הלו ושלום

שאליונת

New member
הלו ושלום

מתגלגלת לכאן גם כן נובע בעיקר בגלל הצורך הנוירוטי שלי בלהיזכר מה עושים אחרי חמש שנות כלום ילדתי את ארד שלי שיבדל"א לפני שבועיים בניתוח אחרי הריון באמת מהגיהנום (אני נשבעת שכשיצאתי מבית החולים הם עמדו כולם כל הצוותים הרפואיים בחלון ופקקי שמפניה עפו באוויר בקריאות "הידד!! היא לא חוזרת לכאן יותר) ויש לי את אריאלי שלי בן חמש שיבדל"א גם הוא ואת אסף שלי שבניגוד לשניהם ממשיך לגדול רק בלב שלי כבר שנתיים וחצי עברתי עוד שש הפלות בדרך וים צרות עד כדי כך שיש רופאים שרואים אותי ומרחוק עושים אחורה פנה ולכן אני את שלי סיימתי ואני מתפנה להיות אימא אני רואה כאן המון המון ניקים מוכרים של נשים מדהימות שהכרתי במהלך הדרך והן מכירות אותי על שלל שטויותיי לחלקן אני מציקה באופן קבוע חלקן אני עוד אציק למרות שכרגע הודות להרדמה מלאה בזמן התקף אסמטי פלאס דלקת ריאות אין לי קול וכשאני מנסה ללחוש אני כל כך משתעלת שחושבים שיש לי שחפת אז אני מוותרת על הטלפון אז אחרי כל ההקדמה היותר מדי ארוכה הזו אני שוב אומר לכן שלום ואשתדל לא להטריד יותר מדי עם שאלות המה לעזעזל עושים עכשיו טוב אולי אחת ככה בקטנה באיזה שלב אפשר לישון ברגוע ולא לבדוק אם הוא זז כל כמה שניות (בגדול מן הסתם לא הייתי ככה עכשיו שנינו ישנים בסלון והגדול ואבא שלו ישנים בחדר יחד כי אימא מטורפת על כל הראש וגם כי היא משתעלת כמו חמור ומעירה את כל הבית) מה שמוביל לשאלה שניה נלווית אני אי פעם אשוב לסמוך על אחרים שישגיחו עליו? (אחרים הווה אומר אימא ואבא שלי חמותי ובעלי...) טוב עכשיו אני משחררת אתכן
והולכת להניק אותו

meytall0

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifפחחחחח לישון ברוגע

אני עד היום קמה לבדוק מה עם.. אמתי... אז שלא נדבר על אליה. איך אמרתי למישהי, לפחות בהריון יש לנו תאריך לסיום הלחץ- אחרי 9 חודשים, ואילו בחיים אנחנו נדאג עד 120.. שמחה שמצאת אותי! מיטל

שאליונת

New member
../images/Emo9.gif כנ"ל וצחקי עליי חופשי אין בעיה../images/Emo9.gif

אני את אריאלי לא בדקתי והוא עוד היה אחד שישן לילה שלם מגיל חודש את ארד אני אשכרה מזיזה מפריעה מעירה מה שאת לא רוצה אני עושה לו ועוד נשארת ערה לשמוע את הציפצופים שלו ואם הוא לא מצפצף אני הולכת לבדוק למה הוא לא מצפצף אני עוד לא החלטתי אם היתה לי הפרעה אצל אריאלי או ההפרעה עכשיו נו פסיכיאטריות עוד לא לקחתי הגיע הזמן לפשוט גם על המדף הזה בבית המרקחת...

../images/Emo6.gif

ולגבי השאלות החוק שלי אומר אני מוכנה לילד הבא רק כשאני ישנה לילות שלמים ברוגע בלי הפרעיות. הפשוש בין שנתיים ושבע ולא מראה סימנים או רצון לאח/ות ולכן הוא ממשיך להטריד את מנוחת הלילה שלי והתשובה הפולנית - ישנים ברוגע רק בקבר
והכי חשוב מזל טוב גידול נעים בריאות ושמחה

שאליונת

New member
קודם כל תודה על הברכות../images/Emo13.gif

ולפי מה שאת אומרת אני בבעיה כי הוא כבר ישן יותר מחמש שעות אם אני לא מעירה אותו ולכן אני מעירה אותו כל שלוש שעות עקב משקל זערורי עד יאוש דבר שני כבר יש לי פינה בקיר שמסומן עליה איקס בגודל בינוני לצד האיקס כתוב זה כואב פחות מההריון והלידה של ארד ויש לי שם מקום לדפוק את הראש שלי כל פעם שמחשבה על ילד נוסף תעלה בו תביני זו היתה אמורה להיות החוויה המתקנת שלי אחרי האובדן אני בהחלט בהחלט מיציתי
באלוהים כמה שמיציתי מיציתי לחמש עשרה גילגולים שבהם אני מוכנה להיות הכל החל מחרפושית ועד לשרך גינה.
ואני לא מתכננת לנוח בקבר אני קלסטרופובית אני בוחרת באופצית השיטוט

עדיקים

Active member
ברוכה הבאה שאליונת המקסימה

אנחנו כבר מכירות אפילו נפגשנו פנים מול פנים
. המון מזל טוב
איזה כייף לקרוא אותך ככה ממש כייף. הידיים המלאות - שיא השיאים. מסכימה עם נוגה אור אבל בגלל שגם אני לא אוהבת מקומות חשוכים וצפופים בטח גם שם לא אנוח בדיוק כמוך. שיהיה רק המון המון נחת שלווה ורוגע בגידול שני הגוזלים הגדול והקטן.

שאליונת

New member
תגידי לא אמרתי לך כבר אז שאני יודעת מה הניק

המקורי שלך רק לפי הסיפור?
יותר מתאים לך ככה ואני שמחה שהכל בסדר ושהכל ימשיך ככה
כיף שאתן כאן ואכן הן מלאות אבל שתביני הוא כל כך קטן....שהוא אשכרה בגודל של שעועית ואם אימא שלי לא היתה ממלמלת כל פעם שהיא על ידו שהיא לא מבינה אם יש לו הכל בפנים
וכל מי שרואה אותו התגובה הראשונה שיווו כמה הוא קטן..שאני לא מאשימה אימהות לפגים שבאובססיה לדחוף אוכל
תודה על כל האיחולים
מאחלת לך אותו הדבר רק בקילו וחצי יותר ובלידה טבעית וקלה

תמר507

New member
../images/Emo9.gif גם לא ממש ניסיתי להסתיר

לא שיניתי את צורה הכתיבה שלי או משהו כזה ומי שרצה באמת זיהה אותי. כשהם קטנים זה באמת מאוד קשה בהתחלה. אל תדאגי הם משלימים בסוף את הכל. מכירה את זה לא ממני אלא מהמשפחה הקרובה (דווקא שלי יצאה גדולה יחסית). יכולה להגיד לך ממרומי הגדול שאמור להתגייס שממש לא רואים עליו שהוא נולד קטן
ולא במשקל אלא בכלל בגודל. רק נחת ושמחה ומקווה שתוכלי להגיע למפגש ונפגש ממש בקרוב.

תמר507

New member
טוב, אז עכשיו עשיתי אאוטינג לעצמי לגמרי ../images/Emo9.gif

אבל כמו תמיד אני יאשים את ההריון....

mic75

New member
מזל טוב בובה

אני שמחה שאת אחרי מתאוששת מהכל. אני שמחה שאת כבר אחרי ומאחלת לכם הרבה נחת בריאות ורק בשורות טובות. דברי איתי כשתוכלי ותתני חיבוק לקטנצ'ק שולחת לך מלא נשיקות מיכל

שאליונת

New member
מיקמיק

ברגע שיחזור לי הקול אני מתקשרת בהן צדק
רק שיחזור הדבר הארור הזה
כיף לראות שאת כאן ועוד יותר כיף לשמוע שהבדיקה יצאה תקינה בעצם זה מעבר לכיף זה ממש גרם לי לאושר
מחכה שתצטרפי אליי

נאשא

New member
תני לי רגע להרגע

מהסיפורים שלך (קראתי כל מילה בבלוג- אמאל'הההה), וכמובן מיד להגיד ברוכה הבאה באותיות קידוש לבנה. אני כל כך שמחה שאת פה, והדרך הארוכה שעשית פשוט מראה לי שוב ושוב כמה נשים הם עם חזק. מאחלת לך המון רגעי נחת איתנו, יש פה ימים של צחוק והמית ילדים לצד כאב מובן, וסך הכל כיף פה מאד מאד. מסתמן מפגש בקרוב ומבין השורות אני מבינה שאתם גושדנים, ויתכן וזה יהיה בר"ג, אז קדימה, את מוזמנת (נשמח מאד לראות ולהסניף חומר חדש). מזל טוב, למרות הקשיים ועל אף. ולגבי השאלה שלך... לדעתי זה דוקא כן נרגע. מתי בדיוק זה אני כבר לא יכולה להבטיח לך.

שאליונת

New member
../images/Emo9.gif תודה על הוולקאמינג החם וסליחה שעונה רק

עכשיו היה לי יום קשה אתמול מהרבה בחינות אני מרגישה מוחמאת עד לשד עצמותיי שקראת הכל
אני יודעת שלא קל שם עם חלק מהרעיונות שלי ושהם לא מתאימים לכל אחת אז תודה
וכן אחרי אתמול הבנתי כבר או במילותיה של פרלה גוטרמן גוטרמן אני את ימי המחלה שלי ואת החופשות אקבל מהקב"ה בין גילאי 79 ל 84

קיטי08

New member
יקירתי

ברכות על ההופעה המחודשת. נשמע שהימים לא קלים, אך חוש ההומור שב למקומו הראוי. התגעגעתי לכתובים שלך וגם...הגיע הזמן שנפגש. אז כשזה יראה אפשרי...אני פה. הרבה אהבה

שאליונת

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

חיפשתי אותך ככה אפילו בלי קול רק רציתי לדעת שאת בסדר ואז שמתי לב שזה יצא בדיוק בתאריך שהייתי צריכה לתת לך מרווח אז סורי ונפגש בהן צדק רק אני אסיים עם הדלקת ריאות הזו

קיטי08

New member
חמודה

זה ממש לא זה, אני הייתי בארוע ולא יכולתי לענות. בסופו של דבר העליה לקבר הקלה עלי, זה יצר קצת מרווח. ולא חזרתי אליך כי הבנתי שאת חסרת קול וזה נראה היה לי מוגזם. למרות שאת במחשבותי כל הזמן ואני כמובן מתעדכנת אצל גל יקירתנו המופלאה. בימים אלו חוזרת להתלבטויות היילוד, זה מדיר שינה מעייני. מקוה להפגש בקרוב אבל באמת קודם כל מייחלת לקת בריאות מצידך. הרבה חיבוקים ליום קל יותר.

שאליונת

New member
../images/Emo9.gif

תראי צדקת בעקרון אבל רציתי לשמוע איך את מקווה להחלים עד אז מדלקת הריאות שנוכל להפגש אם לא אז אחרי בטוח אני אראה אותך אני לא מוותרת על זה

למעלה