הלו! מה קורה כאן?

G I R L P

New member
הלו! מה קורה כאן?

תתעוררו!!!! מחר המסיבה הרישמית של המועדון, מי מתכוון להגיע? עם מי? מתי? איך? ואפילו שלא אהיה שם {אירועים משפחתיים} אני בטוחה שתאכלו את כל הסושי ותקבלו גם קינוח
בתאבון! הא, סליחה... תהנו מחר

Doriiin

New member
חולצה מגניבה!!

בכייף הייתי לובשת אותה מתחת למדים
כל מי שהולך למסיבה - תהנו גם בשביל אלו שלא יכולים להגיע ! שיהיה בתיאבון

רוצה ללכת אבל לא בא לי לבד ...גירלי

את חסרה לי
נכון שיום גשום וסוער היום , ולראייה לא יצאתי מהבית כל היום אבל נראה לי שבשביל דייב אדפוק גיחה למסיבה כרגע , יש גירלי אחת חסרה שחוגגת מומלדת אי שם עם המשפחה 2 חברות מתנדנדות ואני - מכורה רצינית שלא בא לה להגיע לבד מישהו מגיע מהפורום ?

G I R L P

New member
טוב נו... אני בדרך ../images/Emo6.gif

סתתתתתתתתם
אני בטוחה שתסתדרי גם בלעדי יפייפיה שלי }{

G I R L P

New member
מתחת למדים???

ככה להוריד לרמת מדי צהל את החולצה המיהממת שלי??? {טוב, שלי ושל עוד כמה חברים
}

piegirl1

New member
מנצלשת בפראות כדי להזכיר שהיום מתחדש הטור!

אי שם בעיירה גרמנית ציורית שאני מתקשה להגות ו/וא לכתוב את שמה.. 1. זה אומר שממש בקרוב חלקנו טס לראות הופעות באירופה! 2. מעניין אם זה אומר שיהיו שינויים בסט ליסט (אובססיבית שכמותי, זו ההודעה המיליון שלי בנושא..), נראה לי הגיוני, מאחר שהם יופיעו במקומות שבהם כבר הופיעו בתחילת הטור, אז זה מתבקש לשנות עבור הקהל. 3. משיטוטיי באתר העולמי עולה שיש חולצות חדשות לחלק הזה של הטור והן מוצלחות למדי. 4. אם מישהי היתה במסיבה אתמול, נא לחלוק חוויות עם יתר הפורום.. 5. לקחתי עבודה הביתה לסופ"ש ואין לי חשק לגעת בזה, אנא עזרו לי לבזבז זמן כך שלא אצטרך לגעת בזה..
שבת נעימה לכולם!

piegirl1

New member
זו ממש יפה, אני אשיג כזו..

בנות ברצלונה, ספרו לנו אחרי, אם מוכרים כאלו חולצות מחוץ להופעה. מישהי הזמינה פעם דרך האתר העולמי?

טוב, אני צריכה רעיון בדחיפות להדפס על חולצה..

אולי...החלום יתגשם ובעזרת זה אוכל להשיג תמונה מאחורי הקלעים
. חשבתי על : Life without DM is Death/Hell אני צריכה משהו קצר, חביב וקולע שמושך תשומת לב.

piegirl1

New member
אם יש לך חולצה מקורית, זה מגדיל את הסיכויים

להשיג תמונה עם חברי הלהקה?! נראה לי שכובע עם נוצות ו/או פרווה ו/או נצנצים יקדם אותנו יותר.. לגבי מה לכתוב על החולצה, ננסה לעזור לך ולחשוב על משהו מוצלח.

Plum fairy

New member
עזבי חולצה

אם את באמת בעניין של למשוך תשומת לב, הייתי הולכת על שמלת כלה, אי אפשר לפספס את זה, ובתיק מכנס וחולצה לאח"כ..

../images/Emo6.gifכן..ומה אני אעשה עם החתן שלידי ???

למרות שאם לא הייתי נשואה...זה היה רעיון פלוס להביא איתי רב/כומר/רשם נישואים....שהכל כבר יהיה מוכן לדייב

למעלה