הלו סקסית

הפוך?

כאילו inside out? או upside down? הפוך.. בשבילי אגב שיהיה חזק חם בלי קצף ו-2 סוכר חום

טמפורה

New member
היי היי, זה לא שירשור הקפה פה בטעות

נכון? נרדמתי והתעוררתי לסיוט?

מה פ'תום

תישן תישן אתה חולמת

magenta73

New member
תביאי דוגמא ../images/Emo3.gif

ברור שאנחנו מפסידים הרבה מדפוסי התנהגות וחשיבה... אבל פה, לא נראה לי שזה כזה הפסד גדול... ואת יודעת מה, יש למשוך בצמות, שזה הפך ללגיטימי, ויש לירוק מוחטה לפנים. שזה לא לגיטימי.

את חכמה מידי

כדי לקחת אותו כמוחטה לפנים את יודעת שהוא בסך הכל משך בצמות טיפל'ה יותר באגרסיביות

magenta73

New member
אגרסיביות לא בבית סיפרי.

ולא צריכה להיות באף בית ספר. אגרסיביות היא לא לגיטימית. נקודה.

סופרים1

New member
טל ומג'נוטה...

תודה שאתן משתדלות .... מג'נוטה??את לא באמת רוצה להגיד שאת מחפשת פה חתן.... ב.לא כולן יכולות ויודעות היכן להשיג הרפתקאות מיניות איכותיות.... ג.תודה טל..

magenta73

New member
מה יש לך?

הכל כבר מוכן. אולם. קייטרינג. דיג'יי. שמלה. עכשיו רק חסר שיבוא החתן. (חסר לו באמת)... ולך באמת, אבל באמת אין אישור לקרוא לי מג'נוטה. אבל זה הגיוני, לי, ההגיון שלך. הסיבה היחידה, שאישה לא תרצה לקפצץ איתך לתוך השיחים זה רק בגלל שכל רצונה הוא להתחתן. זה הרי לא בגלל שאתה גמד, מכוער עם קטן...

א'

זה פורום הכרויות ב' גם אם זה לא היה , בסופו של דבר כולנו מחפשים את החצי השני ג' לגבי ב' יכול להיות שאתה קצת צודק..אבל זה יותר מורכב ד' על לא דבר בייבי

נוAה

New member
תגיד דודלי

חשבת לרגע שאולי אתה לא בפורום המתאים? חוץ מזה שאני מסכימה עם הבנות פה. נאה דורש נאה מקיים. בנתיים אתה רק מזיין.. את השכל.

למעלה