הלו! זה רדיו?

shonshon5

New member
הלו! זה רדיו?

או, במילים אחרות אך באותה נימת השתאות: זה פורום גרפולוגיה? מאז ביקרתי כאן לאחרונה שינה את פניו וראוי היה לשנות את שמו לפורום גרפומאניה. כמה דיבורים! ראבאק! יאללה, אודי, סנכרן אותי: א. איפה כושכוש? ב. מי זו נילי ולמה היא נושכת? ג. מי יתנני עוף, ציפור קלת כנף? זהו. עכשיו אלך לי לעיין בעמיקות בדפי החודש האחרון בפורום. ועניין אישי פעוט: נהייתה לי פריצת דיסק בגב התחתון. יש מישהי אצלך במכון בעלת כישורים מתאימים להשכיח ממני את המכאובים? וולטרן לא עוזר. גוטע נאכט!

כן כן, שומעים, איפה אתה להיות ?

אני חייב לקרוא אותך לסדר! שזו תהיה פעם אחרונה. לשאלתך, א' מהמכון 'תפורה' על מקרים כמו שלך ויש לה קילומטראז' רציני, כך שאתה בידים טובות. גם המחיר שלה סביר ולא משלמים תוספת "כניסה" או "ירידה". הבעיה היא שהיא עמוסה מאד, ממש כל התחנה עליה כולל העובדים הזרים כך שזו מעמסה כבדה. אנסה לדבר אתה עליך ואדווח בהמשך.

nili6

New member
נושכת? שוב טעית בכתובת.

שלום לך נושכת- התבלבלת - זו מישהי אחרת כאן, וכבר ראיתי כי בעבר הצמידו לה כינוי זה. אז פשוט טעית בכתובת, לא נורא. דברים משתנים בחיים, לא הכל נשאר כשהיה. צריך ללמוד להסתגל דווקא כשהצטרפתי היה די משעמם עכשו נראה לי הרבה יותר טוב. דיבורים? גרפומאניה? אין לי מושג על מה אתה מדבר ומה אתה רוצה. חלק מהעניין זה גם דיון וביקורת והחלפת דיעות, אחרת מה? עיינתי בדפים שקדמו לבואי, וכאמור אני חושבת שדווקא באתי לכם בזמן. קצת להפרות, מה הבהלה. יום טוב לך, אני.

nili6

New member
מזל שאתה כאן, אודי,

מזל שאתה פה, אודי, אחרת כנראה הייתי עוזבת מזמן, איזו מן קבלת פנים היא זאת??

והנה השרשור הרלוונטי כרוך ביחד

דברים שרואים מכאן, לא רואים ...ו shamon51 √ אז ככה... בקשר אלי - כאדם אינטלגנטי ו"מתקדם" אני רוצה ביקורת אבל כאדם רגיש - לא כל כך זאת אומרת אם היא מתחילה ב" אני אוהב אותך כי אתה חכם ויצירתי, אבל אולי במקום זה קצת לא דייקת ..." אז זה בסדר מדי פעם אפשר ללעוג עלי ול"שחק" בשמי: שמאאאון, שפמנונון וכ אבל גם לא יותר מדי לשמעון.ו nili6 √ לשמעון אוליי התבלבלת, את כל הכינויים האלה שהזכרת לא אני השתמשתי בהם. גם אני כמוך בדיוק מעוניינת בניתוח כתבי יד מעניינים לקרוא חוות דעת של אחרים וכו'. ואכן להשאיר את התסבוכות בבית, את זה אני כותבת לשאר . אם אתה רגיש לביקורת מובן שלא אתייחס יותר לדברים שאתה כותב. אין לי עניין לפגוע באיש. הרגשתי שנפגעת בהתחלה, אחכ התנצלתי וחשבתי שהכל בא על מקומו בשלום אבל אז עשית יד אחת עם ענוגה, לה בעבר אמרת שהיא נושכת. אבל מנצלים הרי כל מצב כדי ליצור קואליציה. בכל מקרה, אין לי דבר וחצי דבר נגדך. דווקא חושבת שאתה נחמד. ניליו shamon51 √ מבחינתי התחיל היום בפורום יום חדש. ןנחליף דעות מסביב ל"מדורה" = ניתוח כתב יד CU גם אני מצטרף, אודי כל לחי ו shamon51 ולאודי,- ו nili6 • נסיון נוסף ו shamon51 √ "אש ותימרות עשן" כבר היה לנו והיכולת האישית של כל אחד בענין זה כבר ידועה וברוח השלום שכולנו מצפים לו - נזכור בבואך להגיב אל תהיה צודק = תהיה חכם. ועל כן בואו נשים את הנדון מאחורינו ו- "תנו צנס לשלום ..." או כמו ששרו החיפושיות = ראו משפט למטה שמעון

ענוגה

New member
השלום והברכה למשתנשן!

צר לי וכואב לי הדיסק הפרוץ שלך. כמה פריצות נהיו לך?? תבקש יפה, אולי ינתחו אותך פה בפורום. ההרדמה כלולה. ואפרופו דיסק - נסה את ג'ואי דה-פרנצ'סקו בדיסקו החדש והלא רע בכלל: Falling in love again מזמן לא החלפנו פה אינפו, טריוויות ודומיהם בתחומי האקטואליה. נרדמת בשמירה? או גם אתה מהעריקים סטייל אריק? יאללה בהיי

shonshon5

New member
העונג כ-ו-ל-ו שלי... ../images/Emo9.gif

ולי זה כואב יותר.. בעיקר מהנסיבות, שרחוקות כמזרח ממערב מכל מיני סנפלינג, באנג'י, טיפוס הרים או גלישה במדרונות תלולים. כולה תנועה גרוטסקית במדרגות מהחניה למטבח - ו.. פלאק! פרץ לו דיסק! לא נורא. אודי הבטיח להפעיל קשרים אצל א' מהמכון שלדבריו תחום התמחותה הוא השכחת מכאובים מסוג זה בדיוק. הנפקדות מהפורום כשורה למיקום המחשבים, במרתף, לשם אני יורד (מזדחל...) גג חד-יומי כדי לנפות מיילים. והזמן קצר והמלאכה מרובה והיום יומולדת של האמצעית ואחרי שהכנתי את הבשרים והאלכוהול הראויים לאירוע, הגיברת מצייצת לכיווני "אבא, אני מעדיפה גבינות ויין". שינוי חד בתכנית הקולינרית, גיחה לרכישת הפרודוקטים, ויאללה, לעבודה. ג'ואי דה-פרנצ'סקו? יטופל במקביל לאיסוף כל ההפקות של אווה קאסידי - פרוייקטון שלקחתי על עצמי לסיים השבוע, יחד עם שידרוג רמקולים. הוא שאמרתי - המלאכה מרובה, וטוב שכך, יען כי למרות שהעבודה מתישה - הבטלה הורגת.. סאלאמאת יא ענוגה, סופ"ש צלול ונאה!

ענוגה

New member
העבודה, כידוע, משחררת. ../images/Emo45.gif

מקווה שהשתחררת מכאבי הגב, ושצלחתם את הארוע (מזל וברכה) בנעימים, בטעימים ובחברותא שווה. בהתאם להמלצתך לסופשבוע צלול - אכן צללתי בשמיכה לפרקי זמן ממושכים, ואני כופרת באמונתך שלעיל שהבטלה הורגת: לראייה - אני מלאת חיוניות ועליצות ומייד ינותבו לאפיקים סוציאליים. מי זו אווה קסידי? מה הפסדתי? ואיזה אוטו קנית בסוף? בשמחותוס.

shamon51

New member
זה ../images/Emo70.gif לא מצחיק

בתור אחד שהיה באושויץ-בירקנאו
שמעון

ו.. שמעון, סליחה שהתעכבתי בתשובה

המכון היה עמוס היום.. לצערי א' תפוסה עד סוף שבוע הבא, אבל ח' פנויה ותחום התמחותה הוא בדיוק הבעיה שלך: השכחת כאבים במקום אחד ע"י יצירת נקודות כאב במקומות אחרים. זו טכניקה חדשה, מיובאת מהמזרח, טפה מפחיד בהתחלה כי רב הטפול אתה קשור למטה אבל אח"כ כאשר היא גולשת אתה תוך מספר דקות שוכח מהכאבים. לקבוע לך תור ?

shamon51

New member
אתה השני שמבלבל

ביני (שמעון) לבין שוןשון אלא אם כן גם שמו שמעון ?

למעלה