הלו D: אני חדשה פה

הלו D: אני חדשה פה

דורין הכוסעע הזאת גררה אותי לפה. וואו זאת דוגמה לאנשים איכותיים. מוזיקה טובה ואיכותית, מנגנים יותר טוב מחצי מהלהקות רוק שיש היום! אהה...ו.. דורין תעשה לי כבר נינים!@#$%

../images/Emo220.gifלא סולחת!!!

[email protected] אמר/ה: מור הם מנגנים פאנק
מור מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אמר/ה: שיט [email protected] אמר/ה: חחחח מור מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אמר/ה: הם הולכים לשחוט אותי שם בפורום נוכן? [email protected] אמר/ה: לא! [email protected] אמר/ה: ממש לא1!

../images/Emo220.gifמוררררררררררררררררררר

זה בעיה=/ אני צריכה את הילד שלך/אבא שלי... =] מתי רואים את סבא יוני? חחח מור מור מור י'מסטולה=] הנה השיחה הנורא מעניית שלנו=] נ.ב חלק נימחק לטובתי ולטובת מור... במוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אמר/ה: תשלחי לי משו של הלהקה הזאתי מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אמר/ה: פליז [email protected] אמר/ה: שניה [email protected] אמר/ה: =] מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אמר/ה: תודה בייב =] [email protected] אמר/ה: =] מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: ? [email protected] אומר/ת: מצאתי רק מראיון שלהם בטלויזיה אין שירים...אני עכשיו מחפשת בפורום מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: אההה... [email protected] אומר/ת: מצאתי מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: ייאי! [email protected] אומר/ת: http://www.youtube.com/watch?v=c9Vgeg6IiD0 מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: זה תקוע כוסאימו [email protected] אומר/ת: חח אוקי [email protected] אומר/ת: http://www.youtube.com/watch?v=7zeFFeF-G5E&mode=related&search= [email protected] אומר/ת: הנה מהופעה שלהם \ מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: איזה חמודיםםם [email protected] אומר/ת: נכון!!!(את מדברת על ביט 69 נכון?) מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [email protected] אומר/ת: אולי תצטרפי לפורום? מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: אולי... [email protected] אומר/ת: חח מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: המתולתול נראה קצת על סמים [email protected] אומר/ת: מצונזר [email protected] אומר/ת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1634 [email protected] אומר/ת: הפורום מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: אחלה מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: המתופף נראה לי חמוד מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: חחחחחחחחחח מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: כמה הם בלהקה? מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: 3? [email protected] אומר/ת: יאם [email protected] אומר/ת: יאפ מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: אההה מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: משום מה חשבתי שהם 4 [email protected] אומר/ת: חח [email protected] אומר/ת: הם 3 מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: אההה.. מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: וואו הם מנגנים כלכך טוב מוריס. יעלי תהני לך הכי שבעולם, אני כבר מתגעגעת אומר/ת: יותר מכל השיט של היום [email protected] אומר/ת: נכון1!! מסכנות: לורל:מור אומרת שאתה כוסע...ושאתה נורא מוכשר ברי/אורי:מור אומרת שאתה ניראה מסומם... רענן:עליך לא מש דיברנו=/חוץ מזה שמור אומרת שאתה נורא אבל נורא מוכשר מור:אני אומרת שאת מסטולה לאללה רוק?!חח יהיה טוב=] =] מור ברוכה=] עד לפה מאושרת שמור היצטרפה=] 3>דורין

SAMAR

New member
ברוכה! ../images/Emo24.gif

מה נסגר?XD מה זה כל הכינויים הארוכים האלה, דורינשקההאחתוהיחידה, מכשפונתקטנטונת וכו'XD סתםסתם, אן תלונות וולקאם D:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif היי]];;;

אני מגנט להתחלות בצ'אט בגלל שיש לי זונה בכינוי. אל תתלונני

Poppy92

New member
חחחחחחחחחחחחחח

את כבר לא צריכה להגיד.. את עושה את זה כל הזמן שזה כבר ברור

../images/Emo220.gifזה רק בגלל אחותי!!!

כי בעיקרון זה המחשב שלי(אעאעאע לפטופ=]]]]]]]]])כאילו של אמא שלי אבל היא לא משתמשת ואחותי כל היום בחמשב של אח שלי...ואני בזה שכבר ניתן לו הטוהר "המחשב של דורין" אז היא לא יודעת להיתנתק!!!שונאת אותה!=]

Poppy92

New member
שלום שלום

כל חברה של דורין מתקבלת פה בברכה.. חחוחוחוחוחוחו

למעלה