הלו?? מישהו?? כאן?

אלדר

New member
הלו?? מישהו?? כאן?

יש לי בעיה חמורה מאוד מאוד בנושא לימודים!!! אז ככה: למה מתמטיקה כל כך משעמם?? כאילו לא מה שאתם חושבים.. אני כבר בי´.......י´3 בעצם....אבל זה לא משנה הכניסו אותי ל2 יחידות מתמטיקה....כי עשיתי קצת בעיות שנה שעברה ולא עשיתי את המבחן האחרון עקב טימטום המבחן...... ו3 יחידות זה לסוםר סופר עמלנים!!!!!! ממש! אמרו לי שאני צריך להיות ב5 יחידות אבל אני עצלן מידי וב4 יחידות אולי יהיה משהו מעניין שם.... אבל 3 יחידות?? שיעמום טוטלי.... אני מצייר על היד שלי רוב הזמן או קורא ספרים.... ופותר לחבר שלי את התרגילים יש לנו מורה מזה פיגורית שלא תוכלו לדמיין... כל המזן צוחקים עליה והיא לא מבינה כלום היא מורה למתמטיקה אבל לא יודעת כלום בכלל... זו הבעיה שלי אני מתכוון לעבור ל4 יחידות......האם זה שווה לי??? האם אני צריך להמשיך ב3 יחידות שיעמום טוטלי ולגמור את הבגרות בקלות?? אני במגמת אמנות 10 יחידות ככה שזה מכסה לי את הרב....... ועוד שאלה מאוד חשבוה!!!!!! מה עוד אפשר לעשות בשיעורי שיעמום??? חוץ מלקרוא ספרים או לצייר? שלכם אלדר שבבעיה רצינית מאוד מאוד......

אלדרו´ש

היי אלדר (שם יפה!) מה המצב? תיראה לדעתי אתה צריך ללכת על ה-4 יחידות. אוקיי נכון אם תהיה ב-3 יחידות זה יהיה לך יותר קל א--ב--ל תסתכל על העתיד שלך.. זה רק יכול לעזור לך! לדעתי אם תישאר ב-3 יחידות אתה תעשה את טעות חייך... עכשיו בקשר לשאלה השנייה שלך איך אפשר להפיג את השיעמום... המממ.. ציינת שאתה קורא ספרים... וואו זה הדבר האחרון שאני אעשה..! טוב אז אתה יכול לשמוע ווקמן באמצע השיעור להעביר מכתבים (להתכתב) עם החברים שלך.. הממממ... לא יודעת מה עוד... זה גם דבר שצריכים לייעץ לי טוב אני מקווה שהצלחת לפחות להבין את המסר שלי ושמחתי לעזור
מעיינו´ש

אלדר

New member
מעינו´ש יקירתי תודה לך.....

אני ינסה בכל מקרה לעבור ל4 יחידות.....אחרי החגים...... ולהתכתב? בשביל מה? אפשר לדבר איתם רגיל....המורה מפגרת ממש..... תמיד עושים את זה בכיתה......למרות שאין לי שם הרבה חברים כי רובם בכיתה אחרת......אבל אני ינסה בכל מקרה......תודה לך יקירתי..... ועוד משהו......יש לך אי סי אולי?? שלך אלדר נ.ב. אני שונא את השם שלי........

אלדר

New member
אוי......./images/Emo10.gif((((( חבל

לא משנה מעינו´ש....... בלי אי סי... לא נורא..... תמיד אפשר להוריד..... סתם לא חובה........ השם שלי?? מה יש לאהוב בו?? זה שהפירוש שלו זה שאלוהים גר או דר בתוכי זה שטויות.... וכולם ככה מפרשים את השם שלי..... ואני לא אוהב אותו ממש....לא כל עוד יש בו משהו שקרוב לאלוהים.. אבל לא משנה.... שלך אלדר

סאטיר2

New member
זה עולה גרושים להחליף שם

הולכים למשרד הפנים, ממלאים טופס להחלפת השם, משלמים קנס (המדינה צריכה להרוויח קצת, לא?!) - ואופססססססססס יש לך שם חדש, שאסור לך להחליף אותו למשך 7 שנים. אגב, מה דעתך לכתוב: אני אנסה ללמוד 4 יח"ל? ולא : אני ינסה.. - יש לך בגרות בלשון, או אולי היתה לך?

אלדר

New member
סאטיר..

תהיה לי בגרות השנה בלשון.. שנת י´........ שנת הבגרות... ותהיה לי בגרות במגמת אמנות גם..... אבל זה לא משנה.. ובקשר לשם? לא!!! אני לא רוצה ממש ואני לא יודע לאיזה שם.... ולא בה לי ממש ל7 שנים להיות מישהו אחר שזה לא אני לא משנה שלך אלדר

אלדר

New member
בכיף???. פחחחחח

שפחת אותי לרצפה ממך...... לא משנה.. עזוב........ שלך אלדר

סאטיר33

New member
תראה מה זה...

נסיתי להיות נחמד, ויצא שאתה רוצה שאהיה לא נחמד. טוב - נחשוב עליך

אלדר

New member
עזוב מצב רוח רע יש לי.......

מצטער.......... ומה תחשוב עלי? כלום ממש נכון? לא משנה עזוב...... אז מה איתך? ספר משהו? ותודה שניסית להיות נחמד אלי ממש תודה..... שלך אלדרו´ש....

והרי לתוצאות!

תראה טימטומטיקה זה תמיד משעמם לא משנה אי\ה כיתה אתה מה אתם לומדים בטח חומר של כיתה ט´ סוף כיתה ט´ ככה משעמם או שתעבור ל4 יחידות כדי לא להשתמעם.......או שפשוט מאוד תביא משקפי שמש תלך לישון......תדבר בפלאפון......תשמע מוזיקה .......תתכתב בפלאפון......תצייר את המורה בכל מיני פרצופים מצחיקים.......תספור כמה פעמים המורה אומרת אמ......מרוב סתימות...אמ .....יש לי עוד רעיונות לנו יש מסורת כיתתית.......יש לנו שולחן מסטיקים...וזה לא מצחיק אבל כךל השולחן אם תסתכל למטה תראה את כל הגוונים הגוועים הטעמים הצורות....הכל הכל הכל....אמ...זהו אין לי יותר שטויות לכתוב לך...תסתפק במה שיש!

למעלה