הלו"ז של שירי לימים הקרובים...

danha1

New member
הלו"ז של שירי לימים הקרובים...

יום ראשון - 8.5 (ע. יום הזיכרון): -הטקס המרכזי בראשון לציון לזכר חללי מערכות ישראל, ישודר בשעה 23:00 בערוץ 22. יום שני - 9.5 (ע. יום העצמאות): -החל משעה 21:00 שירה תופיע על הבימות בקרית ביאליק, טירת הכרמל וחיפה. אין לי שעות מדויקות, רק שבחיפה היא תופיע בסביבות השעה 23:30 ברחוב מוריה במסיבת ענק "צובחוץ". יום שלישי - 10.5 (יום העצמאות): -הופעה בדימונה במסגרת יום העצמאות. -בערב תשתתף יחד עם שמעון בוסקילה בטקס פרס ישראל, ישודר בערוץ 11. (מתוך העמוד הרשמי שלה בפייסבוק - http://www.facebook.com/#!/pages/Shiri-Maimon-Official/161680593388)

danha1

New member
פרטים על האירועים שחלפו

-שירי ביצעה ביום ראשון את השיר "מקיץ אל חלום", ביצוע מצמרר ומרגש. -יום שני, הערב, שירי עלתה לבמה בסביבות השעה 12 בלילה, ונתנה הופעה מרשימה לקהל של כ-50 אלף צופים בחיפה. היא נהנתה, הקהל נהנה ופיזם את רוב שיריה. בין השירים ניתן היה למצוא את הלהיטים כ"אהבה קטנה", "יותר טוב לסלוח", "השקט שנשאר", ועוד כמו "תאהבי קצת את עצמך", "לאן שלא תלכי", "כמה פעמים", "עד שתבין אותי", "כבר לא שלך" (מסומפל עם Shut Up) ועוד שני שירים מהמופע המשותף - "שיר תקווה" ו"הייתי בגן עדן". נעדרו - "חלק ממך" ו"רציתי שתדעי". אכזבה - הלבוש המוזר של שירי. שירי התבקשה ע"י אחת מבנות הקהל לייצג את ישראל באירוויזיון שוב, שירי ענתה בנימוס: "מה, שוב? אולי עוד כמה שנים... נדבר על זה אחרי זה".

danha1

New member
זה בא לידי ביטוי כל פעם מחדש,

ששירי בוחרת יותר שירים מאלבום הבכורה מאשר השני. גם במופע המשותף יש יותר שירים מהאלבום הראשון... וחבל, יש שירים טובים גם בשני.

אורון V1

New member
הבחירה מוצדקת, האלבום השני טוב יותר

אם כי גם בשני יש שירים טובים.

אורון V1

New member
תוספת פרטים

ביום ראשון היא הייתה אמורה לבצע גם את הרדופים, לא יודע אם זה הוקרן או לא. ואתמול בערב העצמאות היא הופיעה קודם כל בקרית אתא, לאחר מכן בטירה וההופעה שאתה מדבר עליה במוריה. החידוש הוא בהחלט השירים מהמופע המשותף.

אורון V1

New member
נינט פותחת את החגיגות, שירי נועלת,מה עם גבסו?

הטקס בראשון הוא המעניין יותר עם שני קאברים חדשים. מבחינת ההופעות ביום העצמאות שירי הסתדרה עם שלוש הופעות באותו האיזור ולא להתרוצץ יותר מדי, מה גם שזה קרוב לעיר הלידה שלה. וכבוד לשירי להופיע בטקס פרס ישראל. אגב ח"ח על פירסום הלו"ז בפייסבוק, שימשיכו לפרסם שם גם לו"ז תקשורתי וגם לו"ז הופעות.

danha1

New member
בנוגע לפייסבוק,

זאת שירי זאת שמעדכנת אותו, אז ככה שאני לא מאמין שיש לה זמן לעדכן כל הזמן..

אורון V1

New member
לא רק היא, אני משער שגם המנהלים שלה מעדכנים

חוץ מזה אפשר לחשוב כמה זמן לוקח לעדכן כדי שהמתעניינים בה ידעו איפה אפשר לראות ולשמוע אותה.

האמת, לוקח כמה זמן,

וזה לא תלוי בא אלא בעומס בפייסבוק, ועכשיו זה בכלל יכול לקחת שעות עם ה"שיפורים" החדשים שגורמים לסטטוסים לעלות אחרי כמה שעות בכלל.

אורון V1

New member
הכוונה היא לא לתקלות במערכת של פייסבוק

אלא לזמן שצריך להקדיש גדי לעדכן סטטוס. לא מבין מה הבעיה של שירי/ההנהלה שלה לדאוג לעדכן באופן קבוע על הופעות תקשורתיות או לוח הופעות, כי הם המקור העיקרי שמעודכן בפרטים, אנחנו יכולים לגלות את הפרטים האלה רק במקרה הטוב.

אז זה מה שאני מסבירה,

יש גבול לזמן שאפשר להקדיש לסטטוסים עם התקלות בזמן האחרון.

אורון V1

New member
את המומחיות בפייסבוק אני משאיר לאחרים

ואני יוצא מנקודת הנחה שלפרסם דברים בפייסבוק לא אמור להיות כל כך מסובך אלא ידידותי למשתמש.

danha1

New member
טקס פרסי ישראל

שירי ושמעון הופיעו ממש בתחילת הערב, עם השיר "שיר תקווה", בליווי נגנים ורקדנים. ביצוע טוב, פרט לקצת בעיות סאונד שהיו (ערוץ 1, אין מה להיות מופתעים).

drnaji

New member
הייתי בהופעה בחיפה.

לצערי הייתי שיכור מדי מכדי לצלם אבל אני זוכר שזה היה טוב חחח

אורון V1

New member
כבוד וזכות לשירי להופיע בפני מנהל הפורום שלה

זכיתם להיפגש סוף סוף?

drnaji

New member
כמו שכבר כתבתי הייתי שיכור מת חחח

צריך שנעשה משולש כחול אדום ושירי