הלו, יש פה מישהו?

kgjghy

New member
הלו, יש פה מישהו?

הבית ניראה עזוב.

לדעתי צריך להיות כבר פורום לקדימה

אתה מעוניין לנהלו? אפשר להציע אותך להנהלת תפוז.

kgjghy

New member
הפורום של קדימה קיים בכל הפורומים

הפוליטיים. היא לא זקוקה לפורום נפרד.

שמתי לב לעובדה הזו (אגב לא מעט

בזכותך). אבל אינך סובר כי מפלגה לה צופים בכורה בכנסת ובממשלה הבאה, מן הראוי שיהיה פורום משלה?

kgjghy

New member
אינני איש מפלגה, כך שאת שאלתך

תצטרך להפנות לדוברי 'קדימה'. אני מניח שמתישהו יהיה להם פורום. בינתיים הם עוד לא השלימו את בניית האתר שלהם.

היום וגם בעבר - ה'פורום' הזה שומם

לצערי, כי אני חושב ש'במה' כזאת חיונית למהלך חיים דמוקראטיים בכלל, ובמפלגה שיסודה בתנועה הלזכויות האזרח (שולמית אלוני, זוכרים?)-בפרט. מדי פעם אני מנסה לתרום ו'לעורר נרדמים', אבל כנראה שאפילו קוראים אין ל'פורום' הזה, שלא לדבר על כותבים. ואגב 'קדימה': הם כבר השתלטו על כמה 'שמות דומיין' עם המילה הזאת (אוואנטי! באיטלקית, כמו סיסמת חייליו של הדוצ'ה הוא. כאז כן עכשיו: דוצ'ה (מוסוליני) או גנראליסימו (פרנקו)... את ההמשך נשאיר לזכרונכם ההסטורי. "המפקד", "המנהיג"... זהירות: ההסטוריה לעיתים עלולה לחזור ! - - - אבל בסוף הם ויתרו על האתר עם השם הזה שבנה כבר לפני כשנתיים חבר קיבוץ 'הזורע' , על מנת להקדישו למושא 'לקוי למידה' (אומרים שדרש 15 אלף דולר עבור 'שם הדומיין'), וגם על האתר של ההוא מן הקהילה היהודית ב'סיאטל' וושינגטון (מערב ארה"ב), והם מעדיפים את "גואו שרון ! ודומיו. נסו ותווכחו. ואשר ל'אקטואליה': לעניות דעתי מר"צ בסכנה אלקטוראלית אמיתית בכנסת ה-17. עם ביילין בראשה בודאי. אולי אפילו רן כהן וזהבה גלאון לא יוכלו להושיע. השאלה אם ישארו בה שרידים, שלומי אמוני ו'נטורי קרתא', שיילכו למדבר הפוליטי ל-4 שנים, ויתעוררו כמו 'עוף החול' ההוא לקראת בחירות 2010 ! לצעירים פתרונים. לימדו משולה אלוני בעלת הנשימה הארוכה, וממנחם בגין המתמיד והעקשן. תום בן-חיים, החרד והחושש.

למעלה