הלו ? מישהו ?

MIKO21

New member
הלו ? מישהו ?

אולי למישהו ידוע על מושג כזה של אי השפרצה של הזרע ? זה דבר שקיים אצלי כבר שנים ! כמובן שעם הפרייה אפשר להסתדר ! אבל האם אפשר לשפר את זה או לעבור טיפול מסויים זה פשוט סתם יוצא ממש לא כמו שצריך ! אשמח לקבל תשובה ! תודה . ו..בי !

qt1

New member
בן כמה אתה?

כמה זמן אתה סובל מהתופעה הזו?

MIKO21

New member
ל- qt1 !

אני כיום בן 21 + ! הבעיה הזו קיימת אם אני לא טועה מהתחלה ! זה לא שיש בעיה באשכים כי זה תקין ! העניין שמתי שהייתי בגיל 9 עברתי ניתוח במקום ואני לא יכול לברר על מה ולמה ! כלומר התיק הרפואי לא נמצא בארכיון ! ועם אימי אני לא בקשר בכלל .. לצערי ! אם תוכל להסתכל בפורום אורולוגית ילדים . נושא שאלה . אני שם בשם אלי 123. ! מחכה לתשובה ! תודה רבה !

MIKO21

New member
ל- qt1 !

אני כיום בן 21 + ! הבעיה הזו קיימת אם אני לא טועה מהתחלה ! זה לא שיש בעיה באשכים כי זה תקין ! העניין שמתי שהייתי בגיל 9 עברתי ניתוח במקום ואני לא יכול לברר על מה ולמה ! כלומר התיק הרפואי לא נמצא בארכיון ! ועם אימי אני לא בקשר בכלל .. לצערי ! אם תוכל להסתכל בפורום אורולוגית ילדים . נושא שאלה . אני שם בשם אלי 123. ! מחכה לתשובה ! תודה רבה !

../images/Emo182.gifmiko21

יש המשפריצים, יש המזרימים, יש המטפטפים ויש המנזילים. כוווללםםם!!! בסדר! מה לעשות??! אין מחקר העוסק בזה אבל אנסה להנחות אותך:1)נסה לא לקיים יחסי מין מספר ימים. 2) נסה לגרות ת'צמך לא עד הסוף....כך מספר פעמים התחל והפסק....ואז.....פפאווו...אני מקווה שאחרי מספר ניסיונות זה יעבוד! עידן

MIKO21

New member
עידן ! . !

ראשית.. תודה רבה ! לעניינו .א. כמה ימים מדובר ? כמה פעמים לנסות לא עד הסוף ? אם נניח שזה פעם בשבוע ! כמה פעמים ?! אם גם אז זה לא ...? ושוב , עידן . תודה על הכל !

MIKO21

New member
עידן ! . !

ראשית.. תודה רבה ! לעניינו .א. כמה ימים מדובר ? כמה פעמים לנסות לא עד הסוף ? אם נניח שזה פעם בשבוע ! כמה פעמים ?! אם גם אז זה לא ...? ושוב , עידן . תודה על הכל !

MIKO21

New member
עידן ! . !

miko21

יקירי, מכיוון שלא נעשו מחקרים (שאני מכיר) בנושא, אני מנחה אותך מתוך הניסיון הטיפולי והאינטואיציה. מדובר ב3-4 ימים אשר בהם תאונן מבלי לשפוך. כל יום תאונן עד כמעט שפיכה 2-3 פעמים (הכל בסשיין אחד) וביום הרביעי.....לך עד הסוף. כל זאת כמובן אחרי שגם אוננת 2-3 פעמים, הגעת לריגוש, הפסקת, אוננת הגעת לריגוש...וחוזר חלילה. capish?! עידן

למעלה