הלו, שקט כאן! ../images/Emo124.gif
לא לעניין. דווקא היום, 11/9, נראה לי שיש מקום לדבר קצת על Scarlet's Walk. כידוע (או שלא), האלבום הוא מעין אלבום-קוסצפט על סקארלט, שיוצאת לסיבוב ברחבי ארה"ב (אם אפשר לקרוא לזה ככה). טורי כתבה והוציאה את האלבום בעקבות אירועי ה-11 בספטמבר 2001 , קצת מדבריה על הקונספט:
(מתוך hereinmyhead, תחת Concept). בכל מקרה, הנה כמה שאלות על האלבום: דבר ראשון, ובנאלי, לאיזה שיר אתם הכי מתחברים, ולמה (ה"למה" זה החלק החשוב, אל תזלזלו). חוצמז,ה מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על החלק האחרון בדבריה של טורי (מה שיאלץ אתכם לקרוא לפחות אותו). מה ז"א "סקרלט היא האיום"? למה אתם חושבים שהיא התכוונה, שהיא מרגישה את האיום הזה עולה על מטוס מבוסטון לניו יורק? וכמובן, שאלו שאלות גם אתם.
לא לעניין. דווקא היום, 11/9, נראה לי שיש מקום לדבר קצת על Scarlet's Walk. כידוע (או שלא), האלבום הוא מעין אלבום-קוסצפט על סקארלט, שיוצאת לסיבוב ברחבי ארה"ב (אם אפשר לקרוא לזה ככה). טורי כתבה והוציאה את האלבום בעקבות אירועי ה-11 בספטמבר 2001 , קצת מדבריה על הקונספט:
"...Scarlet, my character, goes to all the states, because she’s taking a road trip...she passes a few truck stops, there are cute people there too. You know she covers a lot of grounds. [The idea occurred while] on the road last year, in the wake of the twins [the twin towers] going down, and uh, decided to tour, [and] started to see the country in a different way..there was a seed that was planted after the 11th, which was that people started seeing America as a soul as a being. Whether it’s their mother or a love or a sister, whatever it was to them... ... Scarlet really is a threat, that’s all it is. It goes through me for a lot of it but then sometimes leaves me particularly when my character goes to the Boston airport and I take a little flight into New York and I get in and the threat has followed another woman on another plane that ends up going to New York and the plane doesn’t make it so the threat comes back to me..."
(מתוך hereinmyhead, תחת Concept). בכל מקרה, הנה כמה שאלות על האלבום: דבר ראשון, ובנאלי, לאיזה שיר אתם הכי מתחברים, ולמה (ה"למה" זה החלק החשוב, אל תזלזלו). חוצמז,ה מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על החלק האחרון בדבריה של טורי (מה שיאלץ אתכם לקרוא לפחות אותו). מה ז"א "סקרלט היא האיום"? למה אתם חושבים שהיא התכוונה, שהיא מרגישה את האיום הזה עולה על מטוס מבוסטון לניו יורק? וכמובן, שאלו שאלות גם אתם.