הלו? מישהו בבית? אני פה!!! בדד??.
W Weird Eyal New member 8/11/02 #2 בדד!!!!!! במשעול אל האין..... בדד!!! בנתיב ללא כלום... אני כאן שונית מה קורה חומד? מה המצב? מה העניינים?
בדד!!!!!! במשעול אל האין..... בדד!!! בנתיב ללא כלום... אני כאן שונית מה קורה חומד? מה המצב? מה העניינים?
ה ה מ ש י ח New member 8/11/02 #3 איילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני?.. בסדר, נראה לי.. טוב, לא ממש אבל לא לדיון. איפה כולם?..
ה הגמד הלוחם New member 8/11/02 #6 אני בדד ../images/Emo7.gif מה שלומך? שנים שלא שמעתי ממך נו טוב אז שבועיים ! אבל זה נראה כמו נצח.. הגמד
אני בדד ../images/Emo7.gif מה שלומך? שנים שלא שמעתי ממך נו טוב אז שבועיים ! אבל זה נראה כמו נצח.. הגמד
W Weird Eyal New member 8/11/02 #9 כניראה.....לא יודע....... אני פשוט מת משעמום..... מסתובב בחדר כמו אריה בכלוב.....
W Weird Eyal New member 8/11/02 #12 טוב שדון ועוד חבר באים אלי אז כבר לא משעמם לי!!!!! יופייייייייייייייייייי
W Weird Eyal New member 8/11/02 #14 אחי שמע חלק מהגן הישראלי זה להתלונן על מה שרק אפשר....... אני עובד על להעיף את הגן הזה מהדם (הטהור) שלי אבל זה לוקח זמן שיהיה לכולכם ערב מצויין!! תמיד אוהב אייל
אחי שמע חלק מהגן הישראלי זה להתלונן על מה שרק אפשר....... אני עובד על להעיף את הגן הזה מהדם (הטהור) שלי אבל זה לוקח זמן שיהיה לכולכם ערב מצויין!! תמיד אוהב אייל
T tankgirl21 New member 8/11/02 #15 חברים נא להתפקד בפקודה ובמיידי, כדי שאני יוכל לראות מי נוכח!!!!!!!!!!