הלו!

EROTOMANIA

New member
.......

יאללה, זה לא כאילו אני היחידה כאן שחושבת שזה טיפשי מה שאת עושה. לפתוח שירשור בנפרד ולפחות לספר על מה שאת מרגישה זה משהו. אבל לתקוע הודעת "חרא לי, בואו תרחמו עליי" בשירשור לא רלוונטי זה באמת דורש צומי, ואל תגידי שלא אז לפני שאת כותבת הודעה כזאת תחשבי פעמיים כי את תקבלי תגובות בהתאם. לפחות ממני, כי הרוב סתם בוחרים ללקק לך ת'תחת

sivani

New member
קים,עכשיו הגזמת.

וההודעות שלך באמת מגעילות. יש לך בעיה איתי? יש לי תיבת מסרים,את מוזמנת לקלל אותי שם כמה שאת רוצה.

EROTOMANIA

New member
......................

יאללה מה הקטע שלך קיללתי אותך? לא. אין לי שום בעיה איתך, את פשוט היחידה כאן שעושה את הקטעים האלה, אז אני מגיבה כי כמו שאמרתי, תחשבי פעמיים לפני שאת כותבת הודעה כזאת כי את תקבלי תגובות בהתאם וזהו.

sivani

New member
אני מסרבת להגיב.

ולא בגלל שאין לי מה לומר,כי דווקא יש לי, פשוט הויכוח הזה הוא תת רמה. וכמו שאני לא מעליבה אותך על גבי הפורום-אני מצפה ממך לעשות אותו דבר. אבל זה פשוט לא קורה.

חחחחחח קרעתם אותי!!!

סיוני מתוקה, זה באמת לא יפה כשאת עושה את זה. אני זוכרת שירשור שהתחלת להגיד משהו ואז כולם שאלו מה קרה ועד היום לא אמרת לנו מה קרה לך אז... אם את אומרת שאין לך מצברוח אז שפכי כבר את הכל... ואני חושבת שלקחת קצת יותר מידי קשה את מה שקים (זו היתה קים???) כתבה, כי אחרי הכל אני הבנתי את זה בצחוק. אולי בגלל שאת במצברוח רע, לקחת את זה קשה. לא נורא, כולנו רוצים לדעת מה קורה איתך ולמה את במצברוח רע... שתיכן קבלו חיבוק...

למעלה