הלו, מה נרדמתם? שמעתי שקוז'י בספק למחר. (לא ידעתי שהוא בכלל בתכנון למשחק הזה) מישהו יודע על זה משו?
ש שiש New member 20/3/05 #1 הלו, מה נרדמתם? שמעתי שקוז'י בספק למחר. (לא ידעתי שהוא בכלל בתכנון למשחק הזה) מישהו יודע על זה משו?
ש שiש New member 20/3/05 #2 משהו מוזר קורה פה... הודעות חדשות נוחתות למטה, ולא מקפיצות. המממ... אפילו תפוז אוהד מכבי. חוצפה.
ב בעל הקופסאות New member 20/3/05 #3 זה בגלל הודעה נעוצה הועה נעוצה נשארת בראש הדף 3 ימים ורק מנהל הפורום יכול.
ש שiש New member 20/3/05 #5 זה לא רק זה שים לב לשרשור הזה ולזה שמתחת. לא מדברת על הקפצה לראש העמוד אלא בכלל. סתם מוזר. לא חשוב.
A AmiTutiT14 New member 20/3/05 #4 הוא היה אמור לשחק מחר לפי מה ששמעתי. גם כמו שכתבתי פה איפשהו, הייתי באימון שלהם ביום רביעי האחרון והוא התאמן. לכן אני לא יודעת למה הוא לא משחק מחר. אלא אם כן אני מתבלבלת והוא ישחק במשחק נגד נהריה בשבוע הבא.
הוא היה אמור לשחק מחר לפי מה ששמעתי. גם כמו שכתבתי פה איפשהו, הייתי באימון שלהם ביום רביעי האחרון והוא התאמן. לכן אני לא יודעת למה הוא לא משחק מחר. אלא אם כן אני מתבלבלת והוא ישחק במשחק נגד נהריה בשבוע הבא.
ש שiש New member 20/3/05 #6 לפי הפרסומים הוא התאמן על מנת לשחק נגד נהריה, לא שמעתי משהו על מכבי. רק היום הודיע לי מישהו מהצוות שיש סיכוי שישחק מחר.
לפי הפרסומים הוא התאמן על מנת לשחק נגד נהריה, לא שמעתי משהו על מכבי. רק היום הודיע לי מישהו מהצוות שיש סיכוי שישחק מחר.
A AmiTutiT14 New member 20/3/05 #10 כן אני יודעת.. איזה באסה:/ מצא לו תקופה לשבור את הבטן:/ (לקרוע שרירים נו..) למרות שניצחנו את הגבעה הוא עדיין היה חסר על המגרש. לי לפחות
כן אני יודעת.. איזה באסה:/ מצא לו תקופה לשבור את הבטן:/ (לקרוע שרירים נו..) למרות שניצחנו את הגבעה הוא עדיין היה חסר על המגרש. לי לפחות