הלו סקסית

סופרים כפרה

אולי תגיד מה סקסי בעיניך שנדע אם אני עומדת בקריטריונים את התסבוך והביישנות אני בד"כ מצליחה להסתיר

סופרים1

New member
תחתון בנלון....

סקסי בעיניי שאת מתנגדת להוראות בסקס...ובסוף מבצעת אותם כמו...חיילת ממושמעת...סקסי בעיני לא להתבייש ממה שכולן מתביישות...

אמממ....

תשמע אני לא אגיד שלא מתחיל להיות מעניין איתך כי זה יהיה שקר

סופרים1

New member
שמח שזיהית את זה...

אני גם מתרשם שיש התאמה.... מקווה שאת נועזת מספיק...

סופרים1

New member
הגעתי למסקנה....

לאף אחת מכן לא מגיע זיון כ"כ איכותי ונדיר...מה גם??שאתן לא יודעות איך להתנהג חופשי עם חלומותיכן הרטובים... אבל...אולי פעם אחרת....לכל הספקניות...סקס יש בשפע...העניין הוא מימוש פנטזיות נועזות...עם בנות שאיני מכיר מלפני...מה שמעצים את החויה..

אתה יודע מה?

בצורה מאוד מעוותת?? אולי אתה צודק... אולי זה אנחנו הפארשיות :) ואני אפילו לא צוחקת הפעם ...

תראה

זה לא שחור ולבן.. אי אפשר ללכת עיוור אחרי הצד שלך החיים קצת יותר מורכבים אתה יודע לא כל אחד נמצא במצב שהוא יכול יודע ורוצה להנות מסקס נטו עניין של אופי אני השכלתי להבין גם את הצד שלך נסה אתה להשכיל להבין שיש עוד צדדים

סופרים1

New member
טל...אהבתי...

אחלה חשיבה....רק...מה אם אלה עם החשיבה האחרת טועים??הנניח להם להמשיך ולטעות??

magenta73

New member
טל, את רוצה להזדיין? לכי על זה

הוא עושה כאן פסיכולוגיה הפוכה בגרוש של חטוף-נחטף... בכל מקרה, אני מאמינה שמי שבאמת רוצה זיון של הלייף יודעת איפה ואיך להשיג אותו, והיא בטח לא צריכה התגרויות כאלו או אחרות בשביל זה. וזה נאמר ברצינות לשם שינוי.

את צודקת

אבל אני יודעת בדיוק מה אני רוצה ואיך ועם מי.. אני לא חושבת על עצמי בלבד כשאני עונה בדיון ציבורי כמובן שמי שרוצה יודע איך להשיג אבל לא מעטים האנשים שמחפשים גם כאן.. (ולא חסרות דוגמאות גם פה בפורום) והדרך הישירה שלו אולי קצת מרתיעה אנשים שבעצם כן מחפשים וחשבתי לי שבמידה מסויימת, בגלל דפוסי התנהגות כאלו ואחרות יכול להיות שאנחנו מפסידים דברים שאנחנו רוצים. אגב יש כאלו שכן צריכים התגרויות..וגם יש כאלו שרוצים ולא ממש יודעים איך להשיג.. ויש עוד מליון סוגים של אנשים ואופציות וסטטוסים... זה לא שאני לא מסכימה איתך סתם חפרתי קצת יותר פנימה וניסיתי להציץ גם לצדדים

למעלה