הלו, להירגע שם!!!

Roniii

New member
הלו, להירגע שם!!!

תודה על הברכות. אבל מה עם קצת סבלנות?! כאילו, נראה לכם שלא יהיו לנו מכתבי פתיחה? נראה לכם שלא יהיו מאמרים? אז נראה לכם... אנחנו עוד לא הדלקנו את האור כי דנה עוד לא כאן. ועד שהיא לא באה אין מצב שהפורום נפתח. אז סבלנות, guys. זה יהיה ממש בקרוב.

p r u d e n s

New member
אבל ל מ ה ../images/Emo176.gif

שמרתם על כזאת מסתוריות? למה לא להגיד: "זה פורום 'בנות'" מהקומיקס של ראש אחד ואורנג'? דרך הגב-(חה חה) רוני, את האהובה עליי. בערך. חוץ מזה-מה זה משנה? יש לך פה אלפי הודעות
אחת מהן שלי, ורוב הממזלטים בכלל לא יודעים על מה הם מברכים...אז אנא, תגידו. ולפחות תוסיפו עוד איזה סקר... חצמ"ץ הפורום נהדר ואיזה כיף זה להיות מהוותיקים האלה שכולם מכירים! אני אשתקע פה ואני אהיה כמו נילס האוסטרי!!! אהמ..*כחכוח גרון* סליחה על אי השפיות הזמנית. בדרך כלל זה לא ככה. אבל הרשי לי לסמן את הפורום ב-
!

Roniii

New member
הנה אמרנו../images/Emo6.gif

זה פורום "הצילו, בנות!". רוצה סקר? הכנו אחלה סקר. ב-ק-ר-ו-ב... עכשיו זה הפרומו, עוד מעט מתחיל הסרט...

p r u d e n s

New member
אבל,|תוהה|../images/Emo176.gif

חשבתי שקוראים לקומיקס רק "בנות" ולא "זהירות בנות" או "הצילו בנות". איזנט איט? ובכן, מחר אני מקבלת ראש1 כך שאוכל לפתור את הדילמה הנוראה.. ואהבתי את הסקר, התשובה שלך קרעה אותי. "הפיפי הוא מוזיקה נפלאה על האסלה"...חה חה חה!

Roniii

New member
אופס...

לקומיקס קוראים "בנות". לפורום "זהירות, בנות!". "הצילו, בנות!" סתם התפלק לי. זה אחד השמות שחשבנו לתת לפורום. העיקר שאת קרועה עליי...

p r u d e n s

New member
אימצת פיצה?../images/Emo176.gif

ודרך הגב-התשובה שלך בסקר הייתה ממש על הפנים, על כל הכבוד... מה זאת אומרת "הפיפי הוא מוזיקה נפלאה על האסלה"?! הא?! הייתי מצפה ממך למשהו יותר שנון...בהצלחה בסקר הבא...אבל את באמת משו...

Roniii

New member
שולפים ציפורניים?

כמובן, שתלוי של מי הפיפי... ואגב, השיר dear prudens, won't you come out to play נכתב עלייך?

p r u d e n s

New member
אבל רוניני,../images/Emo176.gif

עלייך בחיים אני לא אשלוף ציפורניים. את צריכה שיעור בהתאמת צבעים, אבל כולך נוטפת שנינות צינית.

למעלה