.............(ההמשך...)
אוקיי אני לא זוכרת את כול מה שרציתי לכתוב אבל לפחות את הציטוטים כן(לא חוכמה למען האמת...)... נתחיל מפינת המתלהבת היומית(וכולם:"וואי איזה קרצייה זאתי..." נכון אבל יש לי סיבות טובות וחוץ מיזה שזה משמח אותי,אז למה לא לשמוח?...) טליה בהתחלה(לא זוכרת במדויק לכן הנקודות):"...נפלו למערה כמו עליסה...עכשיו הם רק צריכים למצוא את כול החבורה.כן(זה הכן הכי מגניב אחרי קן איצ'יוצ'י!),בהצלחה!" בואו ננתח את המשפט,הכן כאן כול כך ציני שממש נהניתי לחקות אותו,זה היה פשוט כן שנורא כיף להגיד!(בואנה יאשפזו אותי שוב,מתלהבת מכן שכמותי...
) טליה בסוף:"אז ג'יי.פי שינה את התדמית שלו בעיני זואי,מעניין כמה זמן זה ימשך,(והמשפט האהוב עליי...)גלו זאת בפרק הבא של דיג'ימון מפלצות דיגיטליות" אוף,אני במצב רוח מעולה היום,אני היפראקטיבית ולא עזרו כול ניסיונות ההרגעה(ניסיתי ללכת לטיול ולהירגע במקום זה חזרתי עם עודף מרץ וגיליתי אפילו משהו שיועיל לי כנראה בקרוב),אז אני אנסה להוציא כאן את האנרגיות,אנחנו מזדקנים קצת לאחרונה או מה?יאללה חבר'ה אנרגיות,ליזום,לכתוב ולהשתולל(אבל לא להציף בלי לשרשר,אני זאת שאצטרך למחוק את זה אחר כך....
)!!! נמשיך...אבל ברצינות אני ממש מתלהבת שאני יכולה לחקות אותה,מספיק אני עוברת הלאה... זואי:"שדה?זה יותר מזכיר ג'ונגל" ג'יי.פי:"רד מהראש שלי אתה שוקל טונה!" ג'יי.פי:"מה בדיוק הם לומדים?קפיצות ואכילה?" ג'יי.פי:"דברים לעשות,אנשים לפגוש אחר הצהריים"(אני היפרית כרגע בשביל להעיר משהו) זואי לג'יי.פי:"מכול האנשים שהייתי יכולה להיתקע איתם למה זה צריך להיות אתה?"(אני בטוחה שגם הוא חשב אותו הדבר אבל הפוך...) נימון:"מה לא קשרו אותך למוט הדגל?" השני(ברח לי השם):"זאת הייתה שמועה"(כן...ברור....מה שתגיד...) זואי:"או, אל תהיה כול כך צנוע,הכיתה שלך מחכה פרופסור"(תוחזר ריקה לאלתר!אצל ריקה זה היה נשמע הרבה יותר חד!) זואי:"לא כולם רוצים להיות חלק מהכיף"(דברי בשם עצמך,אני דווקא נורא רוצה להיות חלק מהכיף...) זואי במשפט הכי מייצג אותי:"אני לא רוצה להעמיד פנים של מישהי שאני לא כדי להיות מקובלת(אני חייבת לציין שזה המוטו שלי בניסוח זה או אחר מאז ומתמיד!)...ועדיין אף אחד לא רוצה להרגיש בודד" ג'יי.פי:"מסכן קטן.אוף,עכשיו מה עשיתי?"(כלום,אתה רגיש וחמוד,חייך
) זואי:"התוכנית שלך לרכוש לו חברים התפוצצה לך בפנים,כול הכבוד!"(לשנייה הרגשתי שאמרת משפט שמתאים לי לאללה,במשפט הזה חזרת לעצמך והרסת) זואי:"מה דעתך שנחזור לאחרים?" ג'יי.פי:"כן,אולי יהיו שם עוד ממתקים"(ואם נגיד שלא אז לא תסכים לחזור לאחרים?במילא כיסך מפוצצים בכאלה...) זואי:"יופי ג'יי.פי ואני חשבתי שאתה כבר לא יכול להיות יותר דביל"(חשבת לא נכון...בעצם למה את חושבת?בלונדינית...
) קזמון:"שמע ג'יי.פי כשאתה רוצה אתה יכול להיות מזה אמיץ" ביטלמון:"אה,תודה"(אם כבר אומץ אז תעיף את זואי מהסדרה ותחזיר את ריקה וגם את אימפמון מיי לאב באותה הזדמנות) טסונומון:"אני לא מאמין שג'יי.פי וביטלמון הם אותו בנאדם,עכשיו הוא כבר לא פוחד מכלום"(לדעתי בהחלט מדובר בפיצול אישיות...) זואי:"אני לא חושבת,זה ממש לא הקטע שלי"(מה, לחשוב?...) גאבומון:"הגיע הזמן למפוצץ כחול"(רק רציתי להגיד שהתגעגעתי לגאבומון) גאבומון:"קפורימון,אתה גורם לי להסמיק"(לפחות זה לא לחשוב...) וקומון:"נגיע לממלכת היער בלי בעיות" נימון:"ואני אפילו לא אצטרך לסחוב אותך"(אבל תדאג שהמכנסיים יהיו מחוברים טוב,כן?...) זואי:"אתה רוצה לדעת את דעתי עליך?שיניתי אותה קצת אבל רק קצת"(וואו,במיוחד בשבילו?הוא ירד עכשיו על חבילת שוקולד בגלל זה...
) אני איזכר במה שרציתי להגיד אני מקווה,אני פשוט נורא היפרית כרגע