הלו!

הלו!../images/Emo20.gif

אני הייתי פה פעםפעםפעם ורק לקצת ואני בטוחה לחלוטין שאף אחד לא זוכר אותי (גם אני לא...) בכולופן, אני עוברת עוד איזה חודש לקנדה, וונקובר, וחשבתי שיהיה נחמד לדבר קצת עם אנשים שיודעים איך ההרגשה הזאת.... נו טוב, פשוט תכתבו תגובות וזהו...

Queen Alice

New member
ברוכה הבאה!

אני אליס :) אני גם מקנדה.. ואני חושבת שהכי חשוב לפני שאת באה זה לא לבוא בצורה שלילית...

kit k@t

New member
ולטובתה,

לא להיכנס לפורום הזה יותר מידי כי הוא ידכא אותה.... קאט

feeler

New member
קאט בובע

את רוצה אולי לספר לנו למה האגרסיות האלה?

אסף 8

New member
ברוכה הבאה

אני כבר בקנדה - בריצ'מונד, שזה ליד וונקובר... למה את עוברת באמצע שנה? ההרגשה, אמממ.. בהתחלה חרא, מאוד חרא, אבל אחר כך זה מסתדר....

כמה נחמד!

תודה לכולם על קבלת הפנים!*מחייכת יותר מידי ומסמיקה..* אני עוברת לריצ'מונד, כי ההורים שלי שמעו שזו אחת השכונות עם הESL הגבוה בוונקובר.(ESL=English Second Language) אני עוברת באמצע השנה כי היינו אמורים לעבור בחופש הגדול, אבל אבא שלי צריך עדיין לסגור כל מיני קצוות בעבודה שלו וזה ממש מסובך (ועדיף שאני לא אטריד את ראשי הקטן והיפה בשאלות מסוג זה..) אז כבר ארזנו את כל הרהיטים והם במכולה, באשדוד... לקחו לי את כל הדברים היפים והמנצנצים שלי.... בעסה... אני באמת משתדלת לשמור על גישה חיובית בקשר למעבר, מההתחלה בכלל לא התנגדתי, אבל עדיין-שפה, לימודים, חברים, זה לא כזה פשוט לשמור על מצב רוח מרומם שכל הסביבה שלך והעולם הפרטי שלך כפי שהכרת אותו מתמוטטים לך בפרצוף... ההה, טוב, כל מה שנשאר לעשות זה לחייך לכולם ולהחזיק אצבעות!

CuteDevil

New member
אתם עוברים לשם רק ביגלל הESL?

כי לי אישית ה ESL לא עזר בגרוש....... אנחנו עברנו לאיזה אי כזה של צפונבונים רק ביגלל שאמרו לנו שיש שם ESL טוב ( מה שלא הייה נכון אבל לא חשוב) והינו יכולים לעבור למקום אחר שלדעתי הייה יכול להיות לי שם הרבה יותר טוב אבל בסוף ההורים שלי בחרו לעבור למקום עם הESL....הESL זה טוב אוליי לחודש הראשון כי ככה את מכירה עוד אנשים מארצות אחרות שיודעים מזה לעבור...אבל אחריי כמה זמן שאת כבר מכירה את הבצפר והכל לדעתי זה סתם ביזבוז זמן......אז לא שווה לעבור למקום רק ביגלל זה... טוב אוליי זה גם ביגלל שהיתה לי מורה ממשששששש מפגרת!!! טוב אז בהצלחה בוונקובר!! זה מקום ממש חמוד

אסף 8

New member
אה מגניב...

יש לך מושג איפה בריצ'מונד? לי לא עוזרים עם ה-ESL... גרררר... אין לי הטבות רק שיעור בסמסטר הבא שאמור להיות יותק פשוט מאנגלית רגילה... ואם אני מקבל בו ציון טוב אז אני נחשב דוברא אנגלית ושנה הבאה אני יהיה בכיתת אנגלית רגילה...

Cuteguy

New member
מזה? ישראלים עוד באים לוונקובר?

חח היי..גם אני מוונקובר...

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

היי אני לירון (מבוסטון, ארה"ב)... וכמו שכבר אמרו לך.. גישה חיובית כמה שאפשר כי ההתחלה לא קלה.. אבל בסוף מתרגלים ולומדים להנות גם במקום החדש... וכמו שקאט אמרה לפעמים קצת מדכא פה אבל אל תקחי את זה קשה.. חח וחוצמזה אני רק יכולה להגיד לך.. וגם לעצמי.. חח ש.. התחלות זה קשה, וזה מעצבן, וזה מלחיץ וזה frustrating אבל.. זה מוביל לדברים יותר טובים, ככה ששווה לעבור את הקטע ההתחלתי המחורבן בשביל להגיע למה שמעבר לזה. בכל דבר בחיים טוב יאללה אני מקווה שזה לא יותר מדיי קיטשי בשבילך.... חח סתם היה לי חשק לכתוב משהו רציני
שיהיה בהצלחה, מעבר כמה שיותר קל... וזהו יהיה בסיידר לירון

יו תודה!

ת'אמת, העברית שלי כל כך מנוונת שלא היה לי מושג אם זה עם כ' או ק' ולא היה לי אומץ לשאול... תודה רבה באמת! חחח

תנסי לשמור על קשר עם חברים מהארץ

אבל גם תנסי לפתח קשרים חדשים. ותנסי לשמור על אופטימיות. לפחות את עוברת באמצע השנה ככה ישימו יותר
אליך
.

לתה צמחים-../images/Emo13.gif

אני בטוח אשמור על קשר עם חברות שלי בארץ, אבל אני לא ממש בטוחה שאני רוצה שכל כך ישימו אליי לב... רגע, מאיפה את בכלל? נראה לי שקראתי בלוג שלך פעם... ולכל שאר מי-שרוצה-לדעת, אין לי מושג לאיפה בריצ'מונד, אנחנו לא עוברים לשם רק בגלל הESL אלא גם בגלל שזו נחשבת סביבה טובה (לא יודעת, משהו כזה, או שזה כל מיני שיקולים אחרים של ההורים שלי, זה לפחות מה שהם אמרו לי..) עד כמה שאני הולכת להתחרט שאמרתי את זה עוד כמה שניות, אני רוצה כבר לעבור. די, נמאס, ההורים שלי מורחים את זה כבר יותר מ-5 חודשים וכמעט כלום לא זז! אוקיי, עכשיו אני מתחרטת שאמרתי את זה..אני לא רוצה לעבור אבל, אויש נו באמת, אני מתחילה להתיש את עצמי...

למעלה