שלנו..אנחנו אוהבים אותך, וונסדיי..מקווים שגם את אוהבת אותנו..ווייי..איזה כיף זה להיות אדם מאושר ושמח..לעזאזל אתכם! מספיק עם העמדת הפנים!!!אני תקועה פה בארץ בזמן שאתם מבלים לכם בחו"ל??!?!?!!?נמאס לי!!!
חחח... מה קרה לך?! זו ארץ ישראל! הארץ שלנו! הארץ המזורגגת שלנו! ואנחנו אוהבים את כל האנשים המזורגגים שבה.... טוב... על מי אני עובדת... חרא פה... תמיד יהיה ... תמיד היה... טה טה בובה...
sunday - sun monday - moon tuesday - tyr (god of war/sword or something) wednesday - odin (woohoo) thursday - thor (lighting and all) friday - frid/frida the son or daughter of odin or something like that saturday is saturn i guess but noc lue who that is
בבית ספר הקודם שהיתי בו היו ציורים של ארבעה אלים..מתוכם אודין ושכחתי את השם של הבת..הממ משהוא עם פ'..חחח כתבתם אותו כבר..והיו עוד שניים..אה אה..היה גם את ת'ור השולט!!! (יש לי שרשרת של הפטיש שלו) חחחח אנשים חושבים שזה אנטיקרייסט..משעשע. אז זה צלצל לי.."היי אודליה- את מכירה אותם!!" חח לא משנה והם אכן נורדים..לא נורבגים..מסתבר