הלו! מישהו בבית?

zimes

New member
הלו! מישהו בבית?

מה - אפילו נטמג עוד ישנה? שערוריה! (וביום נאה כמו היום אני לא מקבלת תירוצים של "משכו אותי ב 6 בבוקר מהמיטה לטיול")

nutmeg

New member
לא, לא ישנה

פשוט לא נעים לי לפתוח כל בוקר - כולם כבר יודעים שאני ערה בשעות לא שעות. אני פה - כותבת גם בפורומים אחרים... וקופצת לבקר לראות אם התעוררתם. יום גשום בחוץ - אפילו הכלב לא רצה לטייל (הוא לא פרייר, ולא מרטיב את הרגליים!!)... הוא השתין על העמודים של הבניין למטה. מזל שאף שכן לא ראה!

zimes

New member
את נורמלית?

אני לא מרגישה נעים לכתוב פה לפנייך, אני עוד אעיר מישהו!

Outlast

New member
באמת, צימעס..

יום שבת= שלושה פרקים של 'חברים' במיטה. לכאן אפשר להגיע רק אחרי המנה השבועית..
לא ישנתי מספיק בלילה, אבל לא נורא, זה עניין של הרגל. תכף אני הולכת להתלבש ואז ניסע לטייל קצת איפשהו (איפשהו- איפה שיש הכי פחות בוץ), ועל איזה יום נאה מדובר? למה אלינו הוא לא הגיע? (גשם ושמיים נטולי שמש דווקא כן הגיעו) אז בוקר טוב ושבת מקסימה לכולם!

דן צ

New member
נגמר חברים, חוזרים לשגרה

איך אתן לא מתביישות לפתוח הודעה בזמן "חברים"?? שתהיה לכולנו שבת יפה וגשומה והכי חשוב לנוח לאחר יום האהבה

d@r121

New member
תודה לאל נגמר...

יום האהבה הזה
אני מקווה שכמויות הגשם שירדו לפנות בוקר שטפו את כל הדביקות מהרחוב!

zimes

New member
אני חסרת בושה

חסרת מוסר וחסרת מצפון. ככה אני לא מתביישות לפתוח הודעה בזמן "חברים"

tali_le

New member
כולם כבר מזמן ערים

אבל אני אישית התעסקתי בלבשל, לבקר חבר שמשרת קרוב שסוגר שבת ולנסות לסנן את הצרחות של ההורים שהחליטו שיום האהבה זה היום לריב בו כמו מטומטמים טלי

בוקר מצויין- יום הולנטיין הגיע

לסופו, ויש עוד, שימו
, שנה שלמה עד שישוב להטריד את מנוחתי. ביום שישי בבוקר הסתמן שעומד להיות ולנטיין על הפנים. מבעוד מועד נקבע כי חברתי הטובה ה' תבוא לישון בביתי, אולם על הפעילות לא הצלחנו להסכים. אני רציתי לשבת בבית עם שני ליטר גלידה, סרט עצוב, ושפע איחולים רעים לחברה של ד' ובני משפחתה הקרובה. אולם ה' רצתה לצאת למועדון ולהישתכר. בסוף נסגר על הלילינבלום. אני אומרת לכם, שום מילה אין לי. בדיכאון הרגיל הלכתי אל האימון של הכושר הקרבי, כאשר לאחר האימון יצא לי להחליף מספר מילים עם ד', הוא ציין באוזני שהוא וחברתו נפרדו . מיותר לציין שיום הולנטיין שלי השתפר פלאים...
שירה

The Charmd One

New member
../images/Emo45.gifגם שלי..../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

הוא ממש הפתיע אותי..חחח..ואני ממש מאושרת
חחח ובהצלחה לך

leeloo

New member
ואני, לעומת כולכן, קמתי ב-14:00....

10 שעות שינה ביומיים, איזה תענוג! הוולנטיין עבר מהר, חשבתי שהוא יענה אותי, אבל יצא ממנו משהו חמוד מאוד. העוגה שהכנתי לטאז יצאה טעימה להפליא, וגם השוקולדים בצורת לב היו נהדרים. אבל אוף.. הפסדתי חברים?... ואלו עוד הפרקים הישנים, הכי טובים.. בטח יש עכשיו מרתון של איזו סדרה מעצבנת שלא כיף לראות מרתון שלה.. שיעשו מרתון של בנות גילמור.. בשביל זה יהיה כיף להישאר בבית.. ואני לא מפסיקה לחשוב על מחר.. כמה עבודה תהיה לי.. כמה אנשים אני אאלץ להטריד שיזיזו את עצמם ויעבדו.. יום ראשון יהיה שביזותי במיוחד, ויום שני עוד יותר.. מחכה לי שבוע קשה.. לפחות סוף שבוע היה נחמד..

resputin

New member
אה, שותפתי לשינה טובה.

אין, אין כמו לישון שמונה+ בשבת, ועשר? זה הרי מבורך. יאללה, עוד מעט עושים קצת תקשורת, ואח"כ מתחילים ללמוד למפלצת בהיסטוריה...

Idan91

New member
אני חמש דקות לפנייך.. ../images/Emo187.gif

וגם זה רק בגל הטלפון. כ12 שעות, שינה נינוחה שכזאת. ואני חייבת לציין שהשבת אמא הכינה אוכל נהדר.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gifבוקר בלי חשק לכלום...

טוב..זה לא ממש נכון...קמתי בתשע אצל חברה שלי (אחרי שהלכתי לישון ב4) השתעשנו קצת וב14.00 החלטתי לחזור הבייתה...ורק עכשיו התחילה ההרגשה המסריחה הזאת... אתמול דיברתי באייסי עם אחד, שאני מדברת איתו הרבה בחודשים האחרונים..הוא לפעמים כותבת בפורום בכינויי RogerW אוParanoid Y , אנחנו מדברים על הכל..הוא סומך עליי, אומר שאני היחידה שהוא מספר לה הכל..הוא חושב שאני מלאך...לא משנה כמה פעמים אמרתי לו שאני לא, הוא נורא מתוסבך..החיים שלו היו/הם נורא קשים...והוא נורא רוצה להתאבד וכבר הרבה זמן אני מנסה להסביר לו שזה לא הפיתרון..אממ...אני כותבת בהווה שאולי זה עבר..בקיצור הרעיון הוא שאתמול באמצע שדיברנו הוא שלך לי הודעה "אני משתגע אני הולך לקפוץ מהגג" (משהו בסגנון) והוא התנתק, דבר שהוא בחיים לא עשה הוא תמיד נשאר לדבר לא נעלם..בקיצור, מאתמול עד עכשיו לא שמעתי ממנו כלום ואין לי את הטלפון שלו ונשאר לי רק להאמין שהוא באמת התאבד..או לפחות ניסה וכרגע הוא לא במצב שהוא יכול להיות על המחשב... אממ...זה מוזר...זה רק בנאדם מהאינטרנט אני לא אמורה לקחת את זה קשה..ואני לא לוקחת את זה קשה אבל עדיין רע לי.ומצד אחד רע לי כזה ומצד שני אני פשוט מקווה שאיפה שהוא לא נמצא בחיים או במוות אני מקווה שיהיה לו טוב.... לא יודעת..הייתי צריכה לכתוב את זה איפושהו... שיהיה לכולם המשך יום טוב

Michelin

New member
בוקר טוב

הרגע יקץ מישה משנתו. אוי איזה כיף, 13 וחצי שעות שינה. נראה לו, למישה, שהוא יחזור לישון מיד אחרי "הפרקליטים" אן שניב המקומי, אבוגדוס. פסוקו: ערב טוב

למעלה