הלו? יש כאן מישהו?

הלו? יש כאן מישהו?

לאן נעלמו כולם? סםיר? נחום? ליטל? עזרא? לאן הלכתם? נסעתם בסוף לעמיר?

גם הלילה אוותר על הסליחות...

אבל אני הולכת יום חמישי לסליחות בכותל... מה קורה אתך?

ezraz

New member
יכול להיות שאני אהיה שם

אני מתכנן ללכת לתפילה בכותל בליל חמישי. כן, גם הפעם עם חמתי, יותר נכון בשביל חמתי. היא נורא רוצה להיות שם ולי אין בעיה לקפוץ לירושלים, סיכוי טוב שאני אגיע.

ezraz

New member
שלום איילת, נכנסתי עכשיו לראות מה

היה כאן כל היום ואני בהלם. יום אחד אנחנו לא נמצאים והבלאגן חוגג. בראש ובראשונה תמר נטשה
מישהו יודע למה? דבר שני, אנשים איבדו את חוש ההומור כאן ונעלבים מבדיחות נחמדות. דבר שלישי, גאלה עשתה הסבה לציירת קלסתרונים והתחילה בסטאז' על הדמות של אבי שנלחץ מזה שהוא לא קירח. מה קורה פה? אני היום הייתי בבית, בשביתה. נאוה ניצלה את זה לקפוץ לעבודה ואני נשארתי עם הילה ומאור. היה נחמד אבל מתיש! מה אצלך? איך מתקדמות ההכנות? נערכת למקרה שהשביתה תימשך? אולי בכל זאת תהיי בצוותא? זה אומר שגם גאלה תבוא אחרי שתקבל מונולוג חדש?

אי י ל ת

New member
עזרא!

אני אמורה להיות בהכנות אבל לא כל כך מצליחה, תמיד אני משאירה בסוף הכל בלחץ ברגע האחרון. מאוד מקווה שהשביתה תסתיים עד מוצאי יום כיפור. זה פשוט לא הגיוני איך הפרץ הזה נועל את המדינה כל פעם שבא לו לעשות שריר, שיפעיל קצת שיקול דעת, הוא מעורר כל כך הרבה שינאה נגדו. מאור והילה שמחו ליום כיף עם אבא???

ezraz

New member
הם שמחו מאוד

הם בטח חשבו שהיום יום שבת, הם רגילים שאני מתעורר איתם רק בשבתות בשאר השבוע אני יוצא מהבית לפני שהם מתעוררים. מעניין מה עובר להם בראש ברגעים כאלה. מסכנים שניהם מצוננים, כנראה בגלל המזגן שאבא שלהם מדליק 24 שעות ביממה. לגבי עמיר פרץ, צר לי אך דעתי שונה,לא ייתכן כי מי שעבד במשך מספר חודשים לא יקבל שכר עד שלא תהיה תכנית הבראה. תן את השכר המגיע לו עד היום, מרגע זה תודיע שאין שכר ומי שירצה יחליט האם לעבוד או לא. אם לדוגמה בנק היה מלין שכר לכל עובדיו ביבי מזמן היה צועק לשלול לו את רשיון העסק, למה המדינה מרשה לעצמה לעשות דבר כזה? איזה דוגמה היא משמשת לסקטור הפרטי? אם שום שיטה לא עזרה עד עכשיו אולי שביתה תעזור. מה דעתך על האנונימי? אני חושב שלאחר המקרה של ליהיא החלטנו שלא להתלהם יותר אל מול כל אלמוני שינסה "להדליק" אותנו. אז אני באמת קורא לכולם, או להתעלם או לשמור על לשון נקייה בתגובות גם אם הנושא מרגיז וקנטרני. אם כך הדבר, אני אישית מבסוט שיש לעמיר ילדה, יהיה להילה ומאור זמרת שיעריצו ויוכלו לקחת את האבא הקשיש שלהם לראות הופעות שלה.

אי י ל ת

New member
שביתה בסדר, אבל לא בשדה

לנעול את המדינה זה אחריות מאוד כבדה, אנחנו לא פקיסטאן. ככה לא עושים במדינה מתוקנת, אבל נכון שבמדינה מתוקנת גם לא מלינים שכר כל כך הרבה זמן. לגבי אנונימי - כתבתי את דעתי. שיחלוף לו עם הרוח, כמה שיותר מהר יותר טוב. החיים של עמיר זה ענינו הפרטי, ואין לאף אחד זכות להתערב לו שמה. (מספיק אנחנו מתערבים במה הוא ישיר בהופעה). אני רק חושבת איזה צבע בדיוק נחום יקבל כשהוא יחזור הביתה ויקרא את כל זה, מרחמת עליו. נחום גם טוען בתוקף שכל ההתכתבויות כאן מגיעות אל עמיר, ניראה לי שהוא הולך למחוק את הכל כדי לא להביא לעמיר את הסעיף.

ezraz

New member
דווקא להיפך

לדעתי עמיר יהיה מאוד משועשע. חוצמזה שההודעות הנ"ל רק יעלו את קרננו בעיניו כשהוא יראה איך שהאנשים הגיבו להודעות האלה. בכלל אני בעד כמה שפחות התערבות בהודעות שנכתבות, מלבד בה

ezraz

New member
בטעות לחצתי, הנה כל ההודעה

לדעתי עמיר יהיה מאוד משועשע לדעת שיש לו ילדה ושהיא כבר מפורסמת. אם היא בת 4 היא תוכל להיות חברה של גבי הקטנה של גאלה שכבר בת חמש. חוצמזה שההודעות הנ"ל רק יעלו את קרננו בעיניו כשהוא יראה איך שהאנשים הגיבו להודעות האלה בביטול. בכלל אני בעד כמה שפחות התערבות מצד מנהלנו הנכבד בהודעות שנכתבות, אולי מלבד בהודעות שעלולות לגרור תביעת דיבה והפרת זכויות יוצרים. נזכרתי ששכחת להוסיף להודעה שלך על הטיול השנתי שגם נצבע אחד את השני במשחת שיניים!!!

אי י ל ת

New member
טיול שנתי

עזרא יקירי, אני רואה שהרבה זמן לא היית בטיול שנתי. אם תתאמץ אז תזכור שבמשחת שיניים צובעים בלילה, כשישנים, וכאן לא דובר על שינה, עדיין. אבל זה רעיון לא רע, ואולי נוסיף גם לילה לטיול השנתי? ואיפה נישן? בשקי שינה בסלון של משפחת בניון? או במאהל בדואי בנגב? או על חוף הים בניצנים? אם על חוף הים אז נעשה קומזיץ ונשיר סביב המדורה, יחד עם עמיר, ונחום המוכשר ילווה אותנו בנגינה בגיטרה.

ezraz

New member
כמה כוכבים זה בחוף בניצנים?

פחות מ 5 אני לא מצטרף! מה אף פעם לא צבעתם כאלה שנרדמו באוטובוס לא טבלתם להם את האצבע במים? אם נחום מביא גיטרה אני מארגן דרבוקה!

אי י ל ת

New member
מלא מלא כוכבים

בוא ניראה, איזה כמה מליון ניראה לי, הרבה יותר מ-5. ואולי גם נצרף לחבר'ה של הפורום את הראל מויאל, שכבר ממקור ראשון אנחנו יודעים שהוא מחובבי עמיר, הוא מכיר את החוף של ניצנים משהו משהו ובטח ימצא לנו שם איזה זולא מגניבה.

למעלה