הלו YE אתה מזהה אותי ?

• פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך

ye44

New member
הלו YE אתה מזהה אותי ?

YE : כן כן מה שלומך ? האבא של האקסית : אני רוצה לשוחח איתך על כוס
YE : אני מאד עסוק אחרי החגים האבא של האקסית :תקדיש לי רבע שעה אני רוצה לשוחח מה אחרי החגים ? YE : באמת שאין לי זמן נדבר אני מאד עסוק ביי באותו רגע הג'ננה עלתה לי לראש שלחתי SMS לאקסית : "תגידי מה את שולחת לי את אבא שלך, את כנראה מתבלבלת,התגרשנו לפני כ 7 שנים אין לי על מה לשוחח איתו,אני מאד מעריך את הורייך אבל שיחות נפש שיעשו איתך אז תרדי ממני כבר ! זה הפך להיות הזוי " כשנפרדים אז נפרדים
לא שיחות נפש ולא נעליים יש לכן בעיות אישיות תפתרו את זה עם עצמכן אנחנו לא ורדה רזיאל ז'אקונט
עוד יחוקקו חוק לאסיפת גרושים ונצטרך לעמוד מול החמים והחמות לדיונים על מצבכן הנפשי
באמת שזה היה הזוי,אם אתן לא עומדות למות לא רוצים לשמוע מכן כלום
לא מה שלומך ? ולא אייך אתה מרגיש ? כי בסופו של תהליך המטרה העיקרית של מרבית האקסיות זה לנסות לעשוק אותנו כמה שיותר, היא מצאה מילה חדשה "חמלה"
ציפיתי לתגובה להודעה גורנישט, האם עד כדי כך היא לא הפנימה שיש לי חיים חדשים ? תרדו מאיתנו
חוץ מהאקס של דנדשים שב לה על הוריד היא אוהבת את זה

תקשיב

יש לך אישור לכתוב יותר משתי שורות רצוף אבל עד חמש אחורי זה אני מקבלת כתמים צבעוניים כאלה בעיניים לילה טוב

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התקדמתי מזמן גיסתי זה היא שרודפת אחרי, אולי אסדר לה דייט עם לימונרו שאחד ירדוף את השני

אייבורי

New member
דוחה

אפילו לא הקשבת למה שיש לאיש הזה לומר הוא סבא של הילדים שלך הוא אבא של גרושתך הוא איש מבוגר שראוי היה שלפחות תתן לו את הזכות לומר את דברו. אני מציע שתתקשר להתנצל ותקדיש לו חצי שעה + בקבוק יין

ye44

New member
שאתה חי

בסרט פחחחחח איזה טלנובלה
פתחת לי כאן
" אני מבקש שתשלם יותר מזונות ל......"
על מה הוא יכול לשוחח איתי ? על מצב המשק הישראלי
אם אספר לו באמת מי זאת בתו אני אגרום לו שברון
אז בוא נאמר שבתשובתי חסכתי לו
רב

אייבורי

New member
שחצן

עדיין אתה יכול להקשיב לאיש ולסרב. כרגע, אתה רק מנחש מה הוא רצה, עניתי לפנטזיות שלך בשחצנות והתנהגתה בגסות רוח. צא ולמד

אני בעד לסיים את הויכוח במכות!!

אם אפשר, תלבשו מכנסונים קצרים ותתמרחו בהרבה שמן
אני מבטיחה לדאוג לשיווק ולמכירת הכרטיסים.

ye44

New member
בממדים שלו

זאת אכן תהיה חוויה
תתחילי למכור כרטיסים, כל ההכנסות קודש להבראתו של מיסייה לימונרו

ye44

New member
תגיד אני פסיכולוג ?

הקשבתי ב
ניערתי אותו מעלי בנימוס ופה הסתיים העניין
אם אתה אוהב את האינטרקציה עם חמך וחמותך תהנה אני לא אפריע

אייבורי

New member
אני אחפש לך רופא אוזניים

אתה כנראה לא קורא טוב. נזכיר לך שוב, הוא סבא של הילדים שלך. הוא איש מבוגר ממך מגיע לו הנימוס הבסיסי ביותר הקים בעולם. וכן, כשאני פוגש את חמותי לשעבר, אני תמיד מנומס, אומר שלום ראשון מקשיב לדברים שלה, זה באמת לטובת הילדות שלי

o r n i t

New member
../images/Emo45.gif צדיק!

אכן מקרה קשה הוויי אי מאלה שעוד חייבים לבלוקבאסטר כסף והרבה! אולי בגלל זה הם פשטו רגל? אני מציעה שמקום שיחת ט"ל ובקבוק יין שבוודאי לא יצאו מה"איש והסרט" ללכת פשוט על סתימת הלוע
קצת כבוד לזולת אפ'עם לא הזיק.

זה לא ממש ברור

למה בעצם לא רצית להפגש איתו לכוס קפה.... זה כאילו ברור שמשהו שם לא נסגר ביניכם יפה או שאתה לא ממש מרגיש נוח לשוחח איתו... נכון שאתה לא הפסיכולוג של הבת שלו אבל אולי יש איזו מצוקה מולך או מול הילדים שהיא לא מצליחה לתקשר איתך לגביה? אם זה מאורע קבוע שהסבא ככה מתערב לכם כל פעם ולך נמאס אז.... אבל אם זה משהו שפתאם קורה אז אולי שווה לך כן להקשיב... אולי זה קשור לחגים?לבקשות ורצונות שלהם שקשורים בילדים שהאקסית לא יכולה לבקש ממך? זה שהתגרשת ממנה ושאולי אין לכם תקשורת טובה לא אומר שאתה לא יכול להיות בתקשורת טובה עם ההורים שלה אלא אם היא לא מסכימה לכך.... סה"כ תקשורת טובה עם גרושתך ועם המשפחה שלה יכולה בסופו של דבר רק לעזור לילדים שלך במיוחד כשחושבים על טובתם לטווח הרחוק.... לדעתי-שווה לך לעשות חושבים ואולי כן להפגש לך תדע-אולי יש לו הצעה מפתה בשבילך?

למעלה