הלו?

קפת

New member
אין ספק, אתה הגבר!

שורו הביטו והראו: היחיד שהעז לומר, בקול רם, בלי פחד, את מה שכל השפנים חושבים מתחת לגזר שלהם. שאפו!

אחרי רבע שעה של הקלדות ומחיקות

12 דקות נוספות על צפייה בסמיילים וסימנים לנושא ידעתי !!!!!
ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה !

אני במקומך

היתי מעט יותר חשדנית לגבי מחמאות מהמנהלת אתה חדש ולא יודע שהיא מחזיקה נערים במרתף אל תיקח ממנה סוכריות ואל תקנה בזול את ההתנחמדויות שלה סופך למצוא את עצמך אזוק בשלשלאות לקיר טחוב כשאשכיך בתחתוני פרווה סגולים (התחתונים סגולים, האשכים אולי אחר כך) מרוח בקצפת וממלמל "כן מלכתי" מתחת לכיסוי ראש שחור.

אוקיי ../images/Emo6.gif אני נשאר !

יש כאן את כל החמימות שאני עשוי לחפש אם יש סיכוי להגיע לחמימות יתרה שכזאת אני מוכרח לדעת את הדרך בשעות מסויימות בחיי תהיתי האם אצליח לשרת מלכה אמיתית ! שיודעת מה טוב עבור נתיניה את הכוחות כבר אגרתי והחוזק הנפשי יעשה את שלו הכל מתחבר עכשיו ... איך עברתי על פני כפרים עזובים, קיבוצים צוחנים ועכשיו... הממלכה לפניי בפורום חמים זה כנראה שסוף סוף אוכל להרגיש את האחר נוגע ומשחרר את כל האנרגיה הטעונה בסופו של השבוע נישב בשדה פתוח במקום בו המים זורמים לכנרת... ונשמח שגם הטבע מקבל הזדמנות מאיתנו ובלי לשכוח מהיכן באנו נחזור לשלשלאות ולמדרגות מרטף השבורות אני אנסה לזכור את הפינות השבורות כדי לדעת היכן למעוד ואקווה כמו תמיד מלכתי ... שתאחזי בי חזק ולא תוותרי עליי ... כי את יודעת שרק אני יודע את כתובתו יבואן הקצפת שאת כל כך אוהבת למרוח עליי ...
סליחה שהייתי חצוף והזכרתי לך את הלוז אותו את מנהלת , הייתי מוכרח לשתף אותך בכמה נרגש אני ומאושר שאני חולק את זמני בחברתך ... וכמה מרגיש בר מזל שאת בכלל מביטה לעברי , אני יודע שאסור לי לעשות את המבט הזה שאני אוהב לעשות ... זה החיוך שמבקש עוד ...

הייתי ילד רע

עכשיו אני משלם את המחיר ... נורא חשוך פה ... שקט... וקר נורא... (לא מצליח למצוא את המפסק של המזגן) לא רציתי לקבל את עונש המרתף אבל לא היתה לי ברירה... עכשיו אני משלם את המחיר

למעלה