הלו חבר'ה

האגוש

New member
הלו חבר'ה../images/Emo70.gif

אנשים!! תתעוררו
בחמישי יש את ההופעה הכי הכי חשובה בעולם
מופע להשקת סינגל הבכורה של יואב! מזכירה לכולם: יום חמישי, 24/1 שעה 22:00 בארבי ת"א נוכחות יותר מחובה
חבר'ה, זה הזמן שלנו להפגין נוכחות מ-ט-ו-ר-פ-ת! לעמוד לצד יואב בהופעה סופר חשובה, להקשיב למוזיקה ופשוט להנות :] כי מה יותר כיף מהופעות? אז קדימה אנשים..אתם כבר יודעים את החוקים, מי שבא:
. אם אתם רוצים לבוא עם חברים, אין בעיה בכלל!!! כמה שיותר אנשים, יותר כיף ושמח! תכתבו כאן מי בא אתכם וכמה באים והכל
אבל זה לא נגמר בזה! אתם כבר יודעים איך להפיץ את המוזיקה של יואב, נכון?? :] אז תשכנעו חברים להגיע, כל מי שאתם מכירים, הם לא יתאכזבו! וגם להפיץ את ההזמנה להופעה ב-כ-ל מקום אפשרי, לא יזיק.
מי שיש לו בעייתיות, שיגיד!! -תגידו- למה אתם לא יכולים לבוא, כדי שנמצא פתרון! א י ן ד ב ר כ ז ה ל ה ב ר י ז
ברור?? קדימה, מפגש פורום ראשון על הדרך
סומכת עליכם אנשים... הגר

בעייתיות../images/Emo11.gif

אני מתה להגיע, אבל אין לי איך לבוא ואין לי איך לחזור!!1 אני מכרמיאל. וזאת ממש בעיה
אם למישהו יש פתרון בשבילי, אני יותר מאשמח :)

shahar1989

New member
../images/Emo45.gif בכלל לא שאלה!!!

+ 2 באוטו, עפרי ועוד חברה. אולי אני אקח גם את אחותי.. לא ברור עדיין..

O f r i s h

New member
מי בא איתנו בסוף?D:

* נכון שאתם תגרמו לי להרגיש קשורה ולא נדחפת וזה?!;[ *

Arielcohen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

איך אפשר לסרב להזדמנות לבלות ערב בהופעה איכותית ועם קהל איכותי?
עד כמה שזה תלוי בי - אני שם!

amitshilo

New member
הגרי ושחריקה,

תמיד תזכרו שאתן מלכות, ואני הכי אוהבת אתכן בעולם. [אין, אני גדולה בהתחנפנות] אני לא אגיע. והכי צר לי בעולם על זה, ב'מת. ממש מבאס אותי שאני לא אהיה בהופעה החשובה הזאת, ואפגוש אתכם, אנשים מדהימים שכמוכם. יש לי סמינר, ופשוט...אין כ"כ דרך לפתור את זה. אולי מסוק מיבוא וייקח אותי ויטיס אותי לבארבי. אולי. אבל תהנו הכי שבעולם, ותמסרו ליואב כל הכבוד על ההופעה המדהימה. [מה, היא בטח תהיה מדימה, לא?]. וניפגש, זו רק תחילת הדרך! לילה טוב. [בחסות עמית-רחמנות עצמית משתפכת-שילה בע"מ]

לילו LiLo

New member
ה ג רררררררררררררררר

אז במקום לחפור על ה 29.11 אני צריכה לשנן עכשיו את ה 24.1?
חע חע :]

למעלה