הלו!!!! להתעורר!!!!!

vinshes

New member
מה?

איך זה יכול להיות? אני כבר שנים לא ראיתי שם הודעה חדשה...

DreamINGG

New member
נכון..

והממ אתה מתכוון לפורום YTSEJSAMMERS ? כי נדמה לי שיש עוד פורום לדרים שם, אוליי התכוונת אליו..

vinshes

New member
כן..אני יודע

שיש פורום שלהם שלא ממש פעיל.... ולא יודע למה..אבל חשבתי שגם השני קצת לא מעודכן...לא נורא...הייתי שם הרגע.. אבל האמת שהרוב שם די שטויות..כל מה שאנשים עושים שם זה לשים תמונות שלהם וכל מיני דברים כאלה...זה די משעמם

vinshes

New member
הלו!!!! להתעורר!!!!!

למה הפורום הזה מת? אם הייתי רוצה פורום דרים ת'יאטר שלא מתפקד הייתי נכנס להייד פארק... אני לא יודע גם מה נסגר שם...כל הפורומים שם מתים כבר מזמן אז חשבתי שלפחות פה יהיה מעניין.... נכון שהדיסק החדש לא יצא עדיין אבל אני בטוח שיש לאנשים מה להגיד על להקה כזאת טובה...לא?

Rudess

New member
תשובות לכל מה שנאמר באשכול

שמי טל ואני מנהל מועדון המעריצים הרשמי של דרים ת'יאטר בישראל YTSEJAMMERS ISRAEL. הפורום שלנו לא סתם פעיל, הוא אחד מעשרת הפורומים הפעילים והפופלאריים ביותר בהיידפארק, וגם ידוע מאד בארץ, יש למעלה מ-100 כותבים וקוראים פעילים בפורום. במסגרת הפורום והאתר הרשמי שלנו, עדכונים ,חדשות וסקופים בלעדיים שמגיעים אלינו מהלהקה ובייחוד מג'ורדן רודס אשר נמצא עימי ועם מנהל המשנה של הפורום,אהרון. בקשר לפורום השני של דרים בהיידפארק, הוא כבר לא פעיל למעלה משנה, הוא נפתח לאחר שהפורום שלנו נפתח וניסה להתחרות בנו, אך כמובן שהוא לא הצליח ואחרי יומיים וחצי בערך מנהל הפורום נטש את הפורום והפסיק לכתוב שם. עם ההצלחה של YTSEJAMMERS ISRAEL אין מה להתווכח: בתוך שנה ו- 3 חודשים יש לנו פורום איכותי מהגדולים בארץ וקהילת פרוגרסיב מאוחדת וגדולה. אתר משגשג ומצליח. צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס שנערך לפני כשנה בהשתתפות למעלה מ- 30 אנשים. עיתון רשמי שהולך לצאת בקרוב, עם ראיון ענק עם ג'ורדן רודס לגבי האלבום החדש ועוד. 2 ערבי מחווה ענקיים בהשתתפות 280 איש כל פעם בת"א ללהקה. ארגון משלחת של 50 אנשים לטורקיה בנובמבר 2002, וארגון משלחת של 35 אנשים ללונדון להופעה בינואר 2004 :) (רק עוד 3 חודשים....) טיפוח סצינת הפרוג מטאל בישראל והשתלבותי ככתב בפורטל המטאל הגדול בישראל www.metalist.co.il, ככתב לענייני פרוגרסיב מטאל. מכירת כרטיסים במחיר מוזל להופעה של להקת הפרוג מטאל הצרפתית ADAGIO, בלעדית רק לחברי YTSEJAMMERS ISRAEL. זהו מקווה שלא שכחתי כלום... אה כן, הכתובת של הפורום שלנו :) ודרך אגב , לא נראה לי שממש התעמקת בפורום שלנו, אם היית מתעמק היית מוצא דברים נפלאים בין 40,000 ההודעות שנרשמו שם עד היום. כל טוב THE SPIRIT CARRIES ON

Rudess

New member
עוד משהו קטנטן

האתר שלנו כרגע בשדרוג ויחזור לפעול בימים הקרובים עמכם הסליחה :)

Glass Prison

New member
אל תדאג.. עוד מעט יבוא הדיסק החדש

תאמין לי.. לאנשים פה יהיה מספיק מה לדבר מבטיח לך

למעלה